Monday, March 16, 2009

Dj Epoi kena TERJAH!!!!!

Salam.....

Kalau sebelum nih Dj Epoi jer yang selalu Gi TERJAH kawan2......
Skank dah sampai waktunya Gua sendirik.. yang kena TERJAH dik kawan2 Blogger hehehehehehh....

Yang paling...paling Gua sker aaaaaahhh......Menantu Gibik2 Gua sendirik yang Terjah Gua...heheheheheeh ( Jangan Marah aaah ...Gua memang tak sayang mulut hehehehehhe )


Alhamdulilah bermula dari balas2 komen dalam blog.....pastuh.....calling2............akhirnya dengan izin Allah S.W.T Gua dapat berjumpa ngn Tuan Nyer blog DIAMILIKKU yang berpengkalan di PERLIS.

Gua ucapkan terima kasih lah banyak2 kat Mizan & Sue yang susah2 jer mai TERJAH teratak Gua.
Juga nak ambik kesempatan nak kasik CREDIT buat TINIE dan semua rakan2 Blogger yang membolehkan PERSAHABATAN sesama kita TERUS dapat dijalinkan.

Jom Layanzzzzzzzzzzzzzzz....
Seronok Gibik2 dapat dok kat PAK MERTUA dia heheeheh


Alesha Gibik2


Adakah PROJEK FANTASIA bakal TERJADI? ...hehehehe..
Mizan & Sue sibuk melihat sample2 Laminate Floor

Happy Family...... EPOI8787.blogspot.com & Diamilkku.blogspot.com

Diamilikku , Alesha & Baby Afiq

Korang tengok ahhhhhh gambow2 gibik2 besau nak duduk dalam tempat *conget2* nih.....
Anak Ayah ker...? Anak Mama? Manja kan?

Bro Mizan at Dj EPOI Maffia office.......

Dj Epoi Hijau Kuning Forever......

Bro Mizan , Robocop & Sponge Bob

Citer kelakaw.........hari tuh!!!!
Bro Mizan......dah bertukaw status..dari Atlit ker Doktor Gigi......
Korang tengok ahhhhhhh GIGI si Robocop yang telah berjaya diCabutnya....ehehehehe

Nak Tau DETAIL citer pasal CABUT GIGI...jom gi TERJAH kat Entry

Click Kat sini -SIS SYAbAR

-------------------------------------------------------------------------------------------

Terima Kasih sis Maria......

SIS MARIA


Gua sker sangat aaaaaaaaaah ngn Unik Cup nih.....memang melertzzzzzzzzzzzzzzz gitu....
Yang tak tahan Gua....ader Drill tuh.....hehehehehh
Memang Unik siut....cup nih!!!!

Aksi2 Sponge Bob & Robocop time buka Hadiah Sis Maria.....
Sis Maria...jangan marah aaaaah...!! dengan aksi2 ganas diaorang nih!! heheheheh


Gua doakan agar Kebaikan & citer2 yang Gembira terus mewarnai kehidupan Sis Maria sekeluarga , Diamilikku sekeluarga & Semua kawan2......

Nanti Gua sambung balik ahhh....
Entry 4 jam Dj Epoi bersama ngn Diamilikku

10 comments:

CAHAYA said...

comel betul baby2 sekalian. :) Bila la Cahaya nak dpt baby ni. lol.

TiNiE said...

huhuhu besnyer...dpt jumpa² an..takper la lengkali kita jumpa² lagi ramai²

Dj Epoi said...

Cahaya - Apa lagi........ON la apa yang boleh .....heheheheeh

Tinie - Inshallah Mie......kita bawa turun Set Karaoke.....kasik meletup!!!! heheheheh Best Kan?

Diamilikku said...

ha jom jom jom...
kita buat ala2 pot luck ker..kita plan ramai2 jumpa..ada BBQ..ada karaoke...confirm gempak..tapi kena plan awai2 ahhh..sebab kami ni nun jauh di perlis..kena plan cuti segala....

btw bro...malu ahhh gambar ternganga gelakkan alesha...haiiyyyaaaaa....takde edit langsung....nih nak marah nih

@cu SaYaNg said...

alahai cute nye gibik2 tu...geram tgk pp nye yg tembam tu

Idalara said...

jeles ni...bila ek dapat di terjah oleh Dj Epoi...kalau kita buat pertemuan antara blogger ni mst best gile kan...

cutenya si gibik2 tu...boleh buat menantu hehehe..

Fly said...

salam bro, comey2 gibik2 tu :) anyway silalah terjah tempat gua, leh menembak gambar sama2 bro.

amirul said...

Salam Bro,
Semoga hubungan persahabatan yang dijalinkan kekal ke akhirat... InsyaAllah...

MariaFaizal said...

Alamak bro..hopefully x terlambat comment nih :(

my lappey kaputt kena tunggu abang back fr owrk to use his.

Your sons are very fair skinned.Handsome! Chinese look!

And, sangat happy tengok Sue & Mizan and menantu bro (Alesha gegerd)ketawa besar dalam one of the shots. Sampai tersenyum I kat sini, w.pun x tahu apa cerita masa tu..he he

Bro,
Malu! Pics mugs masuk dlm blog bro :D & I hope Spongebob & Robocop like the simplest gifts from Auntie Maria.

Cheers everyone & regards to Suked.

*SiRibenMerah said...

wahhh.. da ketemuan sama menantu gibik2 ye bro...
hehehehehhee.. meh la terjah macik dia pulak.. ahaks =)