Wednesday, July 1, 2009

Nota Untuk Anak





Tenaga ........berkata BOS!! Gua letih!!!
Naluri berkata!!! Seronok kirannya lakukan KERJA dalam Hati yg penuh KEIKLASAN


Hari ini...................hari BUZY sedunia bagi Dj Epoi...
Banyak Meeting....
Banyak Trainning yg nak dibuat....
Banyak Discussion untuk semua pekerja......
Banyak Masaalah yang nak dipikirkan.......
Baik tempat KERJA!!!!!
Baik di Rumah...!!!!!!!!!!!!!!!

Hidup harus diteruskan kan?

Nota Untuk yang bergelar ANAK.....
Selagi terdaya diri ini ......
Akan Kulakukan yg TERBAIK buat Semua!!!

9 comments:

joegrimjow said...

stylo la bapak

Diamilikku said...

ish ish ish...
apa ke halnya tu pi tidoq atas rumput tuh....
takdak tilam ka kat umah bro???
hahhahahahahhaha

MaMaQaYPo FaMiLy said...

uik!! model rumput ka ni?

aZZiela said...

sama laa ngan gua bro!
Kalau boleh ari2 nak bagi nota kat anak, biaq anak paham yang makk dia ni, busy sangat2....

sib baik anak2 paham...

so, far setakat ni dah buat d best kat anak2 yang amat gua sayangi... ihiks~

note: nak tulis nota apa yeak???

Naddiea said...

uisssh rumout kapet tu mmg best guling2.anyway bro,nanti nk call bro nk tanya pasal saya nk buat renovation umah.nk mintak quotation bro.amacam buleh ka??

suked8787 said...

Diamilikku : Bro tu buang "tebiat" gamaknya....dia teringin nk tanam rumput camtu kt umah dia...tp x dak tanah nk cucuk tanam...

Bro Dj : Demam mkn doyan mlm td ka?

alidyangon said...

Bro Epoi

Sama la kita...

Insya Allah

♥ ieRa♥ said...

sedap landing kat rumput tu DJ

Dj Epoi said...

Joe.....
banyak ler Lu hehhehe!!!

Diamilikku
Sejak dah ada anak 3 nih!!!
Suked........dah peneranjang Gua dari Katil weih!!!
Tak leh nak kongsi2 lagi!!!

Mamaqaypo.....
Gua model PERUT boleh arrr hehehehhe

Azziela
Yap!!! biar anak2 kita tau susah senang kita waktu nak besaqkan diaorang....
sekurang2 nya dia tau SEJARAH KELUARGA...

Nadiea
Aik!!! cam pernah guling gak nih heheheheheheh...
NOTED : Pasal Projek Fantasia tuh!!!!, Emailkan kat Gua aper yg nak...k

Suked8787
Bukan mabuk....Durian..
Mabuk PULUT awak tuh!! sayang oi!!!
P/S - Bila lah gamaknya..pasu kat rumah tuh berisi tanah? hehehehehe

Alid
Tq ar BROTHER!!!
Lu juga inspirasi bagi GUA...
Orang rantau nih...IlMU nyer hebat Walawei!!!!!

iERa
Sedap owh!!!!!
Lebih sedap dari KFC heheheheh