Monday, March 9, 2009

ALMARI PECAH!!!


Salam ......

Seperti biasa..... Epoi8787 berkongsi apa jua Yang Gua rasa boleh MEMBANTU rakan2 Blogger...

Pada Awek2!!! Ibu2!!! Mak Cik2!!!!
Mohh....... kita TERAJAH gi kat sini................
Korang Tengok lah sendirik..........


Alamari Kawan Gua....dah nak pecah daaaaa!!!!!
Barangan2 Peribadi yang DILELONG gilak siuuuuuul!!!!

KLICK kat CINI - http://rubinayunal.blogspot.com/

SENANG!
SEMUDAH....DIHUJUNG JARI ANDA!!!

Kenapa...! Talak.....Picaya Eik ?

Dj Epoi
Apasalah Rezki /Ilmu yang tuhan kasik......Kita sama2 Kongsikan...

9 comments:

*SiRibenMerah said...

perghhh.. ingatkan kejutan ape td.. hahahahaha =P~

amirul said...

Salam Bro,
Baju2 seken ka tuh?

Naz said...

almari jer pecah.. tuannya cantik..

Dj Epoi said...

SiRribenMerah - Tolong kengkawan apasalahnya.....heheheh

Amirul - Dimaklumkan ...campur-campur ahhhhhhhh....Adik Aku tuh...tgh kumpul2 duit lebih cikit ..nak kawin....P/S Jangan Marah ahh Dik!! ( PEACE )

Dj Epoi said...

Weiiiiiiiihhhhh!!! NAZ

Lain orang suruh kau tengok....lain yang kou tengok heheheheh!!!

Sempoi Beb!!!

Naz said...

memang sempoi...
aku window shopping jer. tengok mana2 yg cantik. tp nak membeli tu idok lg..

hysMan.. said...

Cun ooooooooooooooooooo........ :p
kilem calam yeeeeeee.....
wawawawaaaaaaaaaaa......

Dj Epoi said...

Naz.... - Okes Bro!!! Roger & Out

HysMan - Pasti Gua akan sampaikan Salam Lu hehehhehehe

Rubina Yunal said...

gahahahha..

salam, tq bro.. semuge makin mencurah-curah rezeki utk bro sekeluarga sampai 7 keturunan :D amin..

p/s kpd kengkawan yg lain: baju-baju tu yang 2nd hand pun baru pakai sekali dan telah dijaga/disimpan dengan sangat baik. kalau kualiti hampeh mmg saya takkan jual :) happy shopping!

tq skali lg utk bro epoi yg sangat sempoii.. :D