Saturday, January 30, 2010

" Sangkar Kucing " Walaweeeeiiiii

Sangkar Kucing Walaweeiiiiiiiiiiiiii......


Meh...mehhhhhhhhhhh....mehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......sini!
Siapa nak beli sangkar kucing ?
Boleh ditempah khas!
Mengikut kesesuain Lu orang sendiri.....?

Besau!
Kecik!
Lebau!
Pendek!
Nak setingkat?
2 tingkat?

Ikut hati Luorang arrrrrrrr....

Memang Gua suka untuk mencarik kelainan beb........!
Kali ini sangkar kucing pon Gua ubahsuai jugak heheheheh....


Apa yg boleh Gua kasi tau kat Luorang........
Sangkar kucing nih tahan lamaaaaaa....
Menggunkan besi tebal.......
Tak macam yg terdapat kat kedai2 haiwan peliharaan.

Paling-paling special................colournya.....Luorang boleh pilih sendirik.....
COLOUR WROGHT IRON........walaweiiiiiiiiiiii...

Harga di kedai.......kalau standard saiz macam nih.........besi hanyalah besi paip yg nipis
harganya...RM350.00

Tapi...yang ini...!
Dengan Design anda sendiri......
Dengan pilihan colour anda sendiri.....

Rm 300.00 jer beb!!!

Hah!!! penggemar-penggemar kucing semua ...apa tunggu lagi......? heheheheh


13 comments:

Nana said...

1st time nk komen sini heheh
mak aii mewah tol kucing dpt umah 3 tingkat.hehehe

10 said...

cantek menarik tertarik... org alah bulu kucing la...

Anonymous said...

Wah..kucing ade rumah banglo sei..mmg brbakat n kretif sungguhlh DjEpoi ni..boleh buke kedai ni..

CAHAYA said...

wah, cantik gila. nanti nak tempah la. harap2 harga tak naik nanti.

Dj Epoi said...

Cahaya....'

Adik punya pasal...no hal
Kata kawan kan?

Kuantan's Blogger said...

Salam Bro,
Boleh bagi alamat utk saya tgk dan order untuk mak saya. Dia jenis cat lover ada 60 ekor dan perlukan cage sekuat yang bro buat tu.
Email saya di razipishak@yahoo.com
Terima kasih.

Anonymous said...

yg biasa punya ada x..utk seekor kucing..awak ada kat area mana?

Dj Epoi said...

Salam....

Bagi yg berminat..
Sangkar boleh dibuat mengikut citarasa anda....

Pada yang berminat...

013 207 8787

Gua kat area Klang Valley

Gombak Maliiiiiiii heheheh

Anonymous said...

Ala..jb xde ker?
kucing nk kasi kurung coz now peknen

Anonymous said...

kalau aku la kan... aku nak custom

1) 8 tingkat + penthouse.
2) ader ekon
3) ader lif
4) kat luar sangkar aku nak parking mini cooper bukak bumbung mini set.. so kucin bule lepak dalam tuh.
5) lepas tu kat sebelah kene tambah pondok pak guard.. supaya kucing2 aku tak kene curik
6) aku nak buat mesin time utk makan diorang.. mana tau aku outstation kucen tu bule survive dengan sendirinya.. sampai time je nanti friskis dia jatuh dari saluran ke.
7) pastu bule dismantle.. kalau nak bawak kucen jalan.. bule cabut2 besi tu pastu pasang balik jadi kecik punyee.. baru mobile..

kalau ikutkan mcm2 lagi nak buat nih..

bule buat ker?


keh keh keh
just kidding

arifah said...

yg camtu RM300 ke??? sy kt kelantan..huhuhuhu xde delivery ke???

MYA said...

taley mura gi???ingat na amek 2..3 tngkat...reply kt mt emel ye??miacute66@yahoo.com

amalina said...

erk.bro.. budget rm 2oo.. dapat x 2 tier. :)