Monday, August 10, 2009

Masviona - Avin Damia Birthday Party ( 3 )

Salam...........................
Jom......................Gua ksik gambaw plak menceritakan segalannya....heheheh

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Walaweiiiiiii pandai sungguh dia meniuup belon.....
Anak sapaaaaaaaaa lah nih eik?
P/S - Lepas.....gua terjah dendiam.................satu Rahsia telah terbuka weihhhhhhhh....
Rupanya..........dah trainning 3 hari 3 Malam ...kaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!
Lagi....dik........Tiup lagi Dik.......
Adoiyaiiiiiiiiiiiii..................Gua ponk takut siut!!!
Dah macam Buah Terung dah weih ...hehehheheheh
Dj Epoi & Blogger WANIE....
Amacam......Sedondon tak ? hehehehheheh
Wanie.......Sorry arrrrr...Gua kasik Lu susah jew hari semalam...
Lpas nih ....kalau ada lagik .....sanggup ikut Gua lagi tak? heheheheh
Semua dapat......akan dapat Hadiah yer Dik....
Hadiah disponsor oleh Zipul Audio Karaoke System...


Psssssssssssssssssssssss!!! ada lagi tau!
Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

8 comments:

joegrimjow said...

sah sah la meriah sbb dj yg menjadi dj
hehe

Kaiser said...

salam...aku tengok hang cam hang je yang lebih2 kt birthday party tue...huhuhu

cik syahira said...

assalamualaikum.
alllalala..
ngeri betul tgk belon tu!

*lari lari!!

ai said...

MERIAH Giler!!! Cam kenduri kawen anak plak..ngeeeeeee :)

wei, mampos aku nk berdiri kat sebelah belon tu. kagum aku ngan budak tu! isk...

Fly said...

sangat-sangat meriah bro..tahniah kerana berjaya memeriahkan majlis itu..lu memang hebat..

masviona said...

dj epoi mmg hebat punggggggggggggggg....hiksss

ana dara yg meniup belon itu adalah anak my sis....hiksss ada buahku tuh....saya dah tau nape belon dia tak pecah coz actually belon tuh ada 2 jenis satu yg nipis senang pecah n lagi satu yg tebal yg susah nak pecah tuh.....huhuhuh nasib da lak terambil belon yg susah nak pecah...huhuhuhu


~dj epoi ritu kan weols nak pass sumthing utk suked but terlupa lak dah kelam kabut gitu kan

suked8787 said...

Viona : Haaaaa...pas2 jgn x pas...heheheheee

atty's said...

di epoi de besh dj in the world lah..
curi gambo ye..