Friday, May 15, 2009

Terjah....!! Mummy Baby Lyana



Salam.....Kak Lyana....
Ayah kiter kim salam....kat Mummy & Daddy...Akak......

Afiq nak ucapkan salam kenal untuk Kakak Lyana & Family kat sana....

Ayah kiter sker sangat.... bila dia dah dapat tunaikan ....untuk kasik Hadiah yang dijanjikan untuk Contest Ole2 Bandung bersama ngn kita tempohhari........
Dia mintak maaf banyak-banyak....pasal lambat cikit hantarkan Hadiah tuh ...almaklumlah ....dia sibuk ngn Kluar masuk spital..heheeheehhee.....
Ayah kita cakap dia malas nak Poskan Hadiah tuh!!! Tak Best katanya ........dia lebih seronok dapat sendirik hantarkan Adiah tuh!!!! Boley Buat segment TERJAH katanya......

Semoga..... Mummy & Daddy akak sker ngn Hadiah Baju Hot Rock Cafe yang tak seberapa tuh!!!!
Ayah kita cakap .....Mummy akak Rock & Sempoi arrrrrrrr........hehehehheeh
Tapi lpas kasik hadiah tuh........dia ashik membebel jer dalam keter.......katanya FRUST gila!!! tak dapat jumpa akak Lyana......pok..pek..pok...pek dalam keter....
Inshaallah bila2 snang nanti dia Gi Terjah lagi katanya.....

Kawan2!!! nak tau lagi sambungan Entry nih.....gi TERJAH kat ENTRY Mama Lyana.....
http://baby-lyana.blogspot.com/2009/05/diterjah-uncle-dj-epoi.html
Ayah kita dah lewat dah nih.........nak gi kerja hehehehhe.......

Assalamualikum...

P/S - Kirim salam sama Daddy Akak yer......
P/S - Akak Riben........ Ayah kita cakap Tunggu yer.......heheheheh...... Adiah tuh Kita yang simpankan tau....heheheheheh


Akak Lyana......Abg Robocop & Sponge Bob kirim salam.....

8 comments:

joegrimjow said...

chubby sngt!!
gerrrraam

MaMaQaYPo FaMiLy said...

very cute!!! nak booking buat menantu boleh? hahahahaha....

TiNiE said...

alahai..
cam comey jer kalau betoi afiq yg cakap gini..heh

Baby Lyana said...

Uncle DJ

Mummy ngan Daddy pun kirim salam.. hehe.. Mummy ngan Daddy suka gila t-shirt dan beg tu.. Beg tu jadi beg Lyana la.. bleh? tu la, Lyana pun frust tak bleh jumpa uncle..tapi takpe, kalau ade rezki kita jumpa yer..

kim salam pada Auntie, Abang Robocop dan Spongebob yer..eh, lupa kepada baby Afiq jugak!!

*SiRibenMerah said...

hehehehe.. Afiq, cakap kat ayah afiq tuh AKAK riben x kesah.. lambat2 pon x pe.. hehehehe.. janji Afiq x panggil Aunty tapi AKAK pon da sejuk ati kalo x dapat hadiah.. muahahahahahahaha.. mmuahhhhh gomoi2 utk Afiq..=)

MariaFaizal said...

Baby Lyana & Afiq : Dua2 boleh tahan bam2 nya.Gegerd!

Bro DJ & Suked dah dikelilingi oleh ramai Asmarians,hehe....

Have a great weekend!

Diamilikku said...

bakal menantu baru ke bro....
hahahahahhahahaha...
alesha dah jeles nih...
hahahahahhahahahahaha

hysMan.. said...

waaa....
romantik ler...
tahniah utk afiq a.k.a ben10 yg sudah menjadi kegilaan sekalian gibik2 berbungaa woo..
hahaa....