Tuesday, May 5, 2009

Dj Epoi Dah Kluar Spital!!!


Salam...

Alhamdulilah Shukur Kehadrat Allah S.W.T.......
Jam 3.30 Ptang tadi.....Gua dah dibebaskan daripada Penjara sementara...Kat Spital Sunway....
Ptang tadi....Doktor buat last pemeriksaan untuk Gua...........katanya...semuannya dah semakin bagus.....Boleh Kluar hari ini .....................Yahooooooooooooooo!!!!!

Doktor SAHKAN Gua....keracunan makanan tahap gaban!!! Gua rasa puncanya dari Bandung Indonesia....

Buat kekawan semua.....Gua ingatkan! janganlah ambik mudah tentang kesihatan diri.............buatlah pemeriksaan awal walauponk rasa demam sikit2 jer........jangan tunggu dah kronik baru....nak gi buat check up!!!
Kes Gua nih.........lain cikit...........1st Gua salahkan Doktor Klinik yang tak dapat detact punca penyakit Gua..........ashik dok kasik ubat Panadol & 65o jer!! last2 dah melarat baru nak kelam kabut!!! siut!! betul.......
2nd Gua salahkan Gua sendiri.....pasal sendiri yang ambik Mudah sakit sikit2 nih!!! Padan Muka Gua hahahaaha...........gelak besau skank...

Buat Mama Ayah dari Kampung Terima kasih Banyak2 Datang mai KL..
Buat Isteri Tersayang.......Gua bangga punya Isteri yang pandai Berdikari dikala Gua tak sihat nih!!! .....yang setiap hari berulang alik ke Hospital menjeguk Gua.....terima kasih juga membawa gibik2 Gua..... BEN10 , Sponge Bob & Robocop datang Spital......
Wa Caya lah!!!

Buat seluruh keluarga, sahabat handai yang datang melawat Gua....Terima kasih banyak2
Tak Lupa Buat Semua Yang Mendoaakan Kesihatan Gua....hanya Allah yang mampu membalas Jasa Kalian

Nanti Gua Update lagi.........
Kat Spital tak bley nak update LINE INTERNET slow sangat2....tak boley nak upload gambar...

Assalamualikum..

15 comments:

Ivy Metaga said...

wahhhh..dah sihat da...bagus lah, pas ni kena jaga kesihatan tu,
kesihatan amat lah penting kan...

sabrosa said...

alhamdulillah bro..berkat doa member2 blogger tu..

hysMan.. said...

waaa...manyak suka lor...
peace no war bro!!!

joegrimjow said...

slamat kembali

Sulela said...

Whoaaaa...syukur Alhamdulillah...
Lepas ni kene double check apa makanan yang masuk dalam perut...hehehe

@e_da said...

Alhamdulillah... akhirnya kuar gakk.. dah sihat dah yer... timing agak sama ngan my hubby pun dah nak balik... hehe sama2 bergumbira bersama kuarga masing2 yerk...

MariaFaizal said...

Alhamdulillah bro.
I ingat dulu sebelum nak pergi Indonesia, my family & i normally will get a LOT of shots/jabs especially for flu.

Yg penting bro dah okay :D

Idalara said...

Alhamdulillah..syukur...djepoi dah kuar spital..mst wf,anak2 dan family semua lega..
ingat tu..pengorbanan seorg isteri@ibu@sahabat@teman kala susah senang..akak tabik spring kat suked..jaga kesihatan jaga pemakanan lepas ni danm selamanya kkk...

Baby Lyana said...

Alhamdulillah... semoga semuanya kembali seperti sediakala..

amirul said...

Salam bro,

Alhamdulilah...lu dah sihat nampaknya...apa-apapun jagalah kesihatan makan tu kenalah jaga jangan makan sebarangan lagi... jangan ikut sedap mulut ekk..

boboiz said...

dah sihat yekk..alhamdulillah,bagus lah..ubat yang doktor bagi tu kene abiskan..jgn dah rasa elok..ubat dah tak makan..antibiotik kene habiskan walaupon dah baik tau..huhu macam doktor plak boboiz nie..

Biszign said...

yeah rock on! =) selamat berblogging tegar kembali

*SiRibenMerah said...

syukurla da slamat keluar.. hehehehe... lepas neh jgn nak makan bukan2.. jaga makan sbb perut tuh tgh sensitip.. take care bro.. kem salam kak suked..

kishh kishhh utk anak2..

@cu SaYaNg said...

Alhamdulillah...berkat doa semua,lu dh kembali sihat spt biasa..

bro,lu skrg nie sure kurus sikit kan??hehehe...

Jocko said...

aku n frens pun (3 out of 5) terkena food poisoning masa kat JAKARTA... sakit brooo senak usu perut gue time tuh, 3 hari MC, lepas 2 hari balik Jakarta