Thursday, January 14, 2010

Peluang Untuk Berkongsi ....Walaweiiiiii

Salam.....
Sekadar berkongsi apa yg patut di muka bumi Allah ini..

Pepatah Gua ..

APASALAH REZKI , ILMU YG TUHAN KASIK..
KITA SAMA-SAMA KONGSIKAN

Just ....ingin mencarik dan membantu antara rakan Blogger yang mempunyai masaalah tentang Align CenterKesihatan Diri sendiri atau Anak .....di peringkat yang SERIUS
Yang mana segala citer2 hariannya di tulis didalam blognya.
Masaalah anda munkin dapat dipertengahkan dengan melalui media cetak ini.
Ini mungkin peluang untuk anda berkongsi kisah suka dan duka sepanjang anda menempuhinya dengan rakan2 diluar sana.

Kalau semalam ....Gua di INTERVIEW oleh Reporter UTUSAN MALAYSIA berkenaan ngn Perniagaan Online Renovation & Decoration yg Gua jalankan.....

Kini....Gua mencarik rakan yang seperti diatas untuk di Interview oleh UTUSAN MALAYSIA.

Anda boleh cadangkan rakan anda kepada saya dengan sekadar segera..
Insyallah.....benda yang baik ini .....jangan ditangguh-tanguhkan...

Blogger yang dicadangkan haruslah berada di kawasan Klang Valley .

Keiklasan dan Kejujuran untuk diperkongsikan dialu - alukan
Gua mencari diantara rakan2 yg betul2 Serius dalam hal ini...
tq

Salam Sayang...
Salam Perkongsian...
Dj Epoi

Buat semua....!
Diminta untuk link kan menda yang baik ini dalam entry anda..
Tolong yaaaaaaaa.....

5 comments:

A.I said...

Ayoyo...mcm teringin. tp blog aku tu kalau org baca bleh pitam. ekekekekeke..

takpe, aku tlg war2kan ye (^_^)
Thanks bro!

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

abg Epoi....huhuhuhuhu
AJ nak joinNNNNNN,tpkan.......
adakah name wartawan itu Amirah dr UTUSAN gak???
hr tu die ade call AJ nk wat appoitment interviu,tp sampai ke sudah takde update lagik...hmmmmmm
APAKAH???

azieazah said...

No prob... Dah war-warkan..

A.I said...

dah aku war2kan pon. aku wat sticky mode dlm entry iklan kedai aku kat blog (^_^)

AJ, kau try la wei. kasi up bisness andam kau. Insyaallah..

kakcikseroja said...

Kakcik tak pandai nak buat link KLIK DI SINI... boleh tolong ajar tak? bolehlah kakcik war2kan hasrat Epoi nanti...