Saturday, May 23, 2009

Kitchen Kabinet - UK Konsep

Salam....

Lpas nih korang tak yah arrrrr susah-susah nak perahkan Otak2 korang nak mendapatkan Idea untuk kerja2 Ubah Suai rumah korang........
Siap jer.............Blog Gua yang ni


Koarang boleh dapatkan Idea2 & Tips2 Untuk kerja2 ubahsuai kat sana........dari penyambungan rumah sampailah ker kerja yang mak cik -makcik semua...exited iaitu Kitchen Kabinet hehehehehe

Bak Pepatah modern skank nih.........
Dapur Tak Berasap ponk ... tak der menda!
Janji Cantik & Berkilat.......Heheheheeh


Tapi kalau nak kasik Gua buatkan ponk.. apasalahnya.. heheheheh.....


13 comments:

Diamilikku said...

wahhhh i like....sukanya...
cantiknya....
nak nak nak....
nanti dekat umah su nak kitchen cabinet gini ahhhh

joegrimjow said...

boleyje nak buat
tp...
cni xde pon dapo camtu
lalala~

Dj Epoi said...

Diamlikku - Inshallah.......

Sapa tau satu hari nanti?

Dj Epoi said...

Joey

Lu mana tau hal2 Decor nih......heheheheheeh

Ada...!!Gambaw yg sealin dari Gua ..semuanya kat UK..beb!!!!

P/S - Bukan Ulu Kelang arrrrrrr....

Tukang cerita said...

uwaaaaa....
tak tahan tgk>..
:)

MariaFaizal said...

So neat,beautiful & practical!
Love it!Love it!

Naz said...

cantik dan nampak moden. aku suka ngan pepatah tu.. hahaha...

hazlin said...

Salam Dj Epoi,

waduh cantiknya.. nak masakpun takutttttt...

rumah saper tuu?

Dj Epoi said...

Tukang Cerita

Aduh....!! Aduh...!!Aduuuuuuuuuuuuuh!!
Aduduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!

Manaaaaaaaaaa Tahaaaaaaaaaaaaaaan!!
( Lagu Indon ) hehehheheh

Dj Epoi said...

Sis Maria

Gua buat rumah Orang boley arrrrr...
Rumah sendirik....?
HEheheheheheh

Dj Epoi said...

Naz

Banyak OWNER yang Gua jumpa...untuk projek2 Fantasia Gua yg cakap.....macam tuh...hheheheheh

Dj Epoi said...

Kak Lin......

Yang ada Gambar Gua tuh.....adalah projek fantasia Gua sekarang...

Yang gambaw kabinet saja tuh adalah dirembat dari LIBRARY DJ EPOI.....
dari UNITED KINGDOM...

Layanzzzzzz Kak!!
Jangan tak Layanzzzzzzzzz!!

amirul said...

Salam Bro,
woii woiii woii... hanya dalam mimpi saje lerrrrr aku bleh duduk rumah seperti itu....
tak todayo den huhu...Bertuah badan orang yang memiliki rumah itu...Beautiful Home