Monday, March 30, 2009

42'' Yang Memuaskan!!! +

Salam.....

Alhamdulilah.....
Lepas Gua masukkan gambaw TV kat bawah nih sebagai ENTRY tempohhari.......
Tak diduga.......kekawan Gua dah ORDER sama model gak macam nih kat Gua.....hari ini....
Bukan sebiji .......tapi 2 bijik siut!!!!! tima kasih ler kat korang berdua....eik...
Gua mashuuuuuuuuuk beb!!! tapi kawan punya pasal takder ler Gua SEMBELIH kaw2 he.he.he

Sebenarnya TV nih Gua belikan 3bulan lepas sebelum kelahiran BEN10 ( Anak ke3 Gua ) temphohari....
42'' LCD SAMSUNG

Installation cable HDMI & Wall Bracket F.O.C

Buat kawan Gua ( Yang terpaksa Gua rahsiakan Identitinya) ...
Heheheheh takut BOS MARAH katanya.............
Aperlah korang nih...........nak takut mendanyer...hehehehehe
Malam nih haruslah rumah korang jadik panggung wayang eik hehehehehe.....

Gua nak sharekan pada kawan2 yang berhajat nak beli PLASMA atauponk LCD screen..... Gua boleh bagik BAIKnyer...harga kat korang.......itu Gua gerenti!!!!! tapi kalau ader lagik baik harga dari yang gua kasik.......tak yah nak Order ngn Gua heheheheheheh........buat perabis duit korang jer.......hahahahahah


Yang dalam gambow nih........
Uncle Steaven...........
Best Pren Gua... merangkap Geng Karaoke Gua........( Tauke Kedai TV nih... )

Layanzzzzzzzzzzzzzzzz

Uncle TQ ahhhhhhhhhhh!!!!!

P/S - Kekadang BLOG ponk boleh Mashhhhhhhhhuuuuuuuuukk owh!!!!!!!

8 comments:

SYAbAR said...

Semuanya bermula dr rumah gua kan.....

TiNiE said...

masuk lcd tv sama lam quotation leh?? hahaha mau kena reject kang..

MaMaQaYPo & FaMiLy said...

mashukkkkkkkk ........ cayalah Bro.. x sesia jadi Blogger!!

@_da said...

brape harga tu bro??? cam best jer tu..

Fly said...

rejeki tu bro, wah pandai bisnes minded lah lu bro. tahniah bro..semoga berjaya dengan apa jua bisnes yang bro ceburi. kawan2 tumpang gembira..

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. syiok nye kalo ada seketul.. hihihihi =P~

amirul said...

Salam Bro Epoi,
Aku nak order satu? hehe

captain joy said...

whoho, menarik! menarik! cable dgn wall mount tu kalau nak beli mahal lol.. siap dapat free lagi! ni yg buat gue jelous nih!