Saturday, April 4, 2009

Modern Painting

Salam....

Hari Gua nak share ngn semua ...macamman TEKNOLOGI dizaman skank...untuk kerja2 mengecat.......Canggih...Sempoi!!!

Sebenarnya apa yang korang tgk nih adalah gambow2 Proses Mengecat under Coat Projek Mega Fantasia Gua ketika ini....
Untuk ketika ini ......kerja2 mengecat under coat ini tengah dijalankan...apa yang ISTIMEWA tentang Gambow ini adalah berkenaan Teknologi terkini yang membantu kita untuk mengubah cara-cara kerja Komersil sebelum ini.... Hanya dibantu oleh sebuah mesin bancuh ( Pam Air ) semua kerja dapat dijalankan dengan

Kerja 2 Under Coat dapat dijalankan sebanyak 10 buah rumah semi D pada satu hari...dengan hanya satu Mesin Pam tersebut bersama 2 Pekerja..

Sebelum ini 10 biji rumah Semi D dapat disiapkan pada 8hari dengan menggunakan 6 - 8 Tenaga Kerja


Mudah...
Jimat Masa
Jimat Tenaga Kerja
Jimat Barang Kerja ( Cat )
Cepat
+
Menguntungkan

Layanzzzzzzzzzzzzzzz






Untuk kerja2 Renovation & Tips yang berkaitan ngn Rumah boleh TERJAH masuk ke Folder
Projek Fantasia

10 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

makin Canggih aaa teknologi sekarang... Mudah & Cepat ....

ALUNAN TINTA said...

banyak la guna kan.eh,under coat buka ke mahai.

bro ni mcm2 boley la..haish.kagum=)

amirul said...

Salam,
Weih... tu kan pam penyedut air? Bagus2x idea nih... Cukup laju kah tuh? Awat tak pakai Honda GX390? 11HP... lagi laju owh... ataupun pakai engine V6...kih3x

hysMan.. said...

Wallaaweiii bro.....!!!!
gaya dorang spray da mcm pakai watarjek je bro..bagus ar..
gwa rsa keja mengecat jadik cepat n pastas..
gwa nak bli satu ah..
bleh!!!

Dj Epoi said...

MamaQaypo

Yap!!!!

Teknologi dah bergerak pantas skank...
Cuma kita yang perlu Follow teknologi skank takut....kang ketinggalan zaman!!! ehehehehhehe

Dj Epoi said...

Alunan Tinta

Dik....under coat tak mahal seperti CAT colour( Final Coat ) yang kita nak gunakan untuk FINAL Coat.....

Under coat adalah cat putih biasa untuk menutup atauponk menjaga/ permukaan/menutup lubang2 kecil dinding & memisahkan antara cement dan Cat ( Final coat )untuk sesuatu permukaan dinding.

Soalan Yang bagus!!!!

Tq Dik

Dj Epoi said...

Amirul

Banyak ler kau...hehehehe
Takpa x2 nanti Lu design kan baik nyer MESIN nih...nanti kita buatkan sama2.......

Mashuuuuuuk

Dj Epoi said...

HysMan

Walaweiiiiiiiiiiiiii
Sebenarnya ...memang KONSEP water jet Man......

Lu nak beli ...Lu tunggu dulu....nanti Amirul nyer mesin akan kluar......POWER lebih cikit.hehheheheh

Naz said...

bro, cara ni memang pantas dan x payah pakai ramai org. x ramai kontraktor pakai cara ni, mungkin depa x terpikir kot?? 1 tips yg bagus. work smart not hard... cayos..

echah_syed said...

1st time combi nmpk mende alah ni..sgt laa jakun combi ni :p

teknologi menolong meringankan keje kita.

selamat bercuti bro..enjoyz :D