Monday, April 6, 2009

Dj Epoi & F1 - 09


Salam.....

Dengan Kelajuan...yang kurang sedikit jer... berbanding ngn Kereta F1 kat gambaw atas nih.......
Hari semalam......seperti tahun2 sebelumnya........dengan berbekalkan engine HONDA Aircord 2.0 ltr dengan..... METER yang mencanak naik ke 240km sejam di Highway KLIA...... sambil slumber dek!!! dipandu oleh Mamat Racer kat bawah nih.........


Bro Arbain ( Executive Sales Manager ) Caddcam Group - Bos Suked 8787

Kitaworang gi Buat Kecoh kat SEPANG F1 Circuit untuk Formula One musim 2009
Bila jer......Bro Arbain roger gitaw...semua TIKET dah standbye........Gua ON kan jer TURUN kat sana untuk sukan Fav Gua nih........setahun sekali jer Beb!!!

Layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jer lah eik!!!!


Gua & Finatik Mc Laren Mercedes........

Dalam geng2 Gua yang pergi......................Gua sorang jer Team Mercedes siut!!!!!!
Yang Lain semua ...FERARI.......hampes!!!!!!!!!!!

Antara Peminat Dj Epoi heheehheeh
( Ya... Ampuuuuuuuuuuuuun....Suked 8787 )

Antara yang menjadik pooooojaan hati Gua....
Tapi takuuuuuuuuuuut.!!!!......bila tgk regernya......Rm840 seketuii hoooooooooooo


Dapat yang ini ponk jadilah......Shukur Alhamdulilah.......

Impian................Impiannnnnnnn


Sebenarnya Gua malas nak tangkap gambow ngn diaorang.......
Tapi....! bila tak nak menghampakan peminat Dj Epoi.....
Gua berserahh jer lah .....hehehehehhe


Gua..... Bersama Selamanya.............Sauber Petronas...tapi!!!
Bila tgk T- Shirt nih cantik & sesoaiiiiii ngn Gua...
Gua belasah jer Beb!!!
Dj Epoi with Germany Finatik!!!!
Bro Alice Hashim.............. salah seorang Executive Tecnical Caddcam
Finatik FERARI.....yang akhirnya KUcewa...kihkihkihkih

Hai Cik Adik!!!! Yang Manis......?
P/S - Gua tak mau terlibat owhhhhhh ngn Orang2 Kat Universiti Malaya & Orang kat Hospital Putrajaya ..heheheheh
Senyum.............Kambing Beb!!!!


Apa yang Gua nak bagitau kat sini............Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...seronok dan teruja bila dapat tengok Aksi Live.............F1 Car depan mata.....
Vrooooooooooooooooooomm nyer tak tahan siut!!!! naik bingit telinga......
Tgk kat TV tak Best!!!!! Boring!!!!
Tak Caya....cuba sekali.........gi tgk Live..


Terima Kasih Buat Arbain....yang uruskan semua ini...............
Buat Alice Hashim , Sanusi & Bro yang .......Gua terlupa namanya....
Inshallah kita gi Terjah lagi tahun Depan........heheheh

P/S - Bawak duit banyak2 cikit...baru seronok shopping....heheheheh
P/S - Gua jeolous ngn ACU Sayang .......yang dapat masuk dalam kawasan PIT.....walaweeeeeeeiii............Gua nak kena standbye duit lebih untuk tahun depan arrrrrrr....

17 comments:

MariaFaizal said...

Cool bro!
P/S: Nasib baik Suked8787 very sporting, he he...

hazlin said...

hohoho, hahaha, ngeh ngeh ngeh!!!!

Salam Dj Epoi...

sakan kau bergambor dgan aweks tuh yo....

musti syiok giler... bila tengok.. orang lumba-lumba yeh?

tiket mahal sangat... baik aku beli gelang.. keh keh laaaalaaa

suked8787 said...

MariaFaizal >> Sporting nooo....jgn risau, Bro Dj dh kena "taichi" dgn suked dah....nak kena kasi TARBIAH ckit nih...amboi...bukan main lg depa bergambaq dgn minah2 tu....

Buat Arbain dgn Alies >> Amboi bukan main lg hangpa nohhh...terserlah muka MIANG dapat bergambq dgn minah2 seksis tu...terutamanya si BAIN tuh..nnt aku nk sms kt kwn2 yg keja kt Univ. Malaya dgn Hospital Putrajaya tu..

Pantun 2 kerat : selamat BERHEPI2...thn dpn jgn mimpi dpt pi lagi...HEHEHE

amirul said...

Salam Bro,
Weih rajin betul Lu terjah mende2 gini... Belon panas pun muka dia... F1 pun muka dia... apa lagi? Weih ramai peminat2 Lu no?

suked8787 said...

MariaFaizal >> Sporting nooo....jgn risau, Bro Dj dh kena "taichi" dgn suked dah....nak kena kasi TARBIAH ckit nih...amboi...bukan main lg depa bergambaq dgn minah2 tu....

Buat Arbain dgn Alies >> Amboi bukan main lg hangpa nohhh...terserlah muka MIANG dapat bergambq dgn minah2 seksis tu...terutamanya si BAIN tuh..nnt aku nk sms kt kwn2 yg keja kt Univ. Malaya dgn Hospital Putrajaya tu..

Pantun 2 kerat : selamat BERHEPI2...thn dpn jgn mimpi dpt pi lagi...HEHEHE

Suked8787

hysMan.. said...

hahahhaaaa.....
Suked8787 da bg warning keras tu bro..hehe..ingat tu bro...tapi awat suked8787 tak ikot sama..jaga ben10 pe??hehe..

tapi betoi ar bro..malatopp seyy gadis2 tersabot..wakakakaaaa...
untung dek badan..
:p

Dj Epoi said...

Maria

Blom lagik...Gua masuk comment Suked8787..dah masukkan KOmen...hehehehheheh

Ampunkan Patik Wahai penunggu Gua...

Dj Epoi said...

Kak Lin....

Walaweiiiiiiiiiii.....
HEheheheheheheheheh.....

Tentang....Gelang tuh....NO KOMEN hehehehheheheh.....dah orang pompuan macam nih lah...kan?

Gua beli tiket murah jer Kak Lin....
Duduk sayuuuuup atas bukit....

Memang Shok gila kak wieh!!!!!
Tahun depan nak ajak Abg Kak Lin join skali bley?

Dj Epoi said...

Amirul.....

Terjah selagi bley arrrrrrr....

Shiok ohhhhhh!!!!ngn Peminat ...hehehehhehhehe
Awwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!

Dj Epoi said...

Suked.....

Ampunkan Patik Tuanku....!!!
Nanti Gua belanja kat BANDUNG k....

Gua KAW TIM baiknyer!!!!

ngeh...ngeh...ngeh....!!!

Dj Epoi said...

HysMan


Untung beb!!!!

Walaweiiiiiiiii....
Warning tuh .sebenarnya...dia Bagi Green Light untuk tahun depan tuh !!!

suked8787 said...

Wahai En DJ....awak jgn dok berangan lebih yerrr...thn depan Suked join skali...itu sudah pasti...AMACAM, ada ok ka?

fahmi latiff said...

cun2 yer peminat bro DJ
Seronok juga yer tengok F1.... Thn depan nak tgk jugak.... F1.. :)

*SiRibenMerah said...

yeahhhh.. kak suked.. yg pasti i join duk sebelah.. tukar siram minyak utk kak suked.. biar berapiiii.. hikhikhikhik.. nampak sgt ada unsur2 nk jadi batu api neh.. kehkehkeh..
apepon bro..perghhhhhhhhhhhhhhh~

I je x penah layanzzz game nehh =P~

MariaFaizal said...

Suked,
Hubbies kita nih kalau kita 'biar'pegi dgn all guys friends diaorg (walaupun muka baik jer..he he...)"Boleh tahan jugak kan?"

Ha ha...jgn marah bro DJ. Abang Faizal kalau nampak aweks cun pun kat F1(pakai mini skirt lagi!) memang x lepas peluang bergambar punya....

Sama jer korang berdua nih!ha ha...

TiNiE said...

kih kih kih...yezzsaaa..taun depan jom kita pakat turun ramai², bro dj bajer..yeahooo

@cu SaYaNg said...

acu memang tau lu akan jeles bro,
sbb tu acu letak kan gmbr kt pit tu...muahahahhaa (gelak setan)

nnt acu uplod kn gmbr pelumba2 yg boifren acu amik kan kt blkg pit tu...

saje je acu nk marak kan lagi kejelesan lu bro...hahahhahaha