Tuesday, May 26, 2009

Gua gi Jepun......

Salam....

Hehehehe... siut ...jer tajuknya kan?........ heheeheh......kantoi!!! kantoi!!!

Adoi!!! Adoi!!!! pening sungguh kepala Gua..... dari semalam sampai... hari ini.....
Tapi dalam pening-pening ...best gilak dapat makan kat RESTAURANT TENJI - Japannese buffet D' Month Kiara......hehehehehh

Sebenarnya hari ini Gua nyer Projek Mega Fantasia Gua.... ada CPC ( Cross Project Audit ) .....
Alhamdulilah tgh hari tadi dah seatle semuanya...........
Takder isu-isu yang besar meletuuuuuup kat Gua nyer projek heheheheheh....
Jom layanzzzzzzzzz makan2 kat sana....
Gua kasik 5bintang untuk restaurant nih!!!! bukan nak puji...tapi memang Best Gilak siut!!!
Suasana & Makanan nya sedap!!

KERAPU BARA........walaweiiiiiiiiii!!!!



P/S - Seorang .....Rm 88++ jer weih!!!!!

  • P/S - Owh.....Cik Riben kiter g terjah Kak SYAbAR diam-diam noooooooooo......maafkan Gua ...Lu datang Gua tak perasan kedatangan Lu kat sini dik....

11 comments:

@cu SaYaNg said...

perghhh....meleleh siot tgk santapan tu semua...so jeles...

iskh..nie yg nk kena try nie..

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

sempoiiiiiiiiiiii

joegrimjow said...

nanti nak follow jugak!!
ok?

kakyong said...

aiseh.. tepek lah lagi byk2 foto food... tp cam sedap jer kerapu tu...

DJ Epoi,
kalo kotak komen dah moderated, tak yah le letak word verification... :)

amirul said...

Salam Bro,

Selamat makan-memakan... Weih Lu tak serik lagi kah makan bende yg bukan2? Kang Food Poison lagi sape susah? apapun enjoy makan sesekali apa salahnye ye tak...

Jom Kita Enjoy!!! keh3x...

Sulela said...

Ahahahaha...tajuk gempak tu...

Orang kata sushi sedap tapi aku tak penah makan. Ko makan ke sotong yang besar gedabak tu, Epoi? hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Ingat kan betoi la pi Jepun lak.. hahaha!! Betoi cakap Amirul.. makan tu beringat sama... Jgn sampai kejadian aritu berulang lak...

MariaFaizal said...

Sorry bro, late response.
Adam demam and this morning nampak mcm kena campak pulak.Sedih pulak tengok dia :(

BTW,I've always loved Japs food but most of the time very costly.

Kalau pandai buat/masak sendiri masakan/mknn Japs nih kan jimat :D

Diamilikku said...

hurmm...RM88x2 baru RM100++...boleh kot takat nak belanja su ngan mizan..alesha tak boleh makan lagi.hhehehehehehe

hysMan.. said...

RM88??mak oiii..
gwa bleh makan 10hari wehh..
heheee....

sotong kurita??
adoiii..

*SiRibenMerah said...

sapelah diri ini untuk diingati.. chewahhhhhh.. ayat pasrah btul.. kne blanje sunway lagoon la camneh.. kuikuikui...

x de rezeki nk jumpe lagi..
tetap setia menjadi adik kak syabar je wat masa neh.. hehehehehe=P~