Tuesday, May 19, 2009

Robocop .....EXAM weihhhhhhhhhhhh!!!

Salam.......
Korang nengok arrrrrrr sendirik......Baik nyer!!!! possing mamat ROBOCOP nih!!!
Hari ini..........bermulanya exam kat TADIKA nyer.......Harap2 boleh ler dia jawab hari ni....
Nak tau citer lagi....sebenawnya...si Robocop dah seminggu kena smash *kuteiiii* ngn MAMA dia waktu STUDY hehehehheheheh

Layanzzzzz jer lah........


Aksi Robocop .........waktu study hehehehehe.......
Weiiiiiiiiiiiiii....study ker ...? zzzzzZZZZZZZZ
Penat Gamaknya.....!!!



Hah nih..................saper plak nih!!!!

Guru Tadika.... Gamaknya.... kot?


  • P/S - Mama Robocop .....kalau ngajar anak2...kalah Guru Disipplin kat sekolah...Ampunkan Patik Tuanku.......hehehe
  • KUTEIIIIII ( Dalam loghat KEDAH ) bermaksud CUBIT....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hari ini SUKED & BABY AFIQ ada appointment ngn USTAZ HARUN DIN di DARUL SHIFAA....
Terima Kasih Buat Abg Nizam & Dokter Juliana...diatas bantuan ini....Allah saja yang mampu mmbalas jasa Kalian........

12 comments:

atty's said...

ehehhehe..penat sgt study tu..hehehe..

Naddiea said...

uisssshh semangat betoi abang robocop study yerh..bagus2!!!keep up a good work!!!

p/s:ni baru tadika neh bro..esok2 masuk unibersiti mesti lagi tekun.Harapan antie semoga abang robocop n adik2nye berjaya!

MariaFaizal said...

Musim exam kot yea?Adam pun ada exam for the whole week.

Rajin Robocop study,semoga dpt pelajar terbaik lagi mcm last yr.

Bro,
Darul Syifa ada certain charges ke?x pernah pergi lagi but selalu dengar good stories & recommendation.

Tukang cerita said...

study ker studo ni?

rajinnya diaaaaa...
anak sapa lah ni...
:P

joegrimjow said...

hehe
gaya nak seposen je
kekeke

| kunyit a.k.a. eus | said...

wakakaka...
robocop.. robocop!
GOOD LUCK lah!!!

CAHAYA said...

Dasyatnya Robocop tu belajar. :)

hysMan.. said...

aiyaaa....
'penat' sungguh yooo..
hahaa..

Diamilikku said...

tomeinya dia tido...abah dia tu buat2 tido ke memang tido betul2?

amirul said...

Salam Bro,
Wah! Dah besar panjang Robocop ye?

amirul said...

Salam Bro,
Nampak gaya... bapaknya lebih letih dari anaknya... hehe

suked8787 said...

Kak Maria...kalu berubat kt Darul Syifa' tu..pesakit x dikenakan sebarang caj...cuma disediakan "tabung sumbangan kebajikan". Terpulang kita nk sedekah brp RM pun.