Tuesday, April 28, 2009

Tak Tahan Weih!!!!!!!!!!!!!!!!.....

Salam.....

Kalau Air dah.............jadik * berkeladak *
Kalau Tempeh dah * bercendawan *
Kalau rumah dah * bersawang *

Itulah perumpamaan bagi Blog Gua ini.......

Jadik.....Maaf Buat kawan2 semua...!!!!
Inshaallah Gua akan Updatekan semuanya ...
Memang agak Buzy cikit kebelakangan ini ngn aktiviti 2
Tambahan .............Badan Gua yang KELETIHAN TERLAMPAU!!! .....masih lagi belum betul2 sembuh...
Dah masuk 2 minggu.....Gua muntah2 dan Tak sedap badan....entahlah kenapa?
Dah semua Klinik, Hospital, Pakar & Rawatan2 Tradisional yang .... Gua dah redah Redah.............cuma result Pakar ynag terakhir akan dapat pada 5hb ini......

Doakan Gua yer kawan2............
Gua dah hilang mood untuk berkarya.....dan segala-galanya.....

Antara2 Ubat-Ubatan Tradisional yang Gua Cuba......
Pahit Gilak Siut!!!!!!!!!!!



Dah .......kerana kerja!! & tanggungjawab disebalik berjanji untuk Event nih......Gua Redah juga.......Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Projek Fantasia Terkini & Projek Fantasia Bakal Menyusul.....Gua tgh siapkan Materialnya..... Tunggu!!!!!!!!!!!!

P/S - Buat Baby Lyana & Si Riben Merah tunggu ...Gua akan hatarkan Hadiah korang secepat mungkin......k......maafkan Gua atas kelewatan ini....( Tinie dah dapek!!! ) hehehehehe

*****************************************************************************************

Gua nih memang Enjoy ngn Makanan...............
Gua rasa...Gua dah terkena kena food poisonning kat Bandung arrrrrrr tempohhari......mungkin anak perut Gua tak sekuat dan sehebat dan tak serasi ngn makanan kat sana....

Tapi!!! Apa yang Gua boleh katakan!!!! Makanan kat sana memang Best Siut!!!!!!!!!!


SATE KUDA & KELINCI.........dan Sate Bek..Bek!!!!


AYAM PENYET!!!

Ayam Penyet & Ulam2 segar......best gilak siut!!!

Air Botol - Teh Bunga , Jasmin Teh, Air Madu


Antara Kuih 2 Tradisional Tempatan.......BANDUNG


Boleh dikatakan semua di restaurant disana menyediakan sepecial MENU daripada IKAN KALOI....walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Karabi
Salah satu....... Kuih Tradisional tempatan......macam apam balik ar juga.....cara penyediaan nya menggunakan ARANG....
Air Halia...............mak oi!!!....korang nengok arrrrrr HALIANYA.....besau nak mampus!!!!

Masakan Padang.........Walaweiiiiiiiiiii Penuh Meja siut!!!! Hanya makanan yang dimakan sahaja di kira.......
Pulut yang dibentuk PETAK & Dibakar......entah Gua dah lupa namannya....
kuah..kacang dan seronding.....

Antara...Geng2 Gua kat sana...............Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ikan Kaloi & Daging..menda ntah!!!!!!!! sempoi!!!!!!!!!!!!!!!


Air Badak Perisa Jambu ...dalam Tin.............
Walaweiiiiiiiiiiiii

Shila On Seven ....jual air jer kat sana weih!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehhhehehe

10 comments:

@cu SaYaNg said...

ngeri nye tgk lu nye air bro...
sedap nye ayam penyet...
tetiba terasa nk mkn ayam penyet kat Warung Ayam Penyet The Curve lak...huhuhu

hazlin said...

Salam,
patutla sakit perut. ntah amenda makanan kat bandung tu yg ko makan...
akak tengokpun takut dibuatnya...

hopefully u dah recover sepenuhnya.. g la jumpa pakar...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Waa... Memang MERIAH laa makanan kat Bandung ye!! Patut aaa DJ EPOI kita makan LAJU!! tapi apa pun.. Jaga Kesihatan..

Nampak badan EPOI dah KECIK sikit, mgkin sbb FOOD POISONING aritu..

Take Care ya!!

Diamilikku said...

selalu lepas balik dari indo..memang ramai yang akan terus kesakitan perut...org2 yang tak tahan dengan menu masakan di sana..heheheheh...sekejap je nih..nanti okay ahhh tu..sabar2 yer...

Dj Epoi said...

Acu - Acu.memang sedap ar ayam penyet tuh......semua ayam kat sana muda2 trang tang...tang.....& manis owh!!!!

Akak Lin - Tu arrrrrr pasal.......lain kali G kena hati2 arrrr kak.....
Mungkin anti body kita tak sama ngn orang2 kat sana kut!!! waktu nak balik tuh ar gua belasah kaw2....
Hope Gua cepat sembuh dan kembali ceria....untuk mengembirakan semua orang....weih!!!!!!!

MamaQaypo - Yap !!! Mama.....Gua dah turun 3 kilo beb!!!!!
mana idaknya....satu hari lebih dari berbelas2 kali ke toilet!!!!! perghhhhhhhhhh!!!!! naik merah siut!!!!! hehehehehheeheh

Diamilikku - Walaweeiiiiiiiiiiiii dah lama tak nengok Menantu Gua....windu gila kat dia eh!!!!! hehehehehehehehh , nanti Gua singgah sana k...
Tq........Blog pon Gua tak layanz dah dekat 4 -5 hari dah......macam tak ada mood dalam semua2 nih!!

Baby Lyana said...

alahai..siannya tak baik lagi..apa2pun, hadiah tu hantar nanti2 pun boleh..gamak tak larat in person, pos ajer..hehehe

~nEeYsA~ said...

sesetghnyer cam labih kurg ngan mknn srwk jer...
hehehe...
smoge cpt sembuh yer bro!

amirul said...

Salam Bro,
Dah agak dah... ini mesti kes sakit... kalu x... blog dia lah yg meriah walaupun bz... Weih Lu sakit perut xselesa dah lah ye... jgn bawak virus SELSEMA BABI owh... bahaya maa...

apapun didoakan cepat sembuh... dan kembali ceria + sihat sediakala... ameen...

Dj Epoi said...

Amirul & Tukang Cerita.........

Kat office rini Gua bantai tidur setengah hari dalam meeting room....

Balik kerja ke singgah ke KOPITIAM untuk buat entry sesambil layanz anak2 makan malam....ku gagal lagi...

Gua sampai umah .....Gua terus ambik selimut.dan zzzzzzzzzzz

Skank Gua cuba gagahkan diri untuk melayari malam ini...Gua gagal beb!!!!

Assalamualaikum........
Moga kekawan semua diberikan kesihatan yang sihat...!!!

Arios!!!!!!!!!

Doakan Gua kawan2...
Gua rindu korang semua........

@cu SaYaNg said...

bro,ayam mana lak yg muda & manis nie?hehehehehe...pandai lak le lu tilik ayam penyet tu muda2 ek...