Monday, August 3, 2009

Gua berjaya!

Salam.........

Pergh!!!!!!!!! Sakit pinggang siut!!
Hari ini Gua ikut serta untuk selection Bowling !

Punyalah sakit pinggang nak mampushhhhhhhhhh!!!
Tapi .....disebalik 3 game yg Gua main hari ini.....Gua berjaya siut!!
Gua berjaya buat orang gelakkan kat Gua....hehehheheh
Dah setahun Gua tak main..........bola dah macam kena tarikkan graviti kearah longkang jew hehehehhehehehehehehh

Entah - entah terpilih ......entah ke idak ?
Nak pilih 22 orang jew.....

Memang memalukan siut!...averagge sebelum nih 150-160 ......cis!! apa ke tangkai mundrum yg Gua lupa bawak hari ini hehehhehe

Locker Gua ....yang setahun tak bertuan heheheeheh

Jom layanzzzzz!!!!
SA tuh Gua arrrrrrrrrr!!!!!


8 comments:

hysMan.. said...

wallawei bro..
uish..lu kira terer ar beb..
atas 100 da kira mantop ar..
gwa nk dpt 80 pn terhangok2..
hahahaa

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Canggih gak r Bro ade bola telur sendiri,kasut pun sendiri......
AJ bowling minat gak,tp setiap kali main,paling hebat pun bleh dapat 45 satu game!tak ke memalukan keturunan aku jer....huhuhu
Tapi srius tau,AJ last main 2 bulan lpas,mmg dpt 45 je....Lalalalala...Bangge nye

Baby Lyana said...

heheh ok la... ni dah lama gila tak main...luka ceasar tak berapa nak baik, lagi la takut mau gi main...

p/s: jgn lupa email pakej @ price brg yg dibincangkan tu yer...toce toce in advance

DaliaLiyana said...

bestnye main bowling,..dalia ni wpun tak terror main..tp pantang org ajak..set je..hikhik...nnt wat la ratu laongkang lak..mst bestt...hehhee..

cik syahira said...

go go go..
rindu nya nk men bowling.
wuuwwwuuwuwuu..

honeyamirul said...

Salam Dj Epoi,

Apalah Dj Buat malu jo... Nasib baik lah bola saja yang menuju ke longkang... perghhh! Tangkai jering ko Dj wakakaka...

Bila Dj buat Entry ni teringat plak semasa dulu2... saya pun hantu Bowling gak... :)

Diamilikku said...

hurm...seronoknya tgk point..rasa2 boleh je su kalahkan bro...hahahahahhahaha...(ayat berlagak tak ingat)...

jgn marah aaaaaa

edan coba said...

da lama x main confirm kalah teruk!!!! ni x leh challenge edan ni!! keh keh keh...
:P