Thursday, June 25, 2009

Selamat Pengantin Baru Mimi & dan Adik Manis

Selamat Pengantin Baru Buat Kalian....

Seperti biasa ......tiap2 hujung minggu Gua diundang untuk bersama-sama memeiahkan majlis Kenduri Kahwin...
Kali ini tak jauh dari rumah Gua.....hanya kat Jalan Kelang Lama Petaling Jaya Selangor...

Alhamdulilah semua OK.....
Feed Back semuanya ponk OK.....

Alhamdulilah....dalam majlis nih.....on da spot Gua diikat kontrak untuk minggu depan dan Bulan Depan........walaweiiiiiiii!!!!!!! shokkkkk!!nyer Gua...
Alhamdulilah ...Terima Kasih Tuhan....

Jom Layanzzzzzzz!!!
Terima Kasih coz menjemput Dj Epoi untuk majlis Tepong Tawar

Lalalaallalalalalalalala........... Sok sek....sok sek.........Dj Epoi!!!

Acara Majlis Nashid!!!...
Pergh!!!!!! Best Gilak siut!!!!!



Gua bersama ngn Sound Enggenier Gua....sapa lagi kalau bukan.....
Bro JOE RAMPAGE...
Tq ar Bro!!!

Walaweiiiiiiii silat kemender nyer nih oi!!!! heheheheheheh

Gua akan Pastikan Raja Sehari Kita untuk menyumbangkan lagu heheheheh
Jangan Marah ahhhhh dik!!!
Tak Sedap tak apa.......janji Happy!!!!


Terima Kasih Daun Keladi....
Ada Undangan..... Gua Datang Terjah Lagi!!!!

7 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

EPOI rajin SNAP PIC kenduri.. DJ Rosli segan.. Kenduri jer byk, gambar tak de... :P

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

salam Bro,
Pakcik saya nak buat kenduri kawen bulan 11 nih, dia ada tye psl DJ kat saya..suruh saya carik2 kan ler..
so saya nk tye dulu ngan bro pasal harga dulu..
kalau pakcik saya berkenan, InsyaAllah saya g tau ngan bro..bleh tak??

Dj Epoi said...

Salam

Mama...

Dj Rosli...dia tak kena sampuk dik Hantu Blog lagi tuh heheheheheh
Kalau dah kena penyakit nih .....
Walaweiiiiii...sendirik mau ingat beb!!!

Dj Epoi said...

Org Rumah Tuan Cerpelai

Inshaallah boleh!...tatak hai nyer lah!!!!!
Nanti Lu Roger Gua arrr......

Tq arrrr Sis!!! pasal Lu ingat kat Gua....Dj Gendut nih hehehhhe

Baby Lyana said...

hmm....brown color..i loikee...

opss..Selamat Pengantin Baru..
hehe dah dpt pakcik photographernya... bukan x mo offer cik hubby, tapi dia xde masa free..susah nanti nak fill in... tapi, kalau xde sangat masa tu, leh la contact...hubby leh tolong carikan orang :)

Dj Epoi said...

Baby Lyana

Pak Cik kutip tepi jalan jew hehhehehe

Oh yer ka....?
Takpa....Next Time inshaallah ada lagi.....

Baby Lyana said...

takper takper..ni kira kalau contigency plan la..kalau pakcik tak jumpa gak photographer nyer, hubby ade few friends yg bleh tolong..kalau hubby free..dia leh tolong gak.. :)