Thursday, July 2, 2009

Perlukanh Gua Cari Peganti?



Adoiyai!!!!!!...entah macammana entah!!! macam Gua dengar jew suara2 MIMI pagi tadi!!

Memang sunyi betul ketika ini!!!.
Selalunya...pepagi lagi dah riuh!! ngn kicauan MIMI...

Sekarang?

Windu weih!!!!
Adakah Gua perlu mencari GANTI?


Baki makanan MIMI yang masih ada

Bekas Makannya...yg KOsong!!!
Semuanya tinggal kenangan!!

------------------------------------------------------------------------------------------------


P/S - Adik Ida & Captain Joy.......
Dj Epoi dah terima Luworang nyer design untuk Projek Fantasia......
Walaweiiiiiiii ar.... desingn Captain Joy!!! Terkesiduuuuuuuuuuuuuuu Gua siut!!!!

22 comments:

miss oren said...

maybe mimi rasa terkurung kat dalam sangkar tu kot..biar la die bebas jap..kot2 nanti dia balik umah..si mimi kuar shoping kot

MaMaQaYPo FaMiLy said...

CARI jer... mgkin tak SAMA.. tapi at least ada yg akan tlg abiskan semua yg berbaki tu..

@cu SaYaNg said...

salam bro
lama nye acu tak jenguk sini..
x pe nanti khatam semua entry yg tertinggal..

beli le baru bro..sayang le makanan tu m'bazir je biar mcm tu
at least ada pengubat rindu sikit kalau ada yg baru

Naz said...

aku rasa x perlu... kalo lu nak carik gak, belikan 1 sangkar yg lebih besar. nanti boleh burung baru tu terbang lebih puas lg... hehehe...

uncle gwa ada bela ikan toman dlm akuarium. besar x hengat... ikan tu boleh berenang ke dpn dan ke blkng sajer. nak buat u turn x boleh pesal x cukup space... hehehe...

boboiz said...

bro.aku rasa baik cari ganti mimi tu...bleh gak lepas rindu kau kat burung tu..bukan nak carikan pengganti dia...cuma nak hilangkan rindu...dah dapat pengganti..upload lah gambar di nanti...

~nEeYsA~ said...

uwaa...
saspen gler tjuk..
nape ngn mimi tu?

@e_da said...

Bro nanti bg quo harga ek... heheh tgh budget2 brape kosting...

captain joy takde keje,... 1 mlm dia buat layout tu.. kalau tak ikut sgt pun takpe.. manatau bro ada design lg ok....boleh suggest kan kat kitorg...

Diamilikku said...

patah tumbuh hilang berganti bro...
belai yang baru,,tapi yang lama tetap di hati..dilupa jangan..kenangan tetap jadi kenangan dan memri yang takkan dilupakan....

:. aYu .: said...

aku teringat entry mimi pergi haritu...

em..cari ganti la.. then beli sangkar besar2..hehe..

Dj Epoi said...

Miss Oren.....

Mimi telah pergi arrrr.....
Dah MATI hohoooooooooooooo!!!!

Sob...sob...sob!!

Dj Epoi said...

Um.........rasanya Bagitu Ma!!!
Tgh COMPIUS nih!!!!....

Good IDEA!!!

Dj Epoi said...

Acu

Lu kata nak belikan Gua sebagai ganti ....

Bila Weih?

Kihkihkihkih....

Dj Epoi said...

NAZ...

Betui ar cakap Lu.....
Tapi dolow2 Gua terpikr gak benda nih!!!!!

Tapi spesis cam tuh!!!

Memang sesuai ngn Sangkar besau tuh!!!....supaya ...dia JINAK & MANJA....

Betui arrrrr...lpas nih nak kena lpas dalam rumah terus arr....eheheheheheeheh

Dj Epoi said...

Boboi!!!
Inshaallah.....tgh dipertimbangkan nih!!!
Tq arrrr Boboi!!

Dj Epoi said...

Neeysa

KO weih!!!!!

SUSPEN..ingat Gua nak kawin sorang lagi kan heheheheheh...

Nak mampooos!!!!

Dj Epoi said...

@e_da

Memang walaweiiiiii gila mamat tuh sih!!!!

Terkasima Gua siut!!!

Inshaalllah dalam proses!!!

Dj Epoi said...

Diamiliku

ITU HARUS weih!!
Tanpa Orang Lama2 mana syok!!!!

Hehehehheh
Begitu juga kawan2 BLOGGER yg terawal Gua.....

HARUS Gua kenang siut!!

Dj Epoi said...

AYU!!

Inshaallah Mak Cik....hehehehehehe

ai said...

UIk! gi mana mimi kau tu???

suked8787 said...

K Ai....

Mimi tu dah matiiiiii...uwaaaaa...uwaaaaaaaa

sabrosa said...

bela hamster plak bro..hehehhe

suked8787 said...

Achik...buat pengetahuan ko...hari tu Bro kita ni ada bela hamster 3 ekoq...pastu camna ntah si robocop n sponge bob tu...depa bg mkn kt hamster tu pastu x tutup balik kandang...alamatnya terlepaih pi Padang Besaq la hamster2 tu...