Saturday, May 23, 2009

Dj Epoi Junior

Bapak Borek........
Anak Rintik.........

Boleh digunakan lagi ker pepatah tuh? hehhehehhehe
Adakah anak2 Gua bakal mengikuti jejak langkahku sebagai Dj?

Selain dari Minat Gua terhadap kerja2 Seni....dan menDecor umah.......Gua amat meminati kerja Sebagai DJ....
Kalau kawan2 yang baru kenal Gua......sebenarnya Gua adalah Dj sambilan untuk sebarang acara2... boley lah....takat untuk carik makan heheheeh
Kalau Dj2 lain dah terkenal di Corong2 Radio.......Gua hanya Malaaaaaaaatop di rumah2 kendiri jew........ hehehhehehehehehh
Selain daripada untuk mencari REZKI...... sebab-sebab musabab UTAMA yang Gua minat sangat jadik Dj nih adalah......
Gua nak GEMBIRAKAN
orang dalam Dunia

nih........heheeheh

Boley ker? Hahahahahahaha


Adakah Syamil ( ROBOCOP ) bakal mengikut jejakku..?


Sesekali promote dirik sendirik apasalahnyer lah kan heheheehhe.....
Mana 2 yang berkenan nak Try2 Gua........ boley arrrrrrrr Roger2 Gua .....Gua kasik baik nyer regernyer buat kawan2 Blog...
Nak tengok......aksi2 Gua sebelum nih..... Redaaaaaaaaaaaaah!!!! pi kat

DJ EPOI & ZIPUL AUDIO KARAOKE SYSTEM

klik jer kat atas nih!!!!

10 comments:

MariaFaizal said...

The apple won't fall far from its tree :D

Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..

Bro,
Tgh kumpul pepatah or proverbs here, hehe...

But your handsome son looks more like a pilot to me la bro :)

*SiRibenMerah said...

booking time kenduri kawen I nnt.. tahun bila ntah x tau.. hahahaha.. muleh camtuh???

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Yup!! Itu TUGAS UTAMA DJ!! Gembirakan orang.. memastikan orang terhibur dengan apa yg kita sampaikan.. menjalankan tugas sbg "TUAN RUMAH" majlis...

Waaaa... RINDU nak jadi DJ balik.. Last MaMa buat kerja DJ sebulan sebelum lahirkan Achu Fizie.. hehehehe

Sulela said...

Kekekeke...comeynyaaaa...

Ko reti nyanyi tak DjEpoi? hehehe

Tukang cerita said...

betul tu...

bapa borek anak rintik...

eden pun nak anak2 den jd cekgu mcm den...
:)

Dj Epoi said...

Sis Maria - Gua kalau boley nak Robocop jadik serupa Gua gak arrrrr........serba boleh!!

Tapi tak mau arrrr dia jadi....Full Time Dj....

Gua nak dia jadik Dj part time jew....

PILOT pok Ok gak hehehehhehe

Dj Epoi said...

Riben - Inshaallah......muleeeeeeeeeh!!!!!

Dj Epoi said...

MamaQaypo - Aaaaaaaa Aaaaaaaa.....lah ......Kita Wakil Tuan Rumah laaaaaaaa.....

Mana sempat waktuh tuh depa nak bercakap .....dan waktu plak depa nak sambut orang hehehehehe
Mau pengsan depaaaaaaaa heheeheh

Dj juga upanya.....

Dj Epoi said...

Sulele - Aper kau hengaaaaaat Gua tak reti nyanyi kaaaaa heheeheh

Orang kata suara aku macam Dahlan Zainuddin ......
ptuiiiiiiiiiii.....
cepat korang muntah!!!!

| eus | said...

btol tu... dj ni mmg leh wat org gumbira!!!

kemane tumpah kuah klo x ke nasi.. yer dok??? ekeke...