Friday, May 15, 2009

Terima Kasih Semua

Salam

Alhamdulilah dikala Gua buat entry nih ( 1.04 am ) nampaknya Baby Afiq dah boleh tidow Ok sikit..... dari malam semalam......takder batuk2 lagi.....

Gua ucapkan terima kasih buat semua yang mendoakan buat keluarga Gua...
Terima kasih yang tak terhingga buat Ibu & Bapa Mertua yang sampai dari Kedah awal pagi tadi....juga buat Abg Ipaw dan kakaw ipaw Gua ( Abg Nizam & Dr Juliana ) yang membawa Baby Afiq ke klinik untuk rutinnya untuk Menyedut Oksigen....

Baby Afiq sekarang ....masih lagi ke Klinik untuk sesi menyedut Oksigen.....( 2kali satu Hari )

Gambar Terbaru.....Pagi ini.....

**************************************************************************************

Kat sini Baby Afiq nak sampaikan ucapan terima kasih buat Mak Caq sekeluarga kerana mengambil berat terhadap Baby Afiq ....dari Afiq dalam kandungan hingga kehari ini.....
Tak terbalas Budi Baik Mak Cak sekeluarga
Mphuaaaaaaaah!!!!!

Afiq Doakan agar Kakak Amni & Pak Caq cepat semboh seperti hari2 biasa.....
Tak sabaw nak gomoi-gomoi ngn Pak Chaq.......
Mak Caq jangan risau.....Afiq tau diaorang kuat owhhhhhhh.....

Pak Chaq & Kakak Amni jangan malas2 makan ubat nooooooooo......


Ayah & Pak Caq ( Hubby Kak Syabar )

Afiq teringat waktu kita semua jalan2 gi Bandung hari tuh!!! Sempoi.......
Moga semuannya sihat & sukses hendaknya......


Buat Kakak Qashreena , Untie Yanti & Uncle Yang pandai main Gitar........
Bila nak mai umah Afiq?

Mama & Ayah cakap Tq pasal bagi semangat kat diaorang .........!
Jangan marah arrrrrrrrr......Afiq Gurau......


Kakak Qashreena .....Ingat lagi tak...waktu nih?

13 comments:

@e_da said...

alhamdulillah... moga afiq kuat semangat melawan penyakit tu sampai sembuh tau.. auntie n uncle sentiasa doakan afiq...

afiq makin comel bam bam... gerammmnyerrrrr... rasa nak gomol2 pipi dia...

Diamilikku said...

baby afiq kuat..aunty tau tu...
dan baby afiq beruntung sebab ramai yang sayang kat baby afiq..biar yang pernah menatap afiq atau yang sekadar kenal di alam maya...mak chaq baby afiq memang sangat baik..aunty pun beruntung dapat kenal ahli keluarga baby afiq...
aunty juga doakan pak chaq baby n kakak amni cepat sembuh...

lots of lurve..muaahhhhhsss

Naz said...

Baby Afiq nampak ceria.. :)

| kunyit a.k.a. eus | said...

gmbira ku dengar perkabaran ini.. alhamdulillah.. ceria2 kn family kamo skluarga.. agar tidak ade yg stress2..

semua ini hanya 'laluan' hidup kite sume!

same dgn family ku skang.. kitorg dlm proses 'baik pulih'.. insyaallah.. sume akan bjln lancar..

Mutiara_Lezz said...

Alhamdullillah..
Comelnya...Afiq senyum tu.....

Follower gadget..ooo..kena figure out ni...hihii..TQ na...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

AFIQ comey lorr..... Semoga CEPAT SEMBUH!!

hysMan.. said...

Alhamdulillah syukur ben10 da wokeysss...
klu baby batok2 kita yg jadik panic..kesian woo..
baby akak gwa pon batok2 gak..
sampai merah mata die menahan batok..

~muka afiq sejibik dgn muke lu ar bro.. wakakaaa...
adakah perangainya juga serupa???
kihkihkihhh.. zazzzzssss...
cute giler...pipi da nak sama dgn ipi gwa...
:p

ai said...

Alolooooooo...bambamnye pipi dia! ceria je muka. syukur dah x batok2..lega skit la kau kan Epoi?

MariaFaizal said...

Betul Ida cakap.Baby Afiq memang bam2.Geram coz so good looking!

Everyone here knows baby gonna make it thru this.Especially with supports from all baby's loved ones.He's so loved too!

SuFy said...

wahh..comell lar~ngeee

Baby Lyana said...

Alhamdulillah..moga cepat sembuh.. kena rajin dan sabar sket..dan pastikan baby afiq tak terlalu aktif..sebab nanti dia cepat keletihan..

SYAbAR said...

Kita dari satu perut ibu.... cubit paha kanan paha kiri terasa. Selagi mammpu dan punya kudrat semua akan mendapat bahagian sama rata baik terutamanya kasih-sayang. Mak Qashreena kata nak pi tengok Baby Afiq sambil nak ambil petua dari Suked....

kakyong said...

salam ayah baby Afiq,

nampak serius sakit baby Afiq ni.. daily kena sedut oksigen.. Insya Allah, doa & usaha sejak peringkat awal pasti ade hasilnya.. kita berusaha, selebihnya Allah yg menentukan.. tapi jgn putus asa.. semoga baby Afiq dpt membesar cergas & aktif spt baby2 lain..

Anak sedara kakyong tu, walaupun tidak serius tp kerap demam & selsema.. memang kena jaga betul2 & tak boleh simply bg bercampur dgn budak2 yg lasak... masa baby la tak dedah sgt pada baby lain.. tp la ni dah almost 3 thn (oct ni), melasak dah dia.. dah pandai bergomoi pun.. cuma badan halus..