Wednesday, April 1, 2009

Rindu!!!

Salam

Entah..tiba2 jer Gua teringak Kat Kampung....
Rasanya.....dah lama Gua tak balik kekampung......
Inshaallah ....nak kena plan gak juga balik ke Kampung...

Rindu sangat Gua kat Ayahnda & Ibunda dan nasi lemak daun pisang 50 kupang kat Kulim.......
Gambaw kat atas Ayahnda Hj Abdul Rani & Ibunda Siti Arpah bersama ngn
BEN10
Sponge Bob
Robocop
Sewaktu........mula 2 kelahiran Ben10 yang lepas......

Jom!!!!! kita semua berdoa agar kedua Ayah & Bonda kita diberikan kesihatan yang Sihat.....& Kuat....

Layanzzzzzzzzzzzz

18 comments:

TiNiE said...

cutenyer gambo tiga badik tidow tu...si spongebob io io pegang kan, takut adik dia ilang ke haper...mie pun sama lama dah tak balik kampung..insya-Allah ujung bulan ni balik kot, achikmimi kawin..

semoga ibubapa kita sentiasa sihat dan ceria amin...

@_da said...

huhu rindu jugak nak balik kg... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. rindu kat omak den....

sabrosa said...

nati balik bley la terjah umah kami..hehehhe

*SiRibenMerah said...

hehehe.. meh balik kampung mehhhhh.. kita wat adengan terjah menerjah... ouhhh.. si kecik tuh da dpt title Ben-10... hehehe.. dasattt~

SYAbAR said...

Dok plan nak balik kg tak sempat kot buat kot, sbb mama ayah mai sini minggu depan. Ambil cuti lama skit bro, leh hantar depa balik kg nanti. Kok katanya rindu kg halaman.....

Encik Cerpelai said...

Doa gua juga pada makbapak gua agar sihat selalu..

Nama panggilan anak bro sangat komersil.. Kehkehkeh..

Diamilikku said...

i like komen kak syabar...hehehehheh..amik cuti lama sikit bro..jgn ingat keje jeeee.....

hahahahhahahaha...

owhh ben 10...akhirnya nama itu jadi pilihan yer.....

hysMan.. said...

waaaa.....
ghupa lu sejibik dgn ayahanda lu ar bro..hehee..

camne senior hero boleh tertido tatkala menjaga ben10 ni beb..
aiyaaaa...

insyaAllah..smoga ayahbonda kita sihat slalu..amin..

@cu SaYaNg said...

baru lps cakap dgn mak acu tadi
tak sabar nye nak balik kg ujung bulan nie...

MaMaQaYPo & FaMiLy said...

Balik jer!! Tak yah tagak2... Tumpang orang tua kita masih bernafas, time ni la kita nak tabur bakti... kalau dah x dak esok, nangis sampai buta pun dah x guna..

p/s: sib baik kampung kami dekat .. :P

MariaFaizal said...

Happy birthday in advance bro.
And, I agree with hysMan - rupa you like your daddy :)

TiNiE said...

yer, nak wish besday gak...esok kompom mie banjer pone sushi lunch hour!!! zasss

MaMaQaYPo & FaMiLy said...

HAPPY BIRTHDAY .. yg ke berapa tu?

hazlin said...

Happy birthday dj Epoi. apa birthday present tahun ni?

imine said...

Salam,

Nak wish Bro Dj Epoi happy birthday. Many happy returns. Stay the way you are.

Mudah2an dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki selalu. Aminnn.

Dj Epoi said...

Semua Tq so much..nanti Gua buatkan Entry Birthday Dj Epoi & Geng...k

Tq So much!!!

Salam Sayang ....
Salam Manis.......

Gua.....Dj Epoi

echah_syed said...

ko org kulim ke..??

Dj Epoi said...

Yap Gua kampung Kulim.......
Dibesarkan di Alor Setar .......