Thursday, March 25, 2010

this is your chance to show off your kitchen!!!

petikan dari BLOG INI <----- blog baru gua

mari..mari...

gua ada berita baik buat semua pembaca blog gua nih...

kepada sesiapa yg rasa nak tunjukkan dapur masing-masing di tv...

yaaa...di televisyen, korang bolehlah emailkan kepada gua gambar dapur korang ke

epoi8787@yahoo.com

priority diberikan kepada dapur jenis 'island' dan mempunyai ruang makan yg agak luas.

:: sekadar contoh ::

:: kalau dapur mcm ni, senangla nak bikin shooting rancangan masak-memasak gitu kan ::

tapi, tak kisah laaaa korang email dulu pic dapur korang tu. bukan peluang air liur jer beb, pasti ada habuannya. bukan setakat dapur korang jer glamer habuan RM500 per sekali shooting pun dpt beb.

so, apa tunggu lagi. sila sila emailkan details n pic dapur korang. penjelasan lanjut akan diberikan kepada yg shortlisted. company besar yg menaja rancangan ni. so, jangan berlengah lagi jom jom email gua jom....zassssss

9 comments:

Sitisifir10 said...

DJ Epoi...manyak lama talak jengok sini...saya sudah beranak...

bestnya projek tapi saya talak boleh masuk...kalaulah umah ini umah ku...sob sob

Ena said...

wahhhh.. bestnyerr.. tp dapur umah ena kecik jer la.. hu3x.. rase terlau different ngan dapur kat n3 nie.. hu3x..

saveme_zero said...

alamak..dapur kita jenis kg..hahaha. malu nak tjk

fuadnis said...

huhu..nak nangis gak..tak dak harapanlah dapur eden nak masuk tv..kecik cinonet jek....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

dapur kina kecik...malulah nak tunjuk.

pepun kina bg peluang kat org len lah.

boleh gitu?

Naddiea said...

bro,nk shoot ASAP ke??harus dapur ku x layak.huhuuh..kecik n x cantik.tp kalo saya nk kempen dapur mak saya buleh dak??tp kat k.trg la..

irma said...

huhu gua di sabah bah....x dpt nak tunjuk....dapor on hodoh kahkahkah

Delimasari said...

dapur kte x lawa tp nk anto juga...
tunggu yerkkkk....

dj epoi said...

Semua...

Hantaw jer dulu email korang ..nanti Gua negokkan Ok....

Mulai hari ini korang boleh terus tinggalkan komen ke blog baru Gua k...

Tq...