Sunday, January 3, 2010

Kata2 Semangat dari semua Sahabat Blogger!






Salam.......

Terima Kasih!!
Terima Kasihhhhhhhh!!
Terima Kasih diatas sokongan kalian kepada Gua....

Gua akan simpan kata2 semangat kat bawah.....yang Lu orang semua berikan...pada Gua

Insyaallah ...Gua akan hadapi hari mendatang dengan semangat yg korang berikan.....Blogger
Ada yang bertanyakan Gua...
Kenapa Gua berenti dan sebab2 Gua berenti...?
Di lain ENTRY Gua akan kongsikan k...

Insyaallah........
Gua akan kongsikan
Asam garam...
Pahit manis.....
Dan apa jua yg Gua mampu coretkan kat sini.......
Bermula dari 1st day Gua buang surat berenti hingga ke hari berikutnya....
Susah & Senang ...........insyaallah Gua akan kongsikan di RADIO BURUK Gua ini....
Moga rakan2 yang lain mendapat TIPS2 ....camana Gua tempuhi hari2 mendatang tanpa majikan......

JANJI GUA !
Insyaallah.... Gua janji ngn diri Gua, Isteri ,Anak2 & Keluarga...

Gua takkan abaikan tanggung jawab Gua sebagai Suami & Ayah pada Anak2!
Gua ...takkan Abaikan sakit Jantung BABY AFIQ...!
Gua takkan abaikan tanggungjawab kepada seluruh keluarga Gua!
Gua tidak akan mensia-siakan peluang yg diberikan oleh Customer2 Gua...
Gua akan pastikan semua Customer Gua .....akan HAPPY.... ngn segala kerja yg diamanahkan kepada Gua......!

Pada kengkawan yang ingin mendapatkan khidmat kerja Gua dalam bidang

UBAH SUAI RUMAH
INTERIOR DESIGN
&
DJ , P.A & Karaoke System

Untuk lebih lanjut....korang boleh "KLIK" kat FOLDER -

PROJEK FANTASIA
&
ZIPUL AUDIO KARAOKE SYSTEM


Jangan segan2 k.....roger jer ...Gua...k
Walauponk bahasa yg Gua gunakan kat sini agak ROJAK.....hehhehe
Macam yg Gua katakan sebelum ini.....bila MUZIK & KREATIVITI bergabung ianya kan membawa hasil2 yang sempoi dan walaweiiiiiiiiiii!!!!

1st COME!
1st SERVE!

----------------------------------------------------------------
Zarpeno said...

ui...2010 sudah jadi TOKEY TOKEY!!

semoga dimurahkan rezeki dan panjang umoq..semoga dikurniakan kejayaan beterusan


p/s : msa bwk keta jgn lupa tgk blakang na...hehe

RESPEK!

January 1, 2010 2:38 AM

Delete
Blogger Naz said...

cayalah bro... aku sokong keputusan ko tu. aku doakan ko akan dilimpahi dgn rezeki yg melimpah ruah selepas ni. inilah ciri2 usahawan yg bagus. berani dan sanggup menghadapi risiko... Selamat Tahun Baru 2010!!

January 1, 2010 3:25 AM

Delete
Blogger azieazah said...

EPOI... Kak Azie harap ko akan lebih cemerlang di tahun baru... Kak Azie tahu kau seorang yang berkeyakinan tinggi.. Teruskan BRO... and ALL the BEST...!

Moga AFIQ akan sembuh dan membesar sekuat dan segagah PAPAnya.. Aminnnn!!

January 1, 2010 9:15 AM

Delete
Blogger zAnNa@mAMaBaTriCE said...

bro...salam tahun baru
Zana doakan yg terbaik untuk keputusan yang bro ambil..insya allah...ALLAH sentiasa pandu umatnyer untuk kebaikan.....

amin

gud luck bro

January 1, 2010 12:05 PM

Delete
Blogger SYAbAR said...

adikku akan BERJAYA dan terus CEMERLANG memartabatkan SAIFUL WARISAN KREATIF dan keluarga 787

Jangan Pandang Belakang..... Terus Mara Ke Hadapan. Pesanku jangan hanya mendongak ke langit, lihatlah ke bawah kerana di situ tersimpan khazanah ilmu.

Kita tidak kalah jika kita jatuh tetapi kita kalah jika kita tidak bangun semula.....

January 1, 2010 12:52 PM

Delete
Blogger puspawarna said...

semoge taun 2010 akan memberikan dj epoi berjuta-juta makna yang tersirat dan tersurat...
cewaaahh...

semoge ben10 cepat semboh...
aminnnn...

January 1, 2010 3:06 PM

Delete
Blogger *SiRibenMerah said...

salam Bro..

setiap langkah pasti ada hasilnya..
Bro da jumpa jalan yg sesuai utk melangkah ke depan.. teruskan lah.. insyaAllah, kejayaan dan restu adalah ganjarannya..

p/s: ada keje kosong, hulur2 la borang kat sini.. hehehehehe...

January 1, 2010 5:00 PM

Delete
Blogger Sulela said...

Ada hikmahnya tu... Respek dengan keputusan kau...all the best...

Moga Afiq cepat sembuh...amin...

January 1, 2010 5:54 PM

Delete
Blogger fuadnis said...

salam tahun baru 2010 bro..

teruskan apa yg tersurat dan tersirat di hati bro..kerana kata hati itu selalunya benar.......

January 1, 2010 6:09 PM

Delete
Blogger Baby Lyana said...

Salam tahun baru Bro

Insya-Allah..niat baik mu akan diperkenankan..... cuma kita kena lebih berusaha dan sentiasa berdoa kan?

January 1, 2010 7:18 PM

Delete
Blogger MaMaQaYPo FaMiLy said...

MaMaQayPo & DJ Rosli BANGGA & SALUTE ngan BRO EPOI......

Semoga TERUS SUSKES ya TOWKEY!!!!


SYABAS!!!!!!!

January 1, 2010 10:17 PM

Delete
Blogger cik EPAL said...

comelnya afiq...hee..

btw, happy new year :)

January 2, 2010 4:04 AM

Delete
Blogger Ivy Metaga said...

happy new year to u dj rosli and family..

moga akan terus sukses di luar sana, mst nak menceburi bidang bisnes ni kan, all the besttt k....

January 2, 2010 11:12 AM

Delete
Blogger ietafakyra said...

epi new year bro. semoga apa yg dirancang dan direncanakan Allah akan sentiasa memberi kebaikan utk DJ...dan adik afiq akan dpt lebih perhatian, cepat sembuh dan bleh nikmati idup mcm kekanak yg lain. yg penting bro kena tabah, sabar dan iring dgn doa. insya allah sume berjalan lancar. AMIN.

January 2, 2010 3:59 PM

Delete
Blogger Idalara said...

salam djepoi..
kak ida menyokong kuat tindakan berani djepoi..
demi bby afiq yg buat kak ida nk menangis tu..insyaallah ada rezeki melimpah ruah yg Allah sediakan untuk djepoi sekeluarga..
tabah..berani..cekal..jadi bos yg berjaya..

Go,Go,Go....yes u can do...!!!

January 2, 2010 6:49 PM

Delete
Blogger abu muaz said...

Salam tuan.

January 2, 2010 8:07 PM


Anonymous Anonymous said...

salam...ni....sohai surveyor...karim...nak agi apa2 komen pasai kerja makan gaji.....tak paa..laaa skg hang dah bnyk free,,,tak terikat dgn majikan lagi....nak buat apa pun org tak kacau,,,tauke sendiri maa....apa 2 pun mudahan 1 ari nanti syarikat ^S^...akan minta tolong hang dpt kan project,,,,,apa2pun...% mau kira,,,,, tujukkan kebolehan yg. hang ada kat syarikat ^S^...lagi 1 ada survey pun item....dill dgn aku...k,,,

from Abd Karim

January 3, 2010 1:06 PM


9 comments:

Idalara said...

salam djepoi....
insyaallah bila dah jadi bos sendiri ni banyak masa boleh diluangkan dengan family dan ibubapa..tak terikat dgn perintah org atas2..kena gaya pandai bahagikan masa pasti boleh lebih kerap ziarah ibubapa..
pasti doa ibu sentiasa mengiringi dhepoi..
tapi awas..bila dah jd bos kena perihatin pada pekerja2..tegas dlm bekerja namun sentiasa berkawan dgn mereka..pasti disayangi dan dihurmati..

Dj Epoi said...

Salam Kak Ida!!

Insyaallah Kak!
Saya akan selalu pandang di bawah...

Terima Kasih Kak

azieazah said...

Semangat jitu dari diri sendiri tu yg lebih penting. Sebenarnya, semangat ko itu juga turut menjana semangat pembaca lain...

All the Best BRO...

kakyong said...

salam DJepoi,

kakyong doakan semoga terus berjaya & dipermudahkan semua urusan & tercapai cita2.

puspa said...

alhamdulillah..
kalo dj epoi daa kembali berdemangat untuk kehidupan seterusnyer...

semoge di permudahkan jalan utk dj epoi..
sy pon semangat utk hadapi taun mendatang...

adik ben 10..cepat2 semboh tau..muuaahh..

Naddiea said...

bro,insyaallah setiap apa yg dikerjakan itu akan ada hikmah disebaliknya.maybe dgn keputusan baru ni bro akan dapat meluangkan lebih masa utk anak2 n wife especially ben 10.takpe..doa n tawakkal sentiasa okay..take care..kem salam suked.

Ivy Metaga said...

alamak macam mana sy boleh tersalah taip nama dj rosli dalam komen semangat tu hehehe..terkonpius dgn nama hero blogger mamaqaypo lah pula hehehe...

kena ulang balik ayat ni

"happy new year dj epoi dan keluarga!!!"

once again all the best!!!..

Naz said...

terharu gwa dgn ini entry... pepehal, lu memang rocklah bro!!! yeah!!

A.I said...

ala.....aku punye tak masok sbb aku guna SMS (^_^)

apa2 pon aku doakan yg TERBAIK utk lu bro!!