Monday, June 15, 2009

CAMERAMAN Diperlukan!!!



Salam.....

Kali ini Dj Epoi dengan bangganya menjemput sesiapa/blogger yang ingin bergabung ngn Dj Epoi untuk Kenduri Kahwin pada Sabtu & Ahad ini.....
Gua sedang mencarik rakan2 Blogger yang ingin meluaskan empayar dalam bidang

FOTOGRAFI

Pada anda yang berasa dah tereeerrrr....dan berkebolehan.....bolehlah menghubungi Gua....
Pada yang baru belajar dan ingin mencarik pengalaman ini....ponk boleh juga....yang penting

DISIPLIN
KREATIF & Walaweiiiiiiiiiiiiiiii...


Jom sama2 kita mencarik rezki jom!!!!
Num Gua 013 - 207 8787

Dj Epoi - Kita harus memberi Peluang pada yang betul2 bersungguh.....walauponk ianya masih lagi dalam mencarik rentak!!!!......Tetapi Biarlah bertempatkan?
P/S - Sila maklumkan Pakej2 Yang anda Tawarkan......dan anda boleh terus berbincang sendiri ngn Pengantin / Tuan Rumah
Harga - Mengikut Kebolehan....k
Hanya yang betul2 mencukupi syarat akan diberi peluang.....
Gambar Photo & Video

Pada .....yang baru menceburi..........
Bila Lagi!!!!
Peluang dah datang..... dah ni!!!!!

Dj Epoi - Apasalah Rezki / Ilmu yang Tuhan Kasik ....Kita sama-sama Kongsikan....

19 comments:

MaMa aYiN_FaSHa said...

Nasib baik x terer & non ada dslr..kalau idak compom gua terjah...minat jer x mencukupikan???

Precious said...

Best ni, tapi x berani. Belum lagik! thanks anyway ..

Dj Epoi said...

Mama aYin FasHa

Um!!!! kena gak aaaaa!! ada asas2nya..........

Walaweiiiiiiii minat juga arrrr!!!!!

sabrosa said...

bro, membe gua ada yg dok buat gak..tgk page dia kt list blog gua..Jenglot @ dunia khayalan..dia dok n9..dekat la nk g..

Dj Epoi said...

Precious...


Heheheheehe......
Kang.......tangkap gambow orang lawo2.....
Kluorrrrrrr muko KLEWON plak hehehehheheheheh

Next time k ......

Dj Epoi said...

Sabrosa...

Ok....nanti Gua redah!!!!

Tq Achik!!!!

Afendy @ Ustazkodimero said...

Kelengkapan pun x dak...
X kan nak tangkap gambor pakai kamere fon plakkan...
Mau dilempang oleh pengantin 2 karang..
kihkih....

Fly said...

kalau dokat nak jugak eden toraiii, best nih, tapi sabtu ni ada kursusss huhuhu

ai said...

EPOI, NI LINK ADIK AKU http://cintaaliah.fotopages.com
& http://cintaaliahgallery.blogspot.com

aduhaiii...kalau aku ada 'alat menembak' tu HARUS aku join!! huhuhu..nnt aku tanye geng aku, SHAH tu kot2 dia berminat..aku bagi dia no enpon kau ye? :)

Naz said...

kalo gwa giler dsl compom gwa nak...

Biszign said...

Salam..

peluaaaaaannggg!!!!!!!

malangnye kit saya blom mencukupi, lense tak cukup lagi, and speedlight takde lag, jadi tak fair utk minta bayaran dekat pengantin, maybe next time bile saya dah ade speedlight baru layak nak amik gambar secara bisness =) , thnx bro for the opportunity

bisz

echah_syed said...

huby combi pun minat giler ambek gambo dgn DSLR nih..

tp hanya hobi sukati dia jek :D

Jocko said...

best nyer bleh ambik gambar org kawen,,,

Apai said...

Salam Dj. Epoi, saya telah panjangkan kepada sahabat saya pasal ni. InsyaAllah,saya minta dia hubungi Bro. Epoi. Anyway, kalau nak tengok hasil kerja dia, please visit : www.melatiputeh.com.my

Apai a.k.a abihayyan (mamahayyan.blogspot.com)

atty's said...

nasib takde kamera canggih kalo tak nak je join dj epoi

Syazwan Yazid said...

salam...
kawan Sabrosa here...
sabtu ni free...
nak join boleh ke...???
kenal2 jew (tak berani ambik job)...

cerpelai said...

Hahaha..
Baru nak kenenkan bro Fly tapi beliau sibuk la pulakk..

Sis Ai pun nak promote adik gak ke?.. Kehkehkeh..!!

Salam bro..
Gua tak pandai tangkap gambar ni.. Tangkap belalang masa bebudak dulu terer la jugak.. Adehh..!!

Dj Epoi said...

Salam.....semua....TerimaKasih diatas kesudian kalian.....jap lagi Gua gi redah blog kawan semua...arrr!!!!!

Inshaallah.....mana yang boleh Gua panjangkan......Gua kan rogerkan !!!k

miss GAZA said...

ku nak join kendurinya..

tapi maw makan saja.

adakah ini termasuk pakej jemputan dj epoi??





er,

nak alamat..

haha

=p