Monday, January 25, 2010

Robocop dan Lukisannya



8 comments:

Diamilikku said...

pandainya syamil lukis...
memang sah anak bapak....
terer bab2 melukis nih...
all the best ya syamil..belajar rajin2 tau

echah_syed said...

wow..!anak bapak ler nih :)

ermmm...anak mak gak nnt majuk suked kan.. :p

tolong tanya dia..yg sebelah kanan tu ape ekk.tatau nak teka arr :D

aduiii..puas combi dok pikiaQ.

bUdAk kEnTaNg said...

wallawei bro..
lu nak taw tak,pic yg rpbocop draw nih sma dgn drawing gwa tiume skolah duluy..sejibik..kat mane gunung kat mane umah..haha..yg beza gwa lukis umah kampong berteratak daun nipah,,anak lu mellinium pnya edition..hehehe..
chantek woo..boleh ganti ayahnya idea jd interior designer loe.. huhuh

puspa said...

tiru2...
macam lukisan akak dulu2....
hihihi....
hik2...kalo skng soh lukis pon cam nih jgak kot...hehe

@cu SaYaNg said...

yg warna coklat kt tepi umah tu apa benda?

azieazah said...

Wooww...! cantik tu SYAMIL. Teruskan usaha..

Rasanya yg sebelah kanan tu macam kandang binatang peliharaan kot.. takkan kolam renang plak kan? :D

Dj Epoi said...

YAp!!!

Yang sebelah kanan tuh adalah...
Kandang Haiwan....ada Kuda ada kambing....ada ayam dan bla...bla katanya...
Pandai Kak AA eik?...dulu ponk lokis camtuh gak kut heheheh..

Perasan tak ada keter spot yang belakangnya ada sayap nak terobang..hahah
Ada kelapa MUDA yg buahnya colour hijau...Ada kelapa dah tua yg colournya cokelat....dan ada rama2 yg besau gajah ahahahahahhh...

TAHNIAH SYAMIL!!!

suked8787 said...

Hahahaaaa...keter sport warna warni yg buat x bleh blah tu...pastu matahari ada mata n boleh senyum....

Yg bestnya binatang kecik besar bercampur dlm 1 kandang...hahahahaha