Saturday, May 2, 2009

Dj Epoi!! Masuk Hospital Weih!!!!!!



Salam......

Selamat hari Perkerja semalam....
Terima kasih pada yang mendokan Gua.....

Untuk pengetahuan semua.....semalam ( 1/5/09 ) dalam semua dok shok2 bercuti dan beriadah bersama Keluarga memasing.......Gua sebaliknya pulak........
Gua dimasukkan diSunway Medical Centre
bagi mendapatkan rawatan lanjut tentang kesihatan Gua yang agak kureeeeeeeeng selepas kembalinya dari Bandung Indonesia tempohhari....kali ini...Doktor tak kasik chance lagik....terus dia sumbat Gua ke WARD siut!!!

Gua harap kekawan semua jagalah kesihatan diri ngn sebaik mungkin....buat lah apa check up yang patut mengikut jadual tertentu....dapatkan nasihat daripada Doktor2.

Bagi Gua................!!! bila dah jadik macam nih!!! dah tak guna *sekupang habuk!!!* banyak aktiviti2 yang dirancang bersama keluarga dan rakan2 terpaksa Gua cancelkan......siut!!! betul...
Yang bagusnya bagi Gua ...bila jadik macam nih juga.. buat Gua ...............banyak 2 musabah diri Gua sendiri..........mungkin banyak kesilapan Yang Gua dah lakukan kat Tuhan di Bumi nih.....Inshaalah Gua akan Cuba perbaiki Diri Gua sendiri....

Hari pertama Gua kesini........Gua kompius habis beb!!! Anak2 Gua......Bini Gua entah macama mana lah skank nih......, semalam diaorang semua melawat Gua........sedih beb!!!! tak tahan weih!!! tengok anak Gua 3 orang tuh!!!!
Sian kat Bini Gua...........macammana lah dia nak handle 3 orang Hensemmmm Boy tuh!!!
Adooooooooooooi!!! tak tahan Gua siut!!!!! ( Gua tau Bini Gua memang Kuat Dan Cekal ) I Lap U Sue.......( Suked8787 )

Nanti Free2 gua sambung balik k.....

P/S Terima kasih buat semua ahli keluarga sahabat handai yang menziarahi Gua semalam...
Buat Sue .....Abg betui2 tak leh tidow weiiiiiiiiiiiih semalam teringat kat anak2 dan U.....terima kasih kerana membawa Pujaan Jantung Hati Gua - P1 W Max & Lapptop Gua ...heheheheheh....tak ar sunyi sangat......................harap2 jangan lah Gua blur-blur dik ubat2 yang entah ke menda tuh!!!!!.......

Assalamualikum...............
Dj Epoi

39 comments:

joegrimjow said...

waaa
seb bek xde pape

Baby Lyana said...

Saya doakan agar cepat sembuh...jangan degil, makan ubat yang doktor bagi dan banyakkan berehat..bukan banyakkan ber-blog :)

Ivy Metaga said...

moga semua nya dalam keadaan yang baik2 buat DJ epoi dan keluarga..=)

@e_da said...

Bro kena sakit apa? kami doakan bro cepat sembuh.... mmg duk spital membosankan kan.. banyak2 rehat k.. insya allah kak sue jaga anak2 ngan elok...

sabrosa said...

bro, napa ni..ish...gua doakan bro cpat sembuh...aminnnn...

hysMan.. said...

DJ Epoi dan Lappy ibarat irama dan lagu takleh pisah..
hahahaaaa...
semoga cepat sembuh bro..
isyaAllah..
:)

Naz said...

Salam takziah.. bro.. doktor ckp lu sakit apa?

boboiz said...

boboiz harap awak cepat sembuh..

Dj Epoi said...

Salam Semua.....

Alahamdulilah.....semuannya dah beransur pulih!!!!!
Dah 5 botol air dah......owhhhh!!!!

Memang Gua boring gila kat sini.......tak tau nak buat apa2...

Kena tunggu dan lihat result darah kali ke 2....besuk pagi....

Tangan dah kebas dah nih....ashik kena inject jer.....nasib baik *Nurse* Cun Balacunnnnnnnnn......jadik Gua control hensem siut!!!!!!!!!! hehehehhe

Tak sabar nak balik main ngn Anak2 kat Umah nih!!! Windu kat Suked8787

Memang Gua spesis malas makan ubat hihihi......kat sini semua ubat go by Tube Injection owhhhhh

KOMPUTER IBARAT bini num 2 Gua owh!!!!!

Terima Kasih semua....

Tukang cerita said...

haiya...
masuk wad plak...

semoga cepat sembuh bro...

Sekali sekala 'berjauhan' dgn isteri...
best gak kan?

:P

CAsia said...

incik DJ,

selain keluarga..'kesihatan' lah harta yg paling b'harga..

jgn culas mkn ubat ye..

semoga cepat sembuh.. :)

amirul said...

Salam Bro,
Weih ape kes nih? Sampai masuk wad! Sakit ape nih? Didoakan cepat2sembuh dan kembali bersama keluarga...

P/S: Maafkan aku sebab tak jawab call Lu tempoh hari coz tak perasan... aku biasanya pakai silent mode ketika berada di opis... sampai umah baru on ringtone... tapi kebetulan hari itu aku terlupa on balik... tau2 keesokan hari baru perasan ada miss call... maafkan aku ye... aku tak sengaja...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

salam DJ Epoi!!

Semoga cepat SEMBUH & boleh balik rumah layan isteri & anak2...

buat SUKED... Semoga TABAH sentiasa...

@e_da said...

Kita serupa... terpisah di hari2 yg sepatutnya bahhagia di rumah ngan family... takpe ni semua ujian kan betul kata bro tu... Rindu itu INDAH walaupun penantian itu 1 penyiksaan kan...

Moga kak suked tabah di samping anak2.. kuatkan semangat bro nati cepat sembuh... go go... hehhe makan ubat yerk...

CAHAYA said...

get well soon. Dah okay ke blom ni?

Sulela said...

Get well soon bro, insyaAllah...

Tapi ko tak cakap lak ko sakit apa, Dj Epoi. Seram lak baca ko kene masuk air banyak2 dalam badan.

Idalara said...

alaa..siannya...begitu terok sampai kena tahan kat wad..epoi..nak bgtahu..perempuan@isteri@ibu memang dianugerahkan kekuatan lebih dari lelaki..akak tahu sbb akak biasa alami dugaan hebat2..namun masih maintain..akak percaya suked8787 mst mampu atasi semua tu..
akak doakan epoi akan pulih dan jalani khdpan spt biasa..mng sakit bila dok wad..sabar dan ikut nasihat dok.

p/s..penah kena tahan wad..kena operate lahirkan anak sulung tapi hsb(masa tu) tak tahu..dia datg2 je anak dah selamat dikeluarkan..

Dj Epoi said...

Tukang Cerita - Huhooooooooooooo camni lah weih!!!!!!

Best gak arrrrrrr pasal windu semakin kuat owhhhh

Dj Epoi said...

Casia - Tq So much..........Gua telan jer ubat yang diaorang kasik......heheheheheheh janji boleh cepat sembuh....Gua dah bosan duduk sini weih!!!!!
Tolong tinggalkan jejak pls....tak boleh nak carik tuan nyer jejak CASIA..
Yap !!! you are wright!!!!!!

Dj Epoi said...

Amirul - Takper Bro!!! Gua akan contact Lu semula lepas nih!!! kalau Urgent sangat Lu call jer Gua.....
Hp Gua on 25jam sehari...heheheh
Terima Kasih Sahabat!!

Dj Epoi said...

MamaQaypo - Tq arrrr Mama......mudah2an camtulah hendaknya.......
Hari ini turun Kola Kedah Tak Mama? Rumah Tinie? Kenduri Kawin heheheheh
Salam sama Dj Rosli

Dj Epoi said...

@_da - ( LAGU Headwind ) KITA SERUPA heheheheheheeh........
Sabar2 .....................Memang PENANTIAN...!!!!Menyiksakan owhh!!!!!!!!!! kuikuikuikui.....orang tak kena tak tau arrrrrrrrrrr

Dj Epoi said...

Cahaya - Tq Dik.....dah lama Gua tak tinggalkan Jejak kat Lu nyer Blog.......buat masa skank alahamdulilah kurang dah cikit.....
Gua menanti CAHAYA yang baik untuk Gua....kluar dari LOKAP berlesen nih hehehehehehehe

Dj Epoi said...

Sulela - Gua sendirik dah 3 hari kat sini ponk belum tahu sepenuhnya apa SAKIT gua...Itu yang Buat Gua.......Takut sangat nih......
Hari pertama Gua kena Kuarentin siut!!!!! diarang buat checkup untuk selesema BABI tuh!!!! Pergh!!!!!!! semua pakai Mask....itu yang buat Gua naik risau.......tapi alhamdulilah disahkan TIADA virus hantu kumbang tuh!!!!

Cuma Doktor cakap mungkin Food poisonning ......

Tunggu ujian darah Gua yang ke 3....

Dj Epoi said...

Kak Ida -

Yap Gua AKUI.....percaya WANITA / IBU /ISTERI punya kekuatan yang paling Istimewa......

Terima Kasih atas sokongan Kak Ida...Gua harap Suked8787 bangga ada rakan blog yang bersama ngn beliau...

fahmi latiff said...

sorry bro dj epoi... :)
sb lambat jenguk...

dah sihat ke belum?
harap cepat sembuh... :)

senyum bro dj... :)

cepat2 yer sembuh...

Dj Epoi said...

Fahmi - Alahamdulilah.....skank jam 11.21 malam........baru selesai Check up untuk hari ini.......doktor kata mungkin Food Poisonning jer kut!!!

Fly said...

salam sahabat, gua doakan semoga lu cepat sembuh bro, sedih lak gua tau lu x sihat. kuatkan semangat bro, lawan penyakit tu dan jangan lupa makan ubat

Naddiea said...

Cepat sembuh bro...jaga makan pasni ekkk..take care!

:. aYu .: said...

mogae cepat smbuh...
dugaan kan..
nak cuci dosa silam.. kena redha..
salam ziarah ye...

@cu SaYaNg said...

bro,gua doakan lu cepat sembuh..Amin...

hysMan.. said...

salam bro..
sory bro..gwa kadang2 pakai auto post (Naz ajo) so tak all da time online..
hehee..

da klua blum bro??

Dj Epoi said...

Fly - Yap!!! Gua Harus Kuat!!!Tq Fly

Dj Epoi said...

Nadiea - Pasnih Gua kena kontrol makan ker? hehehheheeh....Tq arrrrrr

Dj Epoi said...

aYu - Tq .....Ayu.......rasanya macam tu lah kut!!!!!! Salam Kenal Ayu

Dj Epoi said...

Acu - Amin Yarabal Alaminnnnnn....Tq Acu

Naz said...

lu kena kracunan makanan? sampai masuk spital.. apa ko mkn seblum ni bro?? nasib baik family lu x kena. skrg dah ok?

Biszign said...

salam bang, hallamak, saya dah nampak dah entry abang semalam, ,igt lepas masukkan entry kat blog, saya nak jengah...sekali terlupa daaa..pastu kene keluar dari opis sampai balik.. terlupa nak check.. hurm ni sah keracunan makanan ni ye bro.. heheheh, tengok bro makan kat bandung tu pon saya takut heheheheh =) .. anyway makan je lah ubat2 yang doktor bagi tu, insyAllah cepat sembuh punyer...tang kak sue n the kids tu jgn riso.. kak sue terer nak handle bebudak tu heheh.. k bro.. get well ... jaga diri =) Salam

Sulela said...

Uuuuuuhuhuhuhu...selsema babi??? Mintak simpang, bro. Suspect food poisoning la ek? Adehhhh...menda yang ko dah makan tu? Takpe bro, ko kuatkan hati. InsyaAllah ko takkan ada pape punya... Dah kuar nanti, ko buat entry pasal penyakit ko ni ek. Buleh kongsi2 pengalaman...