Tuesday, July 14, 2009

Gambar Penyertaan Untuk Contest Walaweiiii!!!

Salam.............

Walawewiiiiiiii...............penyertaan untuk Contest Gua amat menggalakkan.....
Terima Kasih pada semua yg join.....Contest Gua.....

Mungkin selepas ini juri-juri undangan Gua akan........naik berpinau untuk memilih salah seorang dari yang terbaik untuk dinobatkan sebagai pemenang...Gambaw CANDIT terbaik!!

Koworang semua tengok betut2 manatau kut-kut ada yang Gua..... terlepas pandang.
Sila pastikan Nombor Penyertaan anda , untuk memudahkan lagi......sila Confirmkan add Link Blog anda sekali lagi......Ok.....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Catatan Ibu


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mama Lieza

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasazfrog

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TINTA KEHIDUPAN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iela

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Boboiz


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mama,s Diary

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Syahira

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mama AI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
adeLaiDe NiNase

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cerita-Cerita IBU AYRA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mak Cik AYU !!!! hehehe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
From My Inside


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yatiey Chomeyl


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SI RIBEN MERAH

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aku ..KamooO..Diaorang!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Diamilikku


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tukang Cerita


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Life Thru My Eye


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Princess Aurora

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ALIS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Abg Atlit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mayaqarmyla
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To Adam and Ayesha - With Love


~~~~~~~~~~~~~~~~~~
biszign
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TINIE

----------------------------------------------------


Besok last day oiiiiiiiiiiiii....!!!!!!

17 comments:

miela77 said...

Salam...DJ Epoi...kecut nak tgu result tu...ada harapan ke? huhuhu...x nak try my ikan pekasam ke?...wah lobby sakan daku...huhuhu

yatie chomeyl said...

eh gambar akad nikah tu tak masuk sekali erk dj epoi? ke kene hantar kat emel gak?

aYu said...

makcik? ish.. suke beno panggil aku begitu..ish..

Diamilikku said...

aikk..mcm mana abg atlit pun leh ada gambar nih..musykillllll...

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha
gelak nengok gambar2 tu...
no 15 tu linknyer ialah http://mezanna08.blogspot.com

cik syahira said...

assalamualaikum.

ni sempat lagi tak nak participate?
hhuhuhu..

*SiRibenMerah said...

umie alesha---> hehehehe...

walawehhh.. byk nye penyertaan.. sume pic best2 lak tuh.. kuikuikui...
neh yg terasa nak hantar pic banyak2 neh..

ai said...

MAMA AI salah link la wei..trusssss masuk kedai aku! keh keh...

ni link betol http://aizahkaman.blogspot.com

Dj Epoi said...

Cik Shahira

Boleh.....
Terus hantawkan Gambaw Walaweiiiiii anda....

Selamat Mencoba.....

Thanks arrr....jengah mai..!!!

Dj Epoi said...

Ai

Noted weih!!!

Sorry ar...rini Gua terlebey makan Budu kui..kui

kakyong said...

ade hadiah saguhati tak.... kihkihkih...
hahahah.. kalo tak menang, nak le hadiah kecik... kihkihkih... ;)

@cu SaYaNg said...

fuh..memang le pening pala lu & lu nye juri2 nk pilih...mau b'pusing bijik mata sbb dok tgk ats bwh..kiri kanan..x tau mana mau pilih..hahaha

gut luck to semua!!

alidyangon said...

Bro Epoi

Minta lagu boleh?

1. Immortaliti - Bee Gees & Celine Dion

2. Micheal Bubley - Waht Makes the Go Round...

Khas untuk kawan - kawan kita.

alidyangon said...

Bro Epoi

Sorry aaa

typo error

Dah tua tua begini pun typo error

he he he

1. Immortaliti - Bee Gees & Celine Dion

2. Micheal Bubley - What Makes the World Go Round...

Khas untuk kawan - kawan kita.

ai said...

EPOI...AKU ADA BUAT SPECIAL TRIBUTE UTK CONTEST NI KAT BLOG AKU..ngeh ngeh..."GAMBAR MAID TERLAMPAU"

Fly said...

wahhhh juling biji mata gua melihat gambar2 yang menarik tu...

sabrosa said...

tudiaaa..ramainya..takut...minta2 mng..aminnnn..hehe