Tuesday, March 10, 2009

Baby Afiq & HADIAH


Salam......
Hari ini Genap 26hari.... Baby Afiq Safwan .....
Alhamdulilah Shukur.......Baby Safwan makin bertambah Sihat.... Pipi ponk dah * BEN * dah!!.....walaupon masih ada cikit2 lagi KUNING.....
Hari2 belasah SUSU Ibu jer..... mana tak* BEN *
Mak Baby juga ( Suked 8787 ) juga semakin sihat & kuat....!!! tapi selalu * MAMAI *pagi2... pasai Baby Afiq kuat menyusu malam2.......tak terbilang berapa kali hehheheheh

Kami Sekeluarga mengambil Kesempatan mengucapkan Ribuan Terima Kasih Buat semua yang mendoakan kami sekeluaraga.....juga buat seluruh Keluarga & Sahabat2 yang memberikan Hadiah padi Baby Afiq.........terima kasih sekali lagi....
Memang Murah betui...rezki baby AfiQ dan Gua.....

Shukur Alhamdulilah...


TERIMA KASIH DAUN KELADI....
NAK HADIAH LAGI....!!







Maafkan Gua .....pada rakan2 yang tak sempat Gua nak ambik gambow.....
Dan pada rakan2 yang meletakkan RM dibawah Tilam Baby Afiq heheheeh
Toucheeeee..Tau cheeeeeeeeeeee!!!!

Tuhan saja yang mampu membalas budi baik kalian..

17 comments:

amirul said...

Salam SAHABAT,
Weii... apelah sngt ngan hadiah tuh... perkara kecik je... No problema daa... apapun thks atas penghargaan yg diberi...

P/S: Mlm tadi tido kul baper? Camne ngan mesyuarat Club BH tanpa pengerusi tetap? kui3x

Naz said...

fuhh.. tu baru lahir tu. kalo time Afiq kawen nanti x taulah hadiah banyak maner.. kena sewa 1 kanopi khas utk present jer..

imine said...

Comelnya baby. Merah pipinya, manis senyumannya. Semoga besar nanti jadi kebanggaan ibu ayah.

CAHAYA said...

Wah, kiyut la Baby Afiq ni.

SYAbAR said...

Rezeki lebih cara rezeki lebih, rezeki kurang caya rezeki kurang. Semoga hambuMU ini jauh dari sifat Haji Bakhil.

Dj Epoi said...

Amirul - Malam Tadik walauponk Chairman ( Amirul ) ambik Mc ngejut pasal sakit gigi.....kitaworang TETAP juga meneruskan agenda BH CLUB hehehheh.....
p/s assistant Chairman kan ader? ( Naz )

Naz - Takder banyak mana pon.....,
Rasanya kalau Bapak Baby Afiq kahwin....mungkin kot....kena sewa khemah hahahahaahh p/s nak mampoooooooos!!

Imine - Inshaalaah Doa dan Harapan Gua ponk camtu gak..

Cahaya - Tengok Ayahnya aaaahh!!

Naz said...

hohohoo.... aku bukan assistant atau ajk BH. Aku cuma ahli kadang2. So, x boleh diambil kira.

Kalo Bapak Baby Afiq kahwin (lagi..), bukan kena sewa kanopi tp kena sewa kereta mayat.. hehehe... Mama Afiq dah jeling2 blog ni. Ada hati tu. hahahahaaa.....

Dj Epoi said...

Naz - Hheeheeheh

P Ramlee kata....yang kadang2 yang best tuh hehehehheh.....

Weiiiiiiiiiih Gua baru terperasan lah Sahabat...Gua tak add Lu lagi arrr......
Yang mana satu Blog yang offical Lu arrr......banyak sangat daaaa...
Maafkan Gua Bro!!!!

Im Sooooory!!!

Dj Epoi said...

SYAbAR - Macam tu lah kirannya.....
Nak tanya nih...betoi ka Order Hanger Joyah Sport Tuh!! order lagi sepuluh?

Dj Epoi said...

SYAbAR - Macam tu lah kirannya.....
Nak tanya nih...betoi ka Order Hanger Joyah Sport Tuh!! order lagi sepuluh?

Naz said...

Kadang2..jarang2... best gak layan criter p.ramlee. baru jer tengok criter 3 abdul. sempoi...

Sahabat, ko pilih jer la mana2 blog aku yg ko berkenan. Kalo nak add smua pun no hal. Lagi chantekk !!!

hysMan.. said...

bro epoi,
muka afiq,seacuan dgn lu ar bro..
ahakk..tapi wa takde hadiah ar,tp xpe nnt menyusul gak adiah utk si comei afiq tu ye....juz wait n see..hahaaaa..

ooo disini rupanya burung2 sekalian tumpang berteduh...taulah musim ujan la ni..kantoiii...
hehehhh..
takpe2 nnt kawe menyusul yo!!..

Wold Peace!!!
:p

SYAbAR said...

Bitui!!!!! Talak percaya ka

suked8787 said...

Hamboih2 Bro Dj ni....kita blm abih pantang..dia dh ada "nawaitu" kawen lg noooo....nk kena SEKEH ni......

Dj Epoi said...

HysMan - Diaorang berteduh dibawah Pohon Kembang semangkok heheheheh...
( Debab ni arrrr )

SYAbAR - Talak Picaya kena kasik Picaya oohhhhhhhhhhh!!!

Suked - Assalamualaikum.....Hhehehehehe....
Apa habaq!!!
Dah lama ka Mai sini?
HEheheheeheh....

Weih....apa hangpa semua mencarut-mencarut nih aih!!!!!

Suked dah makan ka?

Heheheheheheh PEACE no WAR!!!!

@_da said...

Murah rezki afiq ni.. comey dia senyum.... eeee geram tak sabo nak pegang baby sendiri... heheh

hazlin said...

fotostat muka hang... fotostat kaler lagi...