Friday, July 3, 2009

Ubah Suai Car Poarch


Salam....

Disini Gua nak kongsikan Tips2 dan cara2 untuk melapangkan kawasan tempat meletakkan kenderaan di hadapan rumah....

Mungkin daripada sesetengah rumah anda ada yang mempunyai TIANG / COLUMN di tengah2 kawasan meletakkan kenderaan anda.........
Sampai ada yg kemek pintu kereta terlanggar dik TIANG tersebut kan?
Untuk menyelesaikan masaalah tersebut!!!.....kita tak perlu memanggil DAVID COPPERFIELD atauponk TOYOL untuk menghilangkannya...hehehehheehehehh

Cuma keluarkan sedikit RM dan....terus ROGER GUA hehehhehehe....Cis!! ayat!!!

CUMA nak ingatkan pada semua yang !!!
Dapatkan KONTRAKTOR yang bertauliah dan berpengalaman ngn kerja ini....
Jangan sampai kereta anda dihempap bumbung weih!!!!!!!

Jom kita layan tengok langkah -langkahnya...
Layanzzzzzzzzzzzzz!!!!

Askar Gua....tengah berperang....
Mengalahkan HANTU TIANG hehehheehhe

Pemasangan Formwork....& Kerja menambah besi Tetulang


Taraaaaaaaaaaa......Dah siap Ponk!!!!!!!!!!!!

Walaweiiiiiiiiiiiiiii kan dah luas tuh!!!!
Kereta ponk dah boleh PARKING dalam keadaan yg selesa......


Nak Tengok Tips2 Decoration & Tips Renovation .....Jom Terjah FOLDER
PROJEK FANTASIA
DJ EPOI

3 comments:

hysMan.. said...

tak jatuh pe bro??
da kire had ketegasan konkrit tu..
heheheee..
marbeless...

Dj Epoi said...

Salam Man....

Inshaallah ...takder aper2
Gua dah ambil kira semuannya....
Dalam Culculation Structure ponk OK...

Lama menyepi?

hysMan.. said...

Salam balas bro....
klu ok bisa dibikini rumah gwa yg bertingkat 5 li supaya terapung tanpa tiang..
bole kaa?? hehehe...
tapi mmg betul,besi yg disupport kat sisi tu kena tegar dr biasa utk nampung overall konkrit kat depan..salute 5 tiang beb..
hehehe...

lama menyepi??
gwa ade,jd silent shooter..hehe