Monday, May 18, 2009

Abg Surgent Dah Kluar Spital......

AFIQ & PAK CHAQ nyer........yang tgh Ketiduran.....

Salam...........

Sejak kebelakangan nih...... seluruh Dunia kecoh dengan pelbagai VIRUS baru yang melanda........., Malaysia juga tak terkecuali ngn VIRUS terbaru nih ( H1N1 ),.......dah sampai dah weih!!!!!!!!

Rasanya DUNIA/BUMI nih ponk dah BENCI ngn makluk2 yang bergelar MANUSIA yang RAKUS merosakkan BUMI........

Selepas sorang...!!!! Sorang.....ahli keluarga & kawan2 Gua ....g LEPAK kat HOSPITAL....
Terbaru....ABG SURGENT merangkap HUBBY
Demam Panas kata DOKTOR......

Alhamdulilah.....Abg Surgent sempat bermalam 2 hari jer kat Spital PANTAI CHERAS.
Semalam DAH KLUAR dah..!!!!.....
BOring......BoRing!!!! .............hari - hari....hari dok pujuk DOKETER....
Nak balik!!! nak balik...!!!
Mana idak nyer...tak tahan dok mengusungsung menatang alaaaaaaaah nih heheheheh.....

Jom kita layanzzzzzzzzz TERJAHAN GUa katsana....!!!!!
Hah!!!! tak sedaw Gua datang....hehehehe
Sorry arrrrr Bro......

Antara......keluarga yang melawat......
Suked8787 & anak2 Gua
Saiful Nizar & Kak Azrina & anak2,
Abg Ipaw Gua...Abg Nizam & Dokter Juliana anak2
Mak Mertua & Bapak Mertua Gua....
Dan orang.....yg kena tinggal...heheheheh ( Adik Suraya )

Kat sini juga Gua nak ambik kesempatan mengucapkan Tq....banyak2 kat Mak & Abah mertua.. yang mai TERJAH gua........Sayang Mak & Abah......!!!

Kak SYAbAR & Abg Surgent.........seronok pasai!! besuk Doketer dah kasik KLUAR....horey!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Buat Mak Caq .....Afiq tau!.....bulan nih ...,memang bulan yang penuh ngn cabaran buat seluruh keluarga kita.........Jadik....kita semua harus Kuat!

Juga buat kawan2 semua........jaga kesihatan yer!!!!

Kuat!!!
Kuat....!!!!!!!!
Kuat.......................!!!!!!


P/S - Terima Kasih Buat Mak Su ...Suraya yang datang membantu Ayah & Mama kat rumah...ketika diaorang sibuk2 menguruskan Afiq....
Tq arrrrrrr Mak Su & Pak Su....

21 comments:

MariaFaizal said...

Alhamdulillah..
At least sis Syabar x susah hati lagi as hubby dah discharged fr hospital.

I hate being hospitalised too!
Dulu kena for 10 days,dah siap cabut jarum utk IV drip dari pergelangan tangan.Planning nak lari fr hospital but nurse pujuk (sambil marah coz dia ckp dah la susah nak cari urat nak cucuk balik IV drip tu :)

Boring kan bro asyik terbaring jer.... :D

Naddiea said...

aisshhhh geramnyer tengok pipi tembam si comel afiq neh!!macam nk cubet2 jer.kuat afiq kuat!

TiNiE said...

alahai...
tombamnyer pipi dak nih..
anak sapa nih...
cubit sekali..lariikkk

CAHAYA said...

InsyaAllah semua ada hikmahNya. Berdoalah. Cute la Afiq. Semoga cepat sembuh.

kakyong said...

SALAM dj epoi,

dasat juge musim demam lately ni yer.. org tua demam panas sampai kena masuk air...

cute jer foto si Afiq ni.. siap genggam tangan lagi... :) chaiyukkk afiq..!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Semoga Mak Caq BaBy Afiq cepat sembuh!!

AFIQ cam anak patung jer kat gambar mula2 tu.. time Pak Caq dia tidoq tu!!

@e_da said...

amboii makin comel la afiq ni geramnya auntie tgk...

Moga hubby kak syabar cepat sembuh seperti sediakala ya...

amirul said...

Salam Bro,
Hari ini hari Lu dan keluarga... besok lusa hari org lain lah plak... begitulah kehidupan manusia di alam fana ini... yg penting... saling mendoakan kesejahteraan rakan2... InsyaAllah...

Didoakan abg surgent cepat sembuh...

Tukang cerita said...

3 hari dok spital jaga en.hubby, memang boringgggg...
nasib bek ada astro...
:P

Dj Epoi said...

Sis Maria - Tak tau nak habaq mai.....camana rasa waktu kna perintah berkurung kat spital!!!

Tuhan jer yang tau....

Walweoooooooooooo!!!
Hebat gak Sis eik?
Siap nak lari spital lagi heheheh

Dj Epoi said...

Nadiea -

Cubit jer.......Gua tak marah heheheheh...

Seharusnya beliau kuat macam bapak dia......
P/S Kuat Makan!!! hehehe

Dj Epoi said...

Tinie -

Anak Gua arrrrrrrrrrr......
Cubit!!!! dipersilakan.....!!!

Nanti kalau projek fantasia jadik kat umah Lu......
Harus kucubit 4 beradik itu.....heheheh

Dj Epoi said...

Cahaya -

Inshaallah akan Gua usahakan....
Terima kasih bebanyak..........

Dj Epoi said...

Kak Yong -

Itu lah pasai Kak!!
Macam lari berganti-ganti plak hehehehhe

La nih...sakit demam tak kira tua muda dah la nih!!!

Dj Epoi said...

MamaQaypo -

Patung ?
Yer ka..Ma?

Dj Epoi said...

eida -

Terima kasih Dik...
Gua tak sabaq nak tunggu org baru!!!

Dj Epoi said...

Amirul.....

Kehidupan DUNIA...kalau kita tak saling bantu membantu........Gua rasa tak guna hidup ar.......

Tq Arr Sahabat.......
Gua doakan buat Lu & Isteri juga...

~nEeYsA~ said...

waaa...kiutnyer die ckp "kuat!!kuat!!kuat!!"
hehe...
walo ape pun,smoge trus kuat yer mnghdpi cbrn bro!
hidup x brmkne tnpe cbrn...

Naz said...

ikatan ukhwan jelas terpancar... syabas bro. semoga Allah melimpahkan rezeki dan kesihatan ke atas hang dan family...

*SiRibenMerah said...

Salam bro..bulan neh macam2 dugaan la.. bukan setakat kesihatan je.. perasaan jugak di duga mcm2.. hehehe.. apa yg penting, kne kuat semangat..
kann afiq kannn.. geram la tgk budak kecik neh...haishhhhh~

ai said...

Stat harini, seminggu aku kene kuarantin kt umah ni ngan anak bongsu aku, Opet. Dia kene HFMD. penyakit tangan kaki dan mulut tu..huhuhu..sian tgk dia azab nk makan. Penoh ulser dlam mulut + tekak!!!! huhuhu

Nyah kau VIRUS!!!!!!!!!!!