Sunday, May 31, 2009

PERHENTIAN - View 2


Seawal Jam pagi.....7.45 pagi.....group kitaworang sampai di Jeti Kuala Besut ......untuk percutian sambil sesi release kan Kepala Otak..kat
PULAU PERHENTIAN......Terengganu...

Untuk percutian ini........kitaworang ditaja oleh DSSC.....Tq ar Dssc....
Sebelum ....lebih ramai lagi yang tanya dan mengeluarkan kata2 sumbang kat gua...
ada yang kata Gua tinggalkan anak2 bini Gua......
Sebenarnya Gua kesini atas sebab2 Urusan Kerajaan ( Company Gua )......

Buat Suked....... Tq sebab.....membuka Pad Log ( Kunci Mangga ) kat kaki Gua heheheheheh....
Gua suvey dulu tempat nih......tenggokkan....lineclear ker tak....heheheeh.......
Pastuh ......Gua bawa Lu ngn anak2 mai REDAH sini lagi k...

Ni ar.....JETI Kuala Besut.......

Jam 12.00tghhari.....kami bertolak ke Pulau Perhentian menaiki Speed Boat ....yang laju gila babai......naik meloya nak muntah siut...!!!!!
Setibanya..kat Pulau tersebut......
Walweiiiiiiiiiiiiii......cantik gileeeeeeeeer siut!!!!
Tenang jew rasannya...............
Kepala Otak ponk dah tak ingat lagi kat kerja2 dan Hutan2 Batu kat KL .....

Alhamdulilah ...terima kasih TUHAN.... Gua masih diberikan kesempatan untuk melihat Anugerah Alam yang cantik selepas di touch up2kan..


Antara...kekawn Gua yang Join Da,,,Club ke Perhentian

Aktiviti pertama Gua kat sini.....biasa arrrrr...snorkling.......
TETAPI...yang binawe nyer.........
Hari pertama kitaworang sumer main kat depan Hotel jer siut!!!! hantu kumbang betuuuuuut!!
Besok jerlah...Gua RIAK sikit tunjuk gambow2 snorkeling....
coz..... pasal dah dapat tahu besuk nak g marine park.......tunggu arrrrrrrrr....



Ok arrrrrrrr.......gua nak gi mandi laut nih.....jangan jelous.......ar!!!!!!
Nanti senang citer lagi......
Babaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiii.......

9 comments:

joegrimjow said...

encek epoi ni kuat jalan yeee

Redynne™ said...

besh..besh..

i like air laut.. naik speed boat lagi.. besh x bole nk crite..

hehe..

CAHAYA said...

pulau kecil ke besar ni eh? kawan ada ajak. Tapi dah tgk speed boat tu macam tak jadi je. Huhu.

hysMan.. said...

fuyooooo...
perhentian???
pulau idaman local gwe tu beb..

ade2 dengo kat sane ramai topless..
kihkihkih....
nak itottttt!!!

bro nnt kasi share sama itu gambo ok..
hahahaa

Diamilikku said...

suked tak jeles kot..tapi org lain yg jeles...
adoyaiii dah lama teringin nak gi pantai2...tapi hampeh dot com..tak dapat2 pegi lagi pun....

~nEeYsA~ said...

wah...
snorkeling!
bezzz nyer!

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

Wahh beronda sakat..

bila la nk kaya nie..den pun nak ronda2 satu dunia gak...

Tukang cerita said...

heheheee.....
tak tahannnn...
siap mention tu pi atas urusan kerajaan...
takut kn kutuk lah tu....
pi holiday tak bawak anak isteri...
:P

suked8787 said...

Best2...tapi rasanya Pulau Redang lebih santek n lebih rock sbb Suked pernah pi Pulau Redang ngan Dj Epoi.Mmg syioqqqqq. Pasir pantainya putih, bersih...gebuuuu. Terutamanya kt Laguna Redang.