Wednesday, August 5, 2009

Projek Fantasia Tinie ( Kitchen )


Salam......

ENTRY nih........ ADA kaitan ngn Projek Fantasaia pakar IT Gua yang tak lama lagi ....

TINIE

Layanzzzzzzzzz jgn tak layanzzzzzzzzzzzzz heheheheheheheh







Memandangkan kawasan Dapur rumah Lu agak terhad .....apakata untuk projek fantasia yg bakal menjelma nanti kita buat seperti kat bawah nih.....amacam?

Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

9 comments:

Diamilikku said...

cantik dapur tuh..setuju ahhh kak tinie...cantik n kelllassss gitu

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Ayoma...Ayopa.....Urban gilosss kitchen yg utk dapur kecik tu...harus,berangan sesaat,kut pas ni,bleh wat kat umah idaman ku....Lalalala

@e_da said...

fuyoooo cayala.. ni rasa nak masak selalu ni dapat dapur camtu.. hehehhe

nadnye said...

cun bangat...

Yan said...

cantek cantek...

Baby Lyana said...

hmm lawa lawa..tinie, lepas ade dapur cantik..haruslah masuk dapur selalu..masuk utk masak yer! bukan utk tgk ajer....

TiNiE said...

harusla aku teleyo..tap tap tap meleleh...insya-Allah!!!

Naddiea said...

uihssh dapur paling last tu lah paling cun.tp sorang je la yg buleh masuk dapor.x leh org tolong la jawapnye.kalo x berlaga bumper susah pulak.hihhihi...

Amirza Kraf said...

sungguh la aku zeles tahap gaban utk tinie... awat la bro dj tak mai kedah... huhuhu... tp aku suka chimney hood fotile tu... bro... buat la projek fantasia area utara sama... huhuhu...