Tuesday, April 28, 2009

Dj Epoi - No Comment


Assalamualaikum...

Kat office rini Gua bantai tidur setengah hari dalam meeting room....memang Gua tak pernah DEMAM seteruk macam nih...

Balik kerja Gua singgah ke KOPITIAM untuk buat entry sesambil layanz anak2 makan malam....ku gagal lagi...
Gua sampai umah .....Gua terus ambik selimut.dan zzzzzzzzzzz

Skank Gua cuba gagahkan diri untuk melayari malam ini...Gua gagal beb!!!!

Assalamualaikum........
Moga kekawan semua dirahmati & diberikan kesihatan yang sihat...!!!

Arios!!!!!!!!!

Doakan Gua kawan2...
Gua rindu korang semua........
Tak Sabar nak jalankan Tugas Gua untuk membantu/mengembirakan Manusia Di Bumi ini.....

P/S - Apasalah Rezki & Ilmu Yang Tuhan Kasik Kita sama2 Kongsikan.....

17 comments:

joegrimjow said...

kongsi akan bertambah bnyak lagi hasilnya

@_da said...

Laaa kesiannya bro.. nape demam teruk ni... cuba g check darah lak... kami doakan bro cepat sembuh... kesian lak dengar nih... like my hubby kalau kena demam teruk jadinya...

hysMan.. said...

bro,gwa doa smoga lu cepat sembuh..
sunyi dunia blogger lu sakit noooo!!!
hehee...
chaiyokkk beb!!!
peace no war!!!
:)

~nEeYsA~ said...

waa...
bro nyer tdo lgi la lme..
stgh hri..
tp xpe..
tu pun sbb bdn msih lemh g tu..
hihi..
get well soon..!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Kalau dah TERUK sgt.. x yah lah berblogging lagi buat sementara waktu.. Jaga KESIHATAN yaaa....

amirul said...

Salam Bro,
Rajin makan ubat k? Cepat2 sembuh... aku ada banyak bende yg nak tanya nih... Alah pasal benda yg kita bincang hari tu...

Lu misti makan obat sampai sembuh k?

amirul said...

Salam Bro,
Lu cepat2 sembuh k? Rajin2 makan obat... aku ada banyak bende nak tanya nih... alah pasal benda yg kita bincang tempoh hari...

Lu misti makan obat sampai sembuh... jgn makan sebarang makanan yg tak pernah makan...

CAHAYA said...

get well soon. :P makan ubat. tido 80 jam sehari pun x guna kalau x makan ubat.

imine said...

salam,

get well soon, bro dj epoi. take care.

Diamilikku said...

take gud care..rest cukup2...badan kena rehat yang cukup kalau demam or tak sihat..nih baru agak nak baik dah mula menyibukkan diri..terus kena serang balik penyakit...rehat betul2 dulu..baru pk keje...

MariaFaizal said...

Demam rupanya Bro DJ..

Cepat sembuh bro.Ameen....

cerpelai said...

Pehh.. Gi spital lagi sekali laa bro.. Takut ada penyakit lain ke.. Mintak-mintak takde laa ye tak?..

Gua doakan kawan gua sorang ni cepat sembuh.. Amin..!!

alidyangon said...

Ya Allah

Sesungguhnya engkaulah Yang Maha Mengetahui dan Maha Mendengar, Maha Pelindung lagi Maha Berkuasa, Maha Pengasih dan Maha Penyayang.

Lindungilah sahbat ku ini dari bencana, Mafsu syaitan dan hasad dengki serta fitnah manusia.

Sembuhkan beliau dari sebarang penyakit agar beliau ( Dj Epoi) dapat meneruskan perjuangan nya sebagai hamba Allah, hamba mu, menyara anak anak dan isteri, membesarkan mereka serta mendidik mereka agar menjadi anak anak yang Solleh dan menjadi penambung generasi Mukmin di muka bumi ini.

Amin Ya Rabbal Allamin.

Taqab Allah hu min kum...

Baby Lyana said...

sy doakan bro cepat sembuh ye!

@cu SaYaNg said...

iskh..bunyik nye cam teruk je lu demam bro?
dah p check doktor lum?
erk..jangan kena demam ba alif ba ya dah la ye...ampunnnnn...

Naz said...

demam bro? minum la air cap badak barang sebotol dua. mungkin boleh turunkan suhu badan tu..

Idalara said...

ler..patutlah dah 3 hari tak hapdet blog...demam rupanya..ciannya dia..akak harap masa akak tulis komen ni djepoi dah kembali pulih seperti sediakala...dan jalankan misi gembirakan semua org..