Thursday, July 16, 2009

Kepuasan Seks ..Jgn Syok Sendiri..

Salam........

Bila Gua terbaca Entry nih....
Gua kunci Mulut rerapat!!!!
Gua tutup sebelah mata.......Gua intai2 gatai hehehehehh
Shhhhhh!!!!! Diam Tau...!!!!!

Kepuasan Seks, Jangan Syok Sendiri


Nikmat Seks mengasyikkan. Namun tidak semua pasangan akan merasainya ketika melakukan hubungan intim bersama pasangan. Adakalanya hanya sebelah pihak saja merasai kepuasan setiap kali aktiviti itu berlangsung.

Sekadar gambar hiasan

Memuaskan pasangan anda akan memberikan kebahagiaan bersama

Keadaan ini sudah pastinya akan menyebabkan ada yang kecewa dan tidak berpuas hati. Akibatnya ada antara pasangan terutama isteri yang mengelak dan menolak untuk mengadakan Sememangnya ada banyak cara untuk melakukan seks tapi sedikit cara untuk merasai . Bagi memastikan hubungan intim dinikmati oleh kedua pihak anda mungkin boleh mengaplikasikan tip di bawah.

Santai
Lakukan dengan santai dan perlahan, terutamanya bagi pihak suami. Tidak perlu terburu-buru mahu menikmati orgasma sebaliknya rasai sentuhan-sentuhan yang dilakukan oleh pasangan. Cara itu anda bukan saja akan mendapat tapi juga ‘kejutan-kejutan kecil’ yang menyeronokkan.

Sentuhan
Sentuhan nikmat di bahagianbahagian tertentu pasangan pastinya akan meninggalkan kesan yang mendalam. Oleh itu ingatlah bahagian mana yang boleh medatangkan pada
pasangan. Selain itu terokai juga bahagian-bahagian yang sebelum ini belum pernah anda lewati. Siapa tahu sentuhan di bahagian tersebut mampu memberi kepuasan dan sensasi yang luar biasa pada pasangan anda.

Penuhi Keinginan
Tanya pasangan apa yang mampu membuatkan dirinya berasa puas dan nikmat semasa hubungan intim. Penuhi keinginannya sebaik mungkin. Ataupun perhatikan tindakan yang boleh memberikan respons yang mengasyikkan dari pasangan. Praktikkan setiap kali bersama dengannya.

Lakukan sepenuh hati
Jangan mengambil mudah aktiviti seks. Sebaiknya berikan tumpuan dan lakukan sepenuh hati untuk memastikan pasangan dan diri anda sendiri berpuas hati. Hasilnya pasti akan sempurna. Baik pada suami atau isteri belajarlah untuk menyerahkan diri pada pasangan setiap kali melakukan hubungan intim. Relakan diri untuk diperlakukan oleh pasangan selagi tidak melewati batas-batas agama. Pasti akan mendapat yang tiada tara.

Atur jadual
Aturkan jadual khusus untuk bersama di ranjang terutama jika anda dan pasangan sama-sama sibuk. Sisihkan waktu walaubagaimana sibuk sekalipun anda berdua, paling kurang seminggu sekali untuk anda dan pasangan. Gunakan waktu berdua untuk saling terbuka, memahami peribadi pasangan, keinginan dan fantasi seksual masing-masing.

Memanjangkan sesi pemanasan
Pemanasan atau foreplay, dapat membantu membina keyakinan diri dan menyiapkan diri untuk melakukan hubungan seks. Keyakinan dan juga kesediaan diri pastinya akan menghasilkan . Sekiranya anda atau pasangan belum bersedia sudah pasti seks seperti dipaksa. Perasaan seperti ini tidak akan memberi kepuasan baik pada anda dan juga pasangan. Oleh itu pastikan anda dan pasangan benar-benar bersedia.


P/S - Ayang oh Ayang.... ....malam nih malam apa?


Artikel yang Gua dapat ini http://www.seks-melayu.info/



Kepada Editor: Ribuan Terima Kasih Diatas Komen & Teguran yg membina.........heheheehh

10 comments:

ai said...

Muahahahahaha..Ya! semuanya benar belaka! sib bek bab tu aku mmg UP! muahahahahahaha..

dah...aku nk berkeliwon. gudnite.. :P

Dj Epoi said...

Ai

Aku dah agak dah....
Lu akan jadik komentar pertama heheheheheeheheh.........

Tak Yah nak malu2 sekadar perkongsian...

Dj Epoi Anak 3 dah weih!!!!

Ivy Metaga said...

hahhaha...info bagus ni...lalala

imanshah said...

Aku hanya baca je lah,, nak praktik pun tak dak pasangan..haha

Baby Lyana said...

yup, this is true...

semua notes dah ok, tapi ayat last sekali tu yg tak tahan..haha

Diamilikku said...

DJ epoi ada plan nak tambah yg keempat dah ker??? hahahahahah

CT NORAMIZA said...

hehehheeh...betul tu, sgt setuju ngan yg last sekali, foreplay. lelaki kan suka main terkam je :) wargahakhakahka

boboiz said...

aduyai....
aku juga yang gersang...isteri jauh sekarang nie..huhu

Anonymous said...

Hai boss, lain kali kalau nak copy pun, letak la pengarang asal. Gambar pun awak link dari web saya. :)

Info Seks Melayu

Dj Epoi said...

Salam Pak Anonymous....

Mungkin dalam ronda2 blog kengkawan......saya ternampak ENTRY nakal nih heheheheh...

Kan diatas saya ada letakkan...
------------------------------
Salam........
Bila Gua terbaca Entry nih....
Gua kunci Mulut rerapat!!!!
Gua tutup sebelah mata.......Gua intai2 gatai hehehehehh
Shhhhhh!!!!! Diam Tau...!!!!!
------------------------------

Terima Kasih diatas Teguran ini....
Inshaallah Gua akan kerap kesana untuk mendapatkan Tips2 Yang Menarik heheheh :)