Tuesday, March 2, 2010

BLOGGER'S FAMILY DAY 2010 ( Part 2 )


Salam .....seperti yang Gua janjikan.....
Masih ada melambak lagi gegambaw luorang semua...... dalam simpanan Gua.. hehehehe
Kita layan dulu gegambaw sesi penukaran hadiah yang sempat Gua TEMBAk!

Nak bagitau sekali lagi ........buat semua yang tak pergi......
SERIUS! rugi gilak!! hahahahahahha

Dont Worry....PENGETUA Suzie & The Gangs cakap kat Gua..... pasnih ada lagi......
Setahun ada 3 kali katanya....hehehehehe betui ka?

Gua tak tau nak cakap apa.....!
Gua respek gilar ar....pada Suzie & The Gang

SUZIEY
WATIE
INA
AYU


Gua betul2 tabik spring pada keempat2 Orang kuat nih....
Gua pernah terpikir.....camana diaorang berempat nih bekerja untuk menguruskan semua ini untuk kita semua....

TENAGA !
MASA !
HADIAH !

Wow!!! menakjubkan.........CLAP X 3

Wokeyyyyyyyyyyy jom layanz gegambaw dulu........
Nanti Gua masukkan gambaw waktu game pulak.....tungguuuuuuuuuuuuu!!!

NOTA BUTUT : Terima kasih yg tak terhingga buat SUAMI2 diaorang yg betul2 understandding!
Juga buat SEMUA yang hadir pagi itu!!


Pengacara AF yang baru!
Sedang dalam perbincangan ....

Sapooooooooo punyoooooooo hadiah nih oiiiiiiiiiiiiii
" Kalau ekoooou tak mahuuu
Eden rembat jooooooo "
































































Buat semua yang belum lagi Gua Follow !
Insyaalah......nanti Gua masukkan k.
Ketika ini ada sikit projek2 Fantasia yang perlu Gua selesaikan...

17 comments:

ita cutevirus said...

cayalah dj epoi...

jgn lupe follow saye taw...

** atie + farid + aisyah ** said...

cayala bro... rasa tak puas jek tgk gamba ni sume...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

makin sentap nengok gambar2 nie...
kalau ler time tu jadi join...sure ada terselit barang sekeping dua kan gambar zana kat sini...he he eh..
xpe...next next next time boleh join plak....

[-suziey-] said...

hoho..thanks bro for the n3..at least berbaloi usaha kami dgn penghargaan yg diberikan..kami happy bile sume bloggers yg dtg happy n enjoy:)

bro n famili mmg sporting abissss...caya la!

momguess said...

lu saje jer puji lelebih kan
biar ajk2 semue kembang
hehehehh
ape pon time kasih sbb lu sudi abik gbr semue bloger yg hadir ari tu
dan lu mmg sporting beb!!!

mama tisya said...

suka tgk gmbr byk2 ni..yg mn ada gmbr ku nk mintak izin copy ye..tq

SYAbAR said...

gambar second last tu member opis gua...

mummysyafie said...

congrats..congrats....mmg nampak meriah lar..

Sidratul Muntaha said...

ekekkeke
mekasih buat n3
apepun..
mekasih sebab datang
pehtu boleh ler plak awok laki bini punyerlah sporting n mesra2 lamla gituw deh!!
koi jer malu - malu kambing.
miahhahaa..
yg lawoknyer..
udah salam laki bini nak balik..
boleh ler plak tunggu lagi.
cayalah!!
koi pun tak reti nak kata ape..
mana terkasar base n terkurang tu mintak ampun n mintak maaf yerk?!

Faryza said...

waaa sempat lagi laki aku posing sambil tido kan amir...tq darling..
ehhh silap tq bro nice pic.
nk ambik picture..hehehe

azieazah said...

Punya banyak gambar, sampai yg berulang-ulang pun ada.. hehehe

Best... memang seronok jika gathering ada hadiah bertukar-tukar (tiap peserta beli hadiah dlm kadar yang dtetapkan). Pernah gak melalui keseronokan ini..

Syabas kepada penganjur...!
Next time, ajak ler kiterrrrrrr.....

chugie said...

cayalah bro! banyak tul gambor ek..

p/s: kim salam ngn wife ye.. nice to meet u n ur family..

Nana said...

yeay..banyak nye gambo saya kt sini cilok lagi..ehehe
bro patut bro jadi dj aritu mmg sesuai sgt lah kekekek

echah_syed said...

waaaaaaaaa biru air laut.. :)

bestnyerrrr!

b.O.n.d.a said...

brO, bOnda pun mintak ijin ya mau cilOk gamba bOnda =)

betul kata nana..awat brO tak jadi DJ? k.ina tak marah punye..hehehe

~~@lyci@~~ said...

dj epoi.. banyaknya piccas.. kopipes ekk yg ada muka alycia.. tq :)

Hanz said...

Salam kenal DJ Epoi...nak mintak permission amik my pic masa exchange gift tu..add urs to my blogroll.. :>