Wednesday, March 10, 2010

Tawaran 20k sahaja!

Salam.......

Harga runtuh beb!
Sesaper yang nak sambung rumah.....
Jangan lepaskan peluang terhad ini.....

Gua bagi harga Istimewa beb...Harga Gila........hehehehe

RENOVATION SAMBUNGAN HADAPAN RUMAH
hanyaaaaaaaaaaaaaaaaa
20 riban sahaja.....


Jom layan ......antara skop2 kerjanya....

2 Batang Roman Pillar Gajah


Istimewanya.....
Gua tawarkan....Beam ,Slab & Besi untuk Lu orang UPGRADE 2Tingkat
Maknanya...Luorang boleh UPGRADE bumbung poarch kereta untuk dijadikan bilik dimasa hadapan tanpa menjejaskan STRUKTUR ASAS

PAHAM?

Tak paham roger Gua hehehehehh

Ini adalah BEAM TAMBAHAN ( Sokongan ) untuk kekuatan lantai

Lantainya ....akan diskimkan licin..
Sekeliling Bawah Poarch.....akan dipasang Cornise Plaster Glass Ceiling pilihan anda.
2 Point elektik untuk lampu.
2 Plug Point diluar kawasan poarch
Sepasang Pintu Pagar ( Menggunkan Kayu )
Kornis pada sisi beam bumbung

2 belah pintu pagar Utama yang menggunakan Kayu.
Tambahan 1 pintu kecil pada tengahnya.

Cat Anti Karat....digunakan untuk lapisan pertama ( Under Coat )

Menggunaka timber tone colour
Nippon Paint

Colour pada pintu pagar ini boleh dipilih oleh anda sendiri......ada colour
Brass , Antik & Gold

Ok......Mari....mari......mariiiiiiiiiiiii heheheeh
Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hasil sentuhan akhirnya k


Untuk kerja2 Renovation & Decoration Rumah.....
Anda boleh "KLIK" pada Folder
PROJEK FANTASIA

5 comments:

el said...

nak tgk hasil last xde ke epoi..nk tgk..huhuhu...
wow 20K...kena simpan duit la gini..hahaha

** atie + farid + aisyah ** said...

wa... bestnye bro... takpe.. nanti gua dh dpt rumah sendiri, gua kontek lu suh renovate umah gua ye... tapi kene bagi harge member2la... hehehe

ita cutevirus said...

bagus ar bro nie...

bro, kalo wa ade modal nanti, leh la wa upah bro renovate umah wa.. wa ingat nak extension dapur wa sket.. ade la dlm 3kaki & nak exten hall wa kasik panjang sket..

anyway, good job bro!!!
**double thumbs up**

b.O.n.d.a said...

brO,
bestnye...sungguh wallawei harga itu cOz kat nilai nih kOs sangat tinggi hatta untuk buat pOrch..dalam 30k ke atas..

hajat di hati nak extend dapur, buat stOr bawah tangga, buat pOrch, tukar sliding dOOr ke pintu tapiiii..huhuhu..

apa2 nanti bOnda cOntact brO yek

Ena said...

alahai naper lah tawaran nie x der mase sy wat renovation tahun lepas.. hu3x.. banyak tau kene bayar kat indon tu.. hasilnyer amat mendukacitakan.. sekrg dah bocor dah pun.. merekah sane sini.. bile contact dier mintak duit ngan kiter lg ade la.. dier kate x dak duit.. pd hal masih dalam warranty.. hampeh punyer contractor..