Monday, June 29, 2009

Projek Fantasia 3 Storey Cheras

Salam............

Walaupon....Gua agak sibuk kebelakangan nih.....
Projek Fantasia Gua masih TETAP Gua ON weih!!!!
Terbaru.......rumah Terrace 3 Tingkat...........ala2 Town House gituh....
Biliknya 5 + 1.....walaweiiiii banyak siut!!! bole sesat dalam rumah hehehhee
Untuk Projek nih....keseluruhan Interior , Lanskap & M&E...Gua kena designkan susun atur dalamannya...
Yang mencabar projek nih adalah Plastered Glass ceilingnya yang Tinggi.....bukan seperti rumah2 yang sebelum ini.....
Tile dindingnya terpaksa Gua penuhkan untuk menampakkan ianya padat pada permukaan dinding yg kosong sebelum nih!!!

Insya - Allah......hujung bulann 6 ini siaplah semuanya...
Untuk Kitchen.....ada special material Board yang Gua gunakan.....
Material nih.......adalah material yg paling terlaris di negara Europe...

Tunggu!!!!!!!!!

Nih ar.....rumahnya.....Besau kan?

Gua bersama ...SUPERVISOR GUA....Abg Badar.....

Hehehehehe....korang ingat tak IKLAN gula-gula HACKS...ini arrr orangnya..hehehhehe
Gua gurau jer Beb!!!...nih Gua nyer Electrician...

Badar berbincang sesuatu.......ntah!! ntah dok kutuk Gua hehehehe

Nih tak Betul Dar!!!! Buat betul-betul cikit!!!! PAHAM!!!
Plastered Ceiling dah masuk dalam kerja-kerja terakhir!!!

Kerja - Kerja Pemindahan & Penambahan Point-Point Elektrik..

Si ....Yon!!! Orang Kuat Gua tengah mengamuk heeheehee........

Badar ponk mengamuk juga hehehhehehe..........
Layan jew lah hehehehheheh..............

Bagi Anda yang ingin mendapatkan nasihat yang berkaitan ngn kerja2 Ubah Suai Rumah & yang ingin mendapatkan Tips2 Ubah Suai rumah jom gi Redah Blog Gua yang satu lagi ini....

Dj EPOI ( Klik kat sini )

10 comments:

kakyong said...

wah besor rumah ni...
habuan pun besor lah jugak kan... hihii

cerpelai said...

Gua suka dengan gambo 1st tu.. Menunjukkan gaya kepimpinan yang tinggi.. Selain itu, reaksi wajah juga seperti ingin berkata;

"Buat kerja tu leklok sikit..!! Gua wushu tulang belakang korang karang..!!"

Kehkehkeh..

aZZiela said...

Tumpang lalu bro...
Wakkk wakkk.... besh nyer, seumpama banglo idaman tuan hamba!

Doakan impian tuan hamba pun terlaksana juga!

Nanti tuan hamba dapatkan khidmat Bro kalau tuan hamba dah dapat banglo yg sebesau itu jugak.

hehehee.....

Naz said...

projek lu semakin dasat la beb. aku bangga dng kerja keras lu. seolah2 aura tu sedang mengalir dlm badan gwa ni... bila la kita nak jv bro?? hehehe ;)

Dj Epoi said...

Kak Yong...

Pandai kira duit orang arrrr Kak Yong


Hehehehhheheh

Dj Epoi said...

Cerpelai...

Ada2 jew Lu nih!!!
Klau Lu yg jadik pekerja Gua...
HARUS kut Gua buat camtuh...

HEheheheeh

Dj Epoi said...

aZZila

No Problem Sis!!
Kalu Lu nak rumah Lu dala air ponk Gua buatkan....Hahaahahah

Jangan Lu panggil Gua buatkkan reban ayam Lu sudah ....hahaaha

Dj Epoi said...

NAZ

Terima Kasih..Bro
Inshallah........

Boleh.....kirannya..
Mencukupi syarat2 nya...hehehe

Syarat Pertama...
Haruslah membawa AYAM panggang berkepala 3 dulu....sebagai pengerasnya

Naz said...

erk... gwa pun terus keras kat sini... hua3x...

TiNiE said...

ishk..tak sabaq..tak sabaq...
hehehehe