Thursday, May 21, 2009

Update Baby Afiq ( 2 )

Assalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........mualaikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!
( Versi Upin & Ipin )

Semalam....... lpas Ayah kiteeeeeer pubblish Entry terbaru UPDATE BABY AFIQ ( 1 )

Alhamdulilah banyak Komen2 yang membina yang ditujukan buat Afiq......tak ketinggalan juga kawan baru Ayah kiter yang ANAKnya senasib ngn Afiq( Berumur 4 Bulan ) ..............Ayah kiter harap........Uncle tuh..... juga sabaw menempuh cabaran yang HEBAT ini........kalau boleh Ayah kiteer nak Uncle teruskan untuk berhubung ngn Blog Ayah Afiq nih, Boleyyyyyy ar Ayah kiteeeeeeer berkongsi apa jua tentang

MASAALAH JANTUNG BERLUBANG.....

Untuk penegetahuan kekawan semua....Afiq masih lagi tak selesa ar....ngn NEBULIZER yang Ayah kita belikan nih............boring & naik muak siut!!!! ashik dok sedut menda nih jer!!!!.hari2 Afiq nangis bila guna menda nih........
Sedut susu lagi baaaaaaaaaaik heheheheheheh
Ksian Afiq kan...?

Jom layannnnnnnnzzzzzz gambow kiteer jom!!!!!

Pucatkan? Muka AfiQ......?
Afiq skank kuat berpeluh arrrrrr.......
Harga Sebenar Nebulizer nih ........RM398
Kebetulan COMPANY Ayah kiter ada FARMASI sendirik.............jadik dapat lah diskaun benda nih RM 100 henggit..................................
Maka harga matinya RM 298 ......murah kan?
Alhamdulilah......


Buat Semua......terima kasih mendoakan kesihatan kiteeeer....
Kirannya ada tempat rawatan yang terbaik........dalam Cara Islam /Cara Kampung........roger2 Ayah kiter eik....!!!

8 comments:

amirul said...

Salam Bro,
Bende baru itu mungkin belum serasi denga baby Afiq... InsyaAllah lama2 nanti sesuai dengannya... jgn berputus asa dlm mencari penawar lain k?

MariaFaizal said...

InsyaAllah baby Afiq will get used to the nebulizer very2 soon.

He still looks stunning under the nebulizer bro!Afiq memang handsome.Cepat2 sembuh baby...Ameen...

joegrimjow said...

smoge cepat sembuh!!!

miela77 said...

salam...sedey tengok afiq kena survive cam tu...tak pe...insyallah..makcik iela doakan afiq kembali sihat ek...

Naddiea said...

bro,mask tu besar sgt untk baby afiq.mask utk budak2 ada.kecik sket.more comfortable to baby.anak2 nadia pun selalu pakai neb ni.

bro,kalo nk pakai long term beli mask kecik ek..sian afiq pakai mask besar.sangat x selesa kan..

Mutiara_Lezz said...

Salam Bro..haahla..mask tu besar sangat...sian baby Afiq x selesakan

Untie doakan semoga cepat sihat..dan boleh active-active ye baby Afiq

Jocko said...

Epoi,
Semoga baby cebat sembuh...

| eus | said...

gmbo 1st dlm n3 ni eus xleh tgok.. klo tgok msti sebak.. haih! afiq, acik doa kn afiq cepat sembuh..