Friday, March 20, 2009

Dj Epoi Bersedih....

Salam Jumaat....

Pagi nih lpas jer Gua on kan PC nih......
Gua terkejut dan terus tumpang bersedih kedukaan ngn X -Tranee Gua (Merangkap IT advisor Gua ) Dialah yang mencetuskan Gua untuk kedalam bidang BLOGGER nih......

Takziah diucapkan buat Heidzir @ Pak Haji yang mana Kakak Ipar beliau yang sedang mengandung 2 bulan telah kembali kerahmatullah....pagi semalam...dalam Kemalangan......
AL - FATIHAH untuk Arwah......moga Roh nya Tenang dan diletakkan ngn Orang2 Yang Beriman..

Kat bawah nih KOMEN yang diberikannya sebentar tadi....


CETUSAN PAK HAJI...

Salam alaik...

TO Dj Epoi @ my supervisor tym intern...

Sorry sgt2 dah lama x dgr kaba n singgah kt blog abg...

Sekalung tahniah untuk anak abg yg ketiga... realy hope if i got tym leh dtg tgk sambil byk adiah.. hehe...

btw... di saat sy bg komen ni...
just wanna inform that my sister-in passed away pada lbey kurang jam 8.00 pg 18th mac 2009 di rembau odw dlm perjalanan ke tempat kerja... excident dilanggar lori... tym tue di drive sorang2....

sadly said.. today 19th mac adalah tepat2 3 bulan abg saya bernikah.. die nikah pada 19th dec yg lepas kt kulim...

in fact.. extremely sad... dah mengandung 2 bulan n i lost my 1st anak saudara...

boleh tengok picture kemalangan dalam kosmo... metro bertarikh 19 mac 2009

Sekian...

Semoga berjumpa lagi.


hiez@hidhir

14 comments:

imine said...

Innalillah .. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh dan solehah.

Aminn.

p/s: rasanya berita ni ada keluar dalam Metro semalam kan?

amirul said...

Salam Sahabat,
Inna lillah wa inna illaihi raajiuun...

Setiap Benda yg bernyawa pasti akan menemui mati... cuma masa yg menentukan... Kita merancang... Allah jua yg menentukan... Diminta dijauhkan mati dlm keadaan diluar jangkaan... InsyaAllah...

Takziah diucapkan kepada keluarga yg berkenaan... semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan org2 beriman... InsyaAllah...

Sahabat?... Bersabarlah... benda diluar kemampuan kita... kita hanya mampu berdoa...

TiNiE said...

huhuhu..sedihnyer. alfatihah dkt sil dia, nanti pone kemsalam kat pak aji yer...

SYAbAR said...

Innnalillah...Al-Fatihah
Banyak2 sabar Hidhir..

hysMan.. said...

Inalillah...
Salam Takziah buat keluarga mangsa..
Allah lebih sayang akannya..
Moga ditempatkan di tempat2 org yg beriman..
:(

Diamilikku said...

Innalillah...Al-Fatihah...
Allah menentukan segalanya..kasih sayang suami isteri sempat dikecapi untuk tempoh 3 bulan je..
sabar banyak2..moga rohnya tenang di sana....

Encik Cerpelai said...

Takziah dari gua buat keluarga Allahyarham..

Riben said...

inalilah..
salam takziah buat keluarga pak haji..
adoihhh.. shahdu sungguh kalo hal neh terjadi kat keluarga kita..

Bro, tamau terjah I ke??
hahahaha =p~

@cu SaYaNg said...

innalillah...
semoga roh kakak tu di tempat kan dikalangan org yg beriman...amin..

@_da said...

Innalillah w rajiun... moga rohnya dicucuri rahmat... salam takziah buat mereka...

MariaFaizal said...

Ya Allah...I'm deeply saddened by this news though I don't know her & family personally.Al-Fatihah.

My heart goes out to arwah's hubby & families.Deepest condolences.

Naz said...

Salam...
Al Fatihah buat arwah...

Idalara said...

Salam Dj epoi..jika epoi merasa sedih..kesedihan itu turut akak rasai bersama..muga roh arwah di tempatkan bersama2 insan yang terpilih..Insyaallah.

Fly said...

innalilah.. Semoga rohnya dicucuri rahmat hendaknya..

Anyway bro thanks dengan ucapan lu pada gua sekeluarga.

barulah gua tau bagaimana rasa menjadi seorang ayah :) dah 3 hari x cukup tido ni