Thursday, August 13, 2009

Tocang saper yg Walawei....

Salam........

Ikat Tocang adalah games pasangan yg Walaweiiiiiii......
Games nih agak sopan sikit daripada Games Music Chair heheheeh...
Games nih masih menyerlahkan lagi sifat sopan santun dan keIBUan diaworang hehehe...
Seronok bila dapat nengok si Anak kena godek2 ngn si Ibu ...
Jom Layanzzzzzzzz






Adoi yai.................yang gi Cucuk mata Gua...saper suruh huhuuuuuuuuuuuu......

Mama Kasih yg Rock!!


Gibik2 yg tak tahan bunyi speaker...heheheh Maknyer cakap tak leh gi Disco ar camnih heheheh


Wanie yang kena dera ngn Gua.....aper2 ponk Wanie memang sporting gilak siut!!

Kasih dan Gua hanya dapat 2 Tocang jew siut.......
Dan Pemenangnya.................Huhuuuuuuuuuuuu.....
Maafkan Gua tak dapat nak sebutkan satu per satu nama Blogger semua.....
Inshaallah next time ......kita kenal2 lagi k.....

Tahniah kepada semua......
Semua jadik pemenang ...tiada yg pengalah ...kuang...kuang...kuang....


P/S - Tungguuuuuuuuuuuuuuuu gegambaw Music Chair yg Konterversi huhuuuuuuuu....

9 comments:

pu3 balqis said...

huhu..
cian tgk anak2.. muka cam gila busan..

haha.. but really kiut la..

prebetsabu said...

sib baik aku dah potong rambut..
if panjang mcm dulu mau aku soh viona tolong tocangkan gak ahahha

Kaseh said...

haha besh game ni tapi tak puas hati sebab kalah!! semua dj epoi nyer pasal.. walaweiii

ai said...

Budak Epoi godang tu pon kene toncetkan jugak ke rambut dia? isk..isk..isk...

puspawarna said...

huhuhuhu....
x pnh agi tgok game tnding tocang...
dj epoi pon ley msok...

kakyong said...

mak aiiiiii... meriahnya... 1st time tgk game ni.... mcm best jer...
ibu2 berderet2 tunjukkan kreativiti masing2... sporting beb....

Idalara said...

jelesnya kak ida..kalau dpt join sekali kan ke best..djepoi buat perjumpaan hariraya buat bloggers nnti..

@cu SaYaNg said...

suka nye orang tocang kan rambut...layan je..pastu mata mula le ngantuk..hahahaha

@e_da said...

heheh dapat jugak tu yek buat tocang ... seronok tul la tgk majlis ni meriah gilerrr...