Tuesday, May 26, 2009

Abang Sulung....

Salam ....
Gambaw nih Gua .....waktu amik waktu Gua nak gi hantar anak2 Gua
ke sekolah & taska diaorang..........

Robocop
Sponge Bob
Ben10

Tengok ar....aksi2 si SYAMIL ( ROBOCOP ) dok pegang adik dia heheheeehh



Alhamdulilah....................
Dah boleh harap dah ABG LONG ( Syamil )nih......!!!!!


Moga ....Syamil boleh menjadik Sulung & Abg Contoh buat adik2nya......

11 comments:

Diamilikku said...

tunjuk gigi yang tak leh tahan tuh...dalam rongak2 tuh pun nak jugak sengih tunjuk gigi yer syamil...

:. aYu .: said...

jadi anak sulung kena rajin ye syamil...hehehe

TiNiE said...

kan..
cute la depa..
esok besaq boleh la join team main bola..coach dia sapa lagi..djepoi laa..hiks

@e_da said...

so sweet diorg ni.. afiq muka comel buat auntie geram... abg syamil dah hensem dah tp failed bila tunjuk gigi... hehehhehe

reen said...

mcm anak dara sulong sy la..
kata orng anak sulong ni dia cepat matang&brtanggungjwb pd adik2nya&family...mudah2an brterusan...amin...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

huhuhu...lawa gigi.. ni mesti abah dia suruh posing gigi cam tu kan? hahaha..

MMg ensem anak2 Epoi (cam abah dia jugak kot?)

Semua parents mgharapkan Anak Sulong menjadi CONTOH terbaik utk adik2.. lebih2 lagi anak kita ni lelaki... makin berat tggungjawab dia..

Biszign said...

hohohoh, syamil dan anas yang aktif..susah tangkap gambo diorang ni kalau diorang dalam mode aktif huhuhuuh.. =)

Ibu Ayra said...

abg sulung kena rajin tolong ibu dan ayah... (syamil nak senyum lagik w'pun gigi 2 btg ilang)...hehehehe

ALUNAN TINTA said...

erkk..mana gigi??

hysMan.. said...

gwa tak leh blah tang gigi robocop tu bro..
hehe..
gwa tgh imagine klu ler robocop sebenar gigi cam tu,dok kena gelak dgn pihak lawan..huhukkkk...
:p

IdaAnuar said...

pandai nya dia jaga adik..teringat kat adam aku...sekali suruh,10 kali geleng...terutama nya bab jaga adik..sebab adik adam suka buli dia