Tuesday, March 31, 2009

Projek Fantasia Tinie

Salam........

Gambow nih Gua tujukan pada TINIE ....
Lu boleh jadikkan reference untuk kerja2 Projek Fantasia .......yang bakal berlangsung Inshaallah

Pada kekawan yang lain......Gambow2 ini tidak ada kena mengena dengan mereka yang hidup tak juga yang dah kojooooooooooool.....

Mie .......Lu tgk dulu....pastuh nanti kita bincang balik k......A.S.A.P

Layanzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Projek Fantasia - Sunway Kinrara

Projek Fantasia - Kak SYAbAR - Cheras
Projek Fantasia Cyber Jaya

Projek Fantasia - PUTRA JAYA


Projek Fantasia Kajang Perdana

Projek Fantasia Putra Jaya
Projek Fantasia Putra Jaya



Grill Cadangan hehehheheehh...kasik Lu meleleh!!!!!

Projek Fantasia Cheras

Tile 2' x 2'
Projek Fantasia Ampang


Dah dulu kot nooooooooooooooooo.....takut nanti terbeliak pulak mata Lu Tinie heheheheheh

7 comments:

SYAbAR said...

Tengok katil bilik tidur tu rasa cam nak buat je tp tak mampu kot den. Rasa beso banje tu....

hazlin said...

bestnya... memang menusuk kalbu. harus ku simpan "kepala agung" tu bebanyak supaya impianku terlaksana.

buat masa skrg akak tengah renovate besarkan bhg dapur. kata kat mnjg ada kwan. email add ke no tepon ke kat akak boley? tq.

TiNiE said...

huhuhu bukan takat mata jer terbeliak..lidah pun dah terjelir nih..tak sabo tak sabo...jom mie banjer sushi lunch jom..

Diamilikku said...

ish ish ish...
duk tayang kat kak tini..
kita plak yang tak sabar2 nak ada umah sendiri...

SYAbAR said...

Apa lg Tinie, ON saja projek kau. Kan dah byk pilihan tu. Duit pun kau dah lambakkan kat blog. Bro dok tgu green light kau je....

CAHAYA said...

cantik. tapi yg atas tu sangat grand kot. dan nampak fesen lama.

amirul said...

Salam Bro Epoi,
Yang lain sumenyer superb... Cume gril nampak jarang sngat... cam projek advisor plak aku nih...kihkihkih...