Friday, May 29, 2009

PERHENTIAN TERHENTI


Entry ini dikarang khas
oleh SUKED8787 buat DJ EPOI


OK kwn2, mai kita semua nyanyi ayat di bawah ni

Nak nyanyi kena ikut versi lagu “Ubat Batuk Cap Ibu dan Anak” tau......


“Kisah seorang blogger yg sudah terkena

kerana bermimpi di siang hariiiiiii”

heheheheh


Cerita dia mcm ni…

Dj Epoi:
Su, hari ni abg kena kena kumpui kt HQ pukui 11.15pg. Semua kena pi kumpui kt situ. So, sapa nk pi hantaq abg pi HQ?

Suked:

Xpala…nantit su hantaq la.. Abg mai ambik su kt opis, pastu kita balik umah ambik beg. Su hntq abg pi HQ pastu Su rempit la balik opis.


Dj Epoi (+- 10.45pg):

Su, abg dah sampai bawah opis Su ni. Cepat la turun. Abg nak cepat ni. Kena sampai HQ pukui 11.15pg.


Suked:

Ok2, Su turun skrg. Su pinjam helmet sat kat Wak (officemate Suked)

Kami berduapun merempit balik rumah untuk ambil beg. Bila dah sampai depan pagaq umah


Dj Epoi:

Jap abg nak call Mr Chan (bos dia) nak tanya dia kat mana sebab dia pun pi jugak.

..... Helo bo. U kat mana? U nak pergi pukul berapa


Mr Chan:

Dekat Ipoh la…, lu mau pigi mana?


Dj Epoi:

Pergi Perhentian la… Aiyoooo u dekat Ipoh la ar?
Kita kena tunggu dekat HQ pukul 11.15 pagi maaa…


Mr Chan:

PUKUL 11.15 MLM MAA, BUKAN 11.15PG, LU SUDAH SALAH TIME LA.


Dj Epoi:

Ya ka? Apasal lu talak cakap sama saya pukul 11.15 mlm baru bertolak?

Saya sudah smpai dpn rumah ooo…mau angkat beg mau pigi Perhentian


Mr Chan:

Apa pasal lu talak tanya sama saya pukul 11.15pg ka 11.15mlm?


Dj Epoi:

Aiyoooo…xpa la…skrg saya balik site balik la…mlm baru pegi.


Suked:

Kuang3x…..Dj Epoi dah terkena….


Last sekali dua2 org gelak2 dlm gheta…. Makanya, kami berduapun terus la pi makan sblm Dj Epoi hantaq Suked pi opis balik. Begitulah ceritanya `Kisah 69'.......


Kah! Kah! Kah!....

Padan Muka Dj Epoi!!!!!!!!!

Selamat Bercuti Sayang!!!!!!!!!!!!


Balik Suked pun cerita kt member opis esp kat mamat yg bg pinjam helmet tu…depa pun gelak guling2 ......

p/s
Ni bahana Dj Epoi terover excited nak bercuti bersama kawan2 opisnya ke Pulau Perhentian mulai 29 Mei - 1 Jun 2009. Kesian kat Suked kena tinggal, kan kawan2!!!!!

23 comments:

Tukang cerita said...

hahahaaaa.....
den pun golak guling2...

best aaa...suked...
kita gelakkkan DJ lagik...
berani dia pi holiday tak bawak u..
:)

leen said...

wei....suka le u punye cerita cam pak pandir pon ader...hehe.Apepon selamt brcuti Jangn lupa Ingt anak bini kt umah tu...huhu sian.

Dj Epoi said...

Cissssssssss!!!!

Binawe!!!!

Owh.....dah pandai..SEROBOH gua nyer blog arrrrrrr.....

Nasib baik bini Gua...kalau lain orang dah lama.....Gua naik atas kepala...pastuh!!! kincing dalam biji mata hahahahahah....

Siut!!!jer nih....

P/S - nih mesti ada kawan2 Blogger yang dah ajar Suked8787 operate BLOG nih.....

Walaweiiiiiii btul ar.....
Gua terkena beb!!!!

IdaAnuar said...

apa aku boleh kata...wakaka!wakaka...hahahahaha.tu lah nak gi bercuti tak nak bawak bini..padan muka..ko dah tak kenal malam ngan siang ke?

SYAbAR said...

hahaha.....

actually kan, itu cerita Suked juga ada bagi, tp itu posting SYAbAR juga ada buat.

Amacam bro! Banyak cantik punya kompromi lu punya sayang sama kakak ipar dia.....

Tabik Spring!!!!!

MariaFaizal said...

Selamat Bercuti Bro!
Have Fun! :D

~nEeYsA~ said...

haha...
jom kte gelak rmai2...
hehe...
bgus la sis nih!
cian bro kiter yer...
haha

Fly said...

bro gua pun tergelak bersama isteri tersayang membaca cite lu nih, hepi gua petang2 ni, Anyway selamat bercuti bro...

suked8787 said...

Hahahah....asyik dia ja kenakan org kan...apa salah skali skala kita kenakan dia plak...bergurau senda kan..

Apa salah isteri berkompromi dgn kakak ipar utk menceriakan kwn2 suami/adik di hari jumaat ni....kuang3x

Dj Epoi : Amacam? Ada hebat ka bini awak?...

@cu SaYaNg said...

muahahaa bro..
luruh semua bulu ketiak yg ada
aduih...sakit pankreas acu ketawa kan lu bro..

kredit tu kak Suked8787 sbb berjaya mengarang cite yg paling lawak abad nie..clap..clap..clap..

*SiRibenMerah said...

perghhhhhhhh.. tabik spring ngan kak suked..steady arhh...
cayalahhhh..
tu dia la bro.. sgt excited nk tinggai anak bini.. kan da terkena.. hehehehehehe =P~

Diamilikku said...

suked kena buat blog ahhh..baru leh kuar macam2 citer lawak lagi...hehehhe..memang salute ahh pakatan suked ngan kak syabar...bagus2 bagus....

Bro : tak mau cakap banyak...nak gelak panjang jer................hahahahahhahahahahahahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahaha

Dj Epoi said...

Semua........PAKATAN2 RAKYAT blogger!!!!!

Memang Gua terkena beb!!!!

Kaum2 Adam...standbye!!!
Jangan dok gelak tak hengat!!!

Standbye!! Mungkin korang akan jadik...salah sorang dari GUa...

Siut!!! Jer!!!
Suker arrrrrrr tuh!!!!!

Suked Standbye!!!!!!
Jaga Lu!!!!!

hysMan.. said...

huahahahahaha...
adoi..gwa gelak sampai hentak kepla kat dinding..
adoiiiiiii..

lu da mmg terkena beb..
wawawawawawawwaaaaa....

gwa tak kesah boleh gelak sakan weh,sebab wa tak de sape yg brani nak sabotaj blog waaaaaaa....
hahahhaaa

suked8787 said...

Hahahahahaaaaaa WAKENABEBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boboiz said...

huhu..nasib baik tel bos dulu..kalau tak mesti dah ada kat HQ menunggu bulan tak timbul2...

Biszign said...

hahahah kak su memang terer berceritaa, kalau takde dia kat caddcam dulu, bosan wooo... hohohoho, sekali aktor baru (wak) pun berlakon dalam ini gambar laaa... huhuhuhu, waaa pergi perhentian! aaaaaa nak ikot nak ikot nak ikott hohoho

amirul said...

Salam Bro,
Sesi kene mengena... hehe... Selamat bercuti... :)

atty's said...

adoi...kty yg baca nie pun tergelak..dok guling..menerap bagai..adeh sakit peyut gelak..excited kan main dj epoi..nak jumpa ikan duyung ar ..tu

@e_da said...

Cayala Kak SUKED.. eida n captain joy tolong gelak sama guling2... heheh.. sib baik dia tak sampai opis lg.. kalau tak haru sampai ke malam la tunggu..hehheheheh bro sorry arr citer ni mmg lawak.. gelak sakan kami berdua baca.. hihihihi

Baby Lyana said...

hehe.. kelako kelako...
takmo ckp byk..ni la akibatnya kalau xmo bawa kak sue gi bercuti sama..

ai said...

WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA!!!!! MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
GULING GULING GULING
AKU GELAK GULING!!!

adoiiiiiiiii...

miela77 said...

kuang...kuang...kuang...inilah bahananya terlebih excited...