Tuesday, April 28, 2009

Kitchen Kabinet ( 1 )







9 comments:

joegrimjow said...

cantik bangat ni!!

@_da said...

Sangat berkenan kithen yg color ijau tu la.. aduhaii cantiknya!!!!!

Baby Lyana said...

wah..lawanya..mau tak masak sebab sayang nanti kitchen kotor... heheh

Dj Epoi said...

Joe - Walaweiiiiiiiiiii ...sorry Joe dah lama Gua tak tinggalkan jejak kat blog Lu......
Orang2 hebat macam Lu inshallah mampu Bro!!!! Gua doakan......
Gua suker....layan blog Lu........sempoi!!! kaki bisnes Lu nih hehehehheheheheh

@_da - Wah suka colour hijau eik.....? bagus2 mencerminkan keislaman dan kelembutan tuh!!!! bagus gak untuk baby baru!!! hehehehehehehhe......Bila captain joy nak gerak gi LONDON?

Baby Lyana - Owhhhhhhhhh......kaki bisnes dari rumah upanya......nanti Gua terjah blog Lu.....mesti sempoi nyer makan2 hari tuh.......sabar yer dIk baju tuh!!!!
Susah arrrrrrr kalau sayang rumah macam tuh!!! nampak gayanya ...tak berasap lah dapur tuh heheheeheh

Tukang cerita said...

Oit...
sangat2 mempesona hati dan mata.....


terpesona juga tekak melihat makannan byk2 kat bawah tu.....

:P

amirul said...

Salam Bro,

aku dapoq yg teratas sekali... kih3x...

Dj Epoi said...

Amirul & Tukang Cerita.........dan semua kawan2

Kat office rini Gua bantai tidur setengah hari dalam meeting room....memang Gua tak pernah DEMAM yang teruk sebelum nih...

Balik kerja ke singgah ke KOPITIAM untuk buat entry sesambil layanz anak2 makan malam....ku gagal lagi...

Gua sampai umah .....Gua terus ambik selimut.dan zzzzzzzzzzz

Skank Gua cuba gagahkan diri untuk melayari malam ini...Gua gagal beb!!!!

Assalamualaikum........
Moga kekawan semua diberikan kesihatan yang sihat...!!!

Arios!!!!!!!!!

Doakan Gua kawan2...
Gua rindu korang semua........

Amirza said...

Bro... u design kic kab ke ? @ camno...

Amirza said...

upsss lupa... cantik2 la kic kab tu... saya sker modern concept... i luv combination red, black n white 4 kic kab... leh dak nak mintak opinion bro dj