Wednesday, May 27, 2009

Sponge Bob ....buat hal..!!!!


Entah aper ker hangin hari ntah si Sponge Bob pagi nih........!!
Bagun tidow OK jer.......! Tersengih....Tersengih jer.....mukanya.......

Waktu Gua hantar Mamat nih gi TASKA nya....... dia buat hal plak.......!!
Tak nak masuk ke sekolahnya......
Naik kelam kabut.....Mama diaorang ..heheehehe


Penutup cerita pagi nih...........pujuk...punya pujuk.......nak amik hatinya......
Gua janji nak bawak dia..... gi *ven-leven* petang nanti heheheheh.....

Nak tau *ven-leven* tuh menatang aper......

7 eleven

Layanzzzzz jer lah ......


Ni.....arrrrrrr TASKA anak Gua....


Naik pening kapla suked nak pujuk....si Sponge Bob hehehehehehe...


Muka budak buat hal pagi - pagi......bersama ngn pengasuhnya....Adik Sarah....
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak Sabaq nak nantikan Ayah & Mama Gua........sampai dari Kulim....
Besok .....Ayahnda & Ibunda Gua....akan berangkat ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan UMRAH....

7 comments:

@cu SaYaNg said...

comei nye muka sponge bob bila nangis..hehehhee

hysMan.. said...

Knape plak dgn sponge bob ni bro...
Aiyaa...mungkin malam tadi die mimpi minum air slurpy kat 7E kot..
huhu...itu yg ngidam depan pintu pago..hahaa..
bese ar bebudak kecik bro..

moga ayahanda n bonda lu selamat menunaikan umrah bro...
Aminn..
:)

@e_da said...

alaalaaa comeynyerr dia mogok.. hehhehe.. budak2 kan.. org tua pun kdg ada angin malas dia.. ehhehe

MariaFaizal said...

Tetap handsome Spongebob walaupun tgh nangis.Memang mcm tu anak2 kita bro.Boleh berubah angin dgn suddenly jer...And, VEN-LEVEN sounds so cute! :D

Di doakan semoga dipermudahkan urusan menunaikan umrah buat your parents.Ameen..

SYAbAR said...

anak buah kesayang pak chaq dia ni ada gak sikit2 ikut perangai abg sarjan kita

MaMaQaYPo FaMiLy said...

alalala... cian dia... nangeh... maintain CUTE lak tu..

Semoga pakcik & makcik selamat sampai KL utk ke Mekah!!!

hazlin said...

anak akak Izham selalu jugak buat hal cam ni.

baca je salawat shifaq.. insyaAllah ok.