Thursday, March 18, 2010

PENGUMUMAN : Gua dan Penjenamaan Semula (re-branding)

salam ALL!!!!
memandangkan gua menghadapi masalah dgn blog ini...
bukan la masalah besau pun...cuma gua sudah takleh upload pic lagi...
sudah cukup kuota, makanya gua telah melakukan PENJENAMAAN SEMULA blog...sengihnampakgigi

sila klik di sini

kepada lu org yg singgah sini, sila proceed ke blog gua yg di link kan di atas yer.
jgn lupa, menyambung komen samada di blog ini, atau blog di atas untuk membolehkan lu org layak untuk menang contest gua itu.
komen-komen akan dikira berdasarkan kedua-dua blog ini dgn tidak mengenepikan R n R asal (baca : rules and regulations)

7 comments:

Tukang cerita said...

patutlah lama senyap......
:)

Naz said...

rebranding tu... x lama lg lu boleh bukak com koprat mcm ioi... cayalah bro!!!

el said...

alahaiii...kalo lu update..lu update mn satu...

Ena said...

salam

nak tanye nie.. camtu ena nie layak ke utk contest aritu.. ehehhe..

http://enawanisfan.blogspot.com/

Dj Epoi said...

Ena

layak!!! hehehehe

irma said...

wah....parah ni kena update dua2 blog...haha..yg penting gua tatap menerjah semua blog DJ Epoi...layanzzzzzzz...

Meowwwww said...

Meowwwww