Friday, March 27, 2009

Projek Fantasia...KONDO - Wadrobe/Almari Baju


Salam....

Seminggu dua minggu nih Gua memang agak kebizian yang luar biasa.....dari hari2 yang sebelum nih!!
Entry Projek Fantasia ponk dah lama Gua tak buatkan....
Hari nih Gua cuma nak sambung cikit ENTRY - Projek Fantasia KONDO
Alhamdulilah.....semuannya kerja2 tambahan & kerja2 membetulkan defect Gua dah laksanakan ngn sebaik mungkin.....
Entry nih selain darik menjadik paparan rakan2 Blogger.............Gua tujukan ENTRY Penggulung Khas nih... untuk TUAN RUMAH KEDAUN hehehehehe.....
Gua nak ucapkan sekali lagi Terima Kasih buat Tuan Rumah......yang memberikan Gua peluang untuk kerja2 ini.....Tq Bro Nizar & Adik Asziliawati
Ini saja yang Terbaik buat Gua lakukan untuk memenuhi permintaan korang berdua.......mengikut Tawaran Harga yyang dibincangkan.....
Yang Baik nya itu datang dari Allah S.W.T....dan yang kurang baik itu datang darik Gua sendiri....hamba Allah yang kerdil ini..
Gua akan jadikan pengalaman ini untuk menambah baikkan EPOI8787 Warisan Kreatif...
Gua akui walauponk dalam keadaan kita yang masing2 jauh untuk membincangkan teperinci segala Design & Patern2 yang dikehendaki...( antara KUANTAN & KUALA LUMPUR ) akhirnya kita sama2 dapat menyiapkan juga projek ini dengan sukses.....walaupon agak lambat sedikit dari seperti yang dijadualkan.......( Bukan Korang nak duduk lagi ponk heheheheheh )
Terima Kasih sekali Lagi....

Tak lupa juga pada seluruh Tenaga Kerja EPOI8787 Warisan Kreatif.......
TERBAIK dari Semua TQ

Layanzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sebesau - besau SPACE untuk PAKAIAN dan lain2.....................amacam besau tak?
Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gua ponk boleh masuk siut!!!!!


Decoration Design Board ...yang Gua olahkan pada muka depan Wadrobe



Selepas Diolah Decoration nyer....


CREDIT buat Kakak Gua...!!!!Kak Mazura
Syabas!!!!!
Gua Suka Bekerjasama bersama Kakak!!!


87878787878787878787878787878787878787887878787878787878787878787878787878788787

RAk Pinggan ( Stainless Stell )
Sempoi!!!!!


Antara Sample Papan Kayu Untuk Permukaan Kitchen Cabinet & Wardrobe

16 comments:

amirul said...

Salam Sahabat Epoi,
Huiyohhh... cantik gilak ar... wah! almari tuh muat org plak ye? Banyak betul kain tuan rumah tuh... hihi

CAHAYA said...

santeknye almari. :P

Asz & Nizar said...

Salam Abg Epoi,

Setinggi2 penghargaan dan terima kasih kami ucapkan atas titik peluh, susah payah, kerjasama, buah fikiran, tungkus lumus dan mcm2 lagi utk abg epoi & geng sepanjang kerja2 renovation utk rumah ni...
Alhamdulillah, berkat kesungguhan & keikhlasan semua, akhirnya dah siap dah pun ubah suai utk rumah ni. Yang paling best, apa yg dihrpkan & diimpikan dah jd kenyataan!

TERIMA KASIH daun keladi,
Bila nak renovate, kami jemput lagi!

Naz said...

ko modify wardrobe dan kabinet dapur ke?

Dj Epoi said...

Amirul - Tuan rumah nih Tauke kain daaaaaa......heheeheh ( P/S Gua gurau jer...heheheheh )

Cahaya - Tq yer...

ASZ&NIZAR - Gua sekali lagi ucapkan terima kasaih kat korang berdua...yang berikan pluang kat Gua.....
Tak terkata bibir nih hehehehe....
Inshallah....kalau ader undangan untuk PROJEK2 FANTASIA pasti Gua sampai...

Walaweiiiiiiiiiiiii!!!!

Astavirastaaaaaaaaa babeih!!! Buat Screeeeeeeempo!!!

P/S Gua sker gila babai bila kerja2 Gua orang sker!!!
Credit gak Buat Lu Dik!!!!!
Diatas kebebasan untuk Gua Decorate Lu nyer CASA EPOIAAAAN!!!
hehehehehe

Dj Epoi said...

Naz - Gua buatkan dari A to Z daaaaaaaaaaaa.....segala kerja Reovation umah nih.....

M&E
Plaster Ceiling
Kounter Top
Kitchen Cabinet
Plumbing Works
Painting
Installation Grill
Curtain Railing
Door
Wodrobe
Dan lain2

Alarm jer tgh tunggu Quotation Lu?
heheheheheeheh!!!

Encik Cerpelai said...

Kencang buat bisnes brader nih..!!
Semoga cepat kaya cam Donald Trump..

hysMan.. said...

walaweiiiii..
gempaq ar gobok..
besau giler...
gobok tu gwa rasa kalu letak baju akak gwa pon tak cukup,kene tambah lagi 3gobok..
hahaa..
fulus masok pon mcm air..
kihkihkih...
:p

Dj Epoi said...

Encik Cerpelai

Walaweiiiiiiiii
GUA memang mau Kaya beb!!!
Tapi agak2 arrrrrrrrr.....

Donold Trump?
Tak bley kot.....

Kalu 3 generation epoi8787 bley kot eikkkk....inshaallah x 3

Seperti biasa Pepatah Dj Epoi
Apasalah Rezki yang tuhan kasik.....kita sama2 kongsikan...

Pergh!!!!!
Hari nih gua berjaya jualkan 42'' Plasma TV Bro.....best arrrrrrr

Alhamdulilah shukur......
Projek TV nih datangnya dari blog jer...Bro.....

Dj Epoi said...

HysMan - Walaweiiiiiiiiiiiiiii Lu punya kakak ponk tauke Kain gak ker......
Ker Tauke kedai DOBI hehehhehehe...

Fly said...

salam bro.. decoration yang menarik bro. Berbakat, kreatif, dan lu memang seorang yang mahir dalam industrial design ni bro..tahniahhhh

Dj Epoi said...

FLY

Bila .......Muzik + Melukis = Kreativiti......Itu Gua!!!

Lu ponk apa kurang nyer....ngn FOTO2 yang melrtuzzzzzzzz...

Gua suker ngn SEMUA gambow2 Lu.....
Keep TEGAR beb!!!

@_da said...

Fulamakkkk gilerr la cantek,.... Bro kami baru cadang nak buat wardrobe gak.. boleh tak bg quotation kat kitorg? kalau taknak tulis kat blog bro email kat sy ek...shinbi3@gmail.com.. minat betul la...

Naz said...

ohhh.. gua salah paham la. pesal n3 ko aku tengok gambo2 tu jer. ko nak quotation aku? ok, sok aku fax kat opis hang. siap aku kasik diskaun 33% lg..

Dj Epoi said...

Naz

Entry Untuk Projek Fantasia Gua updatekan....waktu ongoing progress........mungkin Lu tak perasan tuh!!!!

Walaweiiiiiiiii!!! 33% jer ker..?
Bukan 99% hehehehe

Naz said...

hehehe... sorry bro. hari tu aku ingat Projek Fantasia hang ni. hari ni terlupa lapulak.. maklumlah, pokcik dah tua...

berapa punya banyak da diskaun ko nak?? kalo 99% lebih baek aku g memancing ikan. hahaha...