Thursday, August 20, 2009

Selamat Berpuasa ...


Pejam celik pejam celik kita dah nak masuk ke bulan Ramadhan Al-Mubarak. Kat sini Dj Epoi cuma nak rakan-rakan sume berposa penuh walaupun yang tahun lepas x bayar abis lagi. Heheheheheheh..

Hope sepanjang bulan Ramdhan yang mulia ini kita bolehlah tingkatkan sedikit sebanyak amalan kita walaupun sibuk bekerja.

Time2 coooooping2 makanan kat bazar Ramadhan tue jgnlah membazir sgt, jgn ikut nafsu makan kita yang kuat gileeeer tuh. Nanti tym bukak pose perut dah penuh gileeeer pastu x abis plak tuh.. dah terlantar kekenyangan.. Pastu abislaaaaa.. kot-kot x gi solat tarawih.. dok tersandar kt umah... huhu...

Tengah keje plak jgn la wat-wat terlupa tengah pose, nanti dok makan breakfast ke, lunch ke kat ofis lak.. kantoi la besar-besaran x pose nanti... Ngeh3x...

Papepun Selamat Datang bulan Ramadhan yang penuh keampunan dan mudah-mudahan kita sume termasuk dlm golongan yang diredhaiNYa.

Amin...

14 comments:

ai said...

SLAMAT BERPOSE UTK KAU SEKELUARGA JUGAK...& SLAMAT BERBISNESS DI BULAN RAMADHAN..semoga dimurahkan rezeki..

Diamilikku said...

tak terkejar dengan entry bro...melambak2....huhuhuhu...

su mizan ngan alesha nak ucapkan selamat berpuasa untuk bro sekeluarga...semoga kita semua sama2 beroleh rahmat dan ganjaran dari Allah sempena ramadhan ini...

atty's said...

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN..DAN SELAMAT BERPUASA.

MaMa aYiN_FaSHa said...

Salam Ramadhan..& selamat berpuasa buat Dj Epoi Sekeluarga...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

SElamat Berpose jugekkkkk!!!!
Muge2 kite semua akan beribadah dgn jayanyer!!! ..
Muahhhhhhhhhh

miji said...

selamat berpose bro... ucapan dari miji satu famiy lanun pd lu...

hazlin said...

Salam,
Selamat berpuasa untuk dj Epoi dan Famili.
semoga Ramadhan ni menjanjikan keberkatan buat kita yang berpuasa.

~Firsya~ said...

salam dj epoi yg sempoiiiiiiii...
=)
yup btol tue,pejam celik2x,dh nak msuk bulan rmadhan dh,
sme2x lah kite meningkatkan amalan kite dibulan yg mulia ini...insyaAllah...

btw,slmt menymbut rmdhan buat dj sefamili howkeyh

CAHAYA said...

Selamat berpuasa Bro DJ. Semoga dpt hidayah bulan mulia ni disamping business yang maju.

cerpelai said...

Ya, selamat puasa pada famili bro.. Air tu nanti masa raya je laa gua cadang nak ambik.. Kira pakej beraya sekali laa.. Kehkehkeh..!!

Kaseh said...

selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa buat djepoi n family..:)

boboiz said...

boboiz gak mengucapkan selamat menyambut bulan ramadan buat dj epoi sekeluarga...moga dimurahkan rezeki dibulan baik ini

green said...

selamat berpuase dj epoi!

Naddiea said...

Bro,selamat berpuasa from mama n abi H&H.Semoga memdapat keberkatan bulan puasa ni.Harap maaf salah silap sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni okay.