Monday, May 25, 2009

Comel kan?

Selain daripada minat Mendecor Rumah , Melukis & Layanz Muzik.........
Gua minat sangat untuk memelihara HAIWAN kecil......lagik CUTE MUTE......

Antara Binatang Peliharaan yang Gua pernah pelihara .........selain daripada IKAN dok dalam Akuarium.....ni arrrrrrrr..kat bawah nih.........................

TUPAI ( COCO ) namanya..
ARNAB ( BIT..BIT) namanya....
KUCING HUTAN ( BELANG ) ala2 HARIMAU siut!!!
KURA2 (KURA2 jugak namanya ) hehehehhe
HAMSTER ( Putih , Tompok, )
Burung Cocatail ( JHON & MIMI)

Skank yang masih SETIA ngn Gua & Anak2 sebagai penyeri......nih hah....! kat bawah nih...



7 comments:

Baby Lyana said...

wah, pencinta haiwan rupanya..bagus..penyanyang orgnya ni!

Diamilikku said...

dan alesha sangat excited melihat burung itu kan bro

MariaFaizal said...

Owh they are so adorable!
Coco sangat manja...geram tengok!
How did u get to get him/her in the first place? I've always loved seing squirrels (family of the same species),but susah nak dapatkan yg manja mcm tu :(

IdaAnuar said...

alamak!benda tu memang comey sesangat tapi tak kan ku pegangggggg...

@cu SaYaNg said...

baguih2..nanti leh bukak mini zoo kt umah lu...

bro,doa lu supaya acu bertemu jodoh dgn org turki hampir termakbul la..hehehehe

acu di proposed 3 jejaka sana..muahahaa...

ALUNAN TINTA said...

skank tue xbusuk ke???

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Tomey!!! Tomey!! Rajin ek? ada MINI ZOO kat umah ke?