Tuesday, August 4, 2009

Update Baby Afiq Live dari SERDANG




Salam ...

Update dari Hospital Besar Serdang....

Dikala ini..Gua , Suked & Ben 10 masih lagi menunggu giliran untuk jumpa Doktor Pakar kat sini..

Punyalah lama suit! Dari jam 830 sampai sekarang nih pon masih tak jumpa doctor lagi huhuuuuuuuuuuu!!!!!...........Sakit pinggang main bowling semalam ponk tak abis lagi owh!!!!

Dahl ah tuh.terlupa lah pulak nak bawa Stroller Baby.....naik lenguh tangan dah nih weih...weih!

Untuk Registration dah lpas.....

Buat Rekod baby timbang berat, tinggi dan ukuran lilitan perut dan kepala ponk dah lepas.....

Cuma nak jumpa Doktor Pakar jew yg belum lagi......

Kat sini.....Alhamdulilah......selesa sangat Gua rasa.......Hospitalnya Cantik,Bersih, Perseikitaran sekeliling dan kemudahan bagai..... semuanya bagi Gua dalam keadaan Modern dan Maintain!

Clap x 3

Tahniah pada Seluruh Kakitangan Hospital ini....

Tulah... kan............bila gi Hospital Gomen......seperti biasa ar.....lambat sikit prosesnya.....yang itu Gua akui...dari dulu sampai sekarang ponk masih kureeeeng bagus!Untuk Proses nak jumpa Doketeeeeer....

Almaklumlah Hospital FREE .........dah lah tuh.......yang pesakitnya ponk banyak tak hengat suit!!!!.Tapi Bukan Semua arrrrrrrr.......keseluruhan kat sini Gua Puas Hati .

Ok lah....si Ben10 nih ponk dah bangun dari tidownya.....dah dua kali bangun tidow ....bangun tidow heheheheheh......boring lah agaknya heheheheheheh

Jom Layanz Gambaw!!!!


Sekarang Baru num 2011

Num Gua kat bawah...........2030 ...walaweiiiiii lama lagi weih!!!


Num Gua.....Untuk nak jumpa Dokter Pakar pulak.....

Wow!!! lpas satu...satu ..... Sabaw jew lah heheheheh


P/S Kat sini ramai yang pakai MASK/Topeng Walaweiiiiiiii owh!!!.....naik Gerun juga suit .....banyak lah pulak tuh..... POSTER-POSTER H1N1 kat sini...............ya ampuuuuuuuuun!!!!

P/S Pukul berapa lah gamaknya......nak abis nih....hohoooooooooooo.......

Nota Kaki : Maliga kalau lambat sangat .....Abang tak masuk kerja Ok.......tapi nanti arrrrr dulu.... mana tau kut-kut boleh potong Q heheheheeheheeh.....

Tq arrrr...Maliga (Gua nyer Site Cleark yang Walaweiiiiiiii )

5 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Waduh Waduh.....lame gak ek tunggu....Gomen,mmg biase mcm tu,setiap hr ramai yg sakit...tambah lak dgn sistem yg agak Hancusss...lagi lerr bercendawan nak tunggu!!!
Sabao je lorrrr

ai said...

Mmg camni le kalau gi spital gomen. Kene sabar menunggu. Nampak kt sana selesa cam kat spital selayang ku sayang jugak le..aku lak mmg dh selesa kat selayang tu..tp tula, kene sabar menunggu la..alolo ben10, sampai 2x bgn tido ye?

UHUK!! nampak org tu pakai tudung baru la wei.. :P

Diamilikku said...

comel ahhh ben 10....ish ish ish ..geram sungguh

honeyamirul said...

Salam Dj Epoi,

Itu tidak dinafikan... Hospital Gomen mmang selalunya macam tulah... Tambah lagi mulut2x yang tidak ada Insurans tu hampeh siut!!!!....

suked8787 said...

AJ : Mmg2..x leh kutuk lelebih hosp gomen ni...nk byr murah mesti la kena tunggu lama ckit

K Ai...musti arrrrrr, borong tudung bukan utk simpan...kang bro kita pkai plak....heheheheh

Diamilikku : Comey ka? X mau buat menantu ka?

Honeyamirul : Nurse2 klinik paediatrik hosp serdang semuanya ok2...x tau la kalu klinik lain kan